iPhone alkalmazás ajánló

FarmVille – Zynga

Kategória: Games – ingyenes (Besorolás 4+)

Gazdálkodj és látogasd meg az alkalmazás segítségével barátaid Facebook farmját. Ha elég tapasztalati pontok és érmét gyűjtöttél, exkluzív iPhone és iPod touch eszközökkel is gazdagíthatod farmodat.
Kategória: Games – 2,39 € – megközelítőleg 685 Ft (Besorolás 9+)

Csáklyád segítségével lendítsd magad tovább a kötélen, közben pedig próbálj meg minél több érmét összegyűjteni! A zsákmányodat felhasználva fejlesztheted felszerelésedet, vagy akár megjelenésedet is változtathatod.
Kategória: Games – 7,99 € – megközelítőleg 2285 Ft (Besorolás 4+)

A legendás konzoljáték mostantól elérhető az App Store-ban is! Használd a 'True flow'  irányítási módot, és mutasd meg mit tudsz a nemzeti és nemzetközi kupamérkőzéseken!
Kategória: Games – 3,99 € – megközelítőleg 1145 Ft (Besorolás 4+)

Kerüld el, majd robbantsd szét az ellenséges csapatok támadási hullámait ezzel a különleges alkalmazással, mely a régi játéktermek hangulatát idézi iPhone és iPod touch készülékeden.
Kategória: Games – 0,79 € – megközelítőleg 225 Ft (Besorolás 4+)

Fuss végig a több mint 120 pályán, ugord át az akadályokat, mindezt igazi retro hangulatot árasztó képvilággal! Teszteld magad az „infinity”, végtelenített módban, hogy milyen messze tudsz eljutni.
Kategória: Games – 1,59 € – megközelítőleg 455 Ft (Besorolás 9+)
Választható nyelvek – angol, francia, olasz, német, spanyol, portugál

“1972-ben egy első osztályú kommandó csapatot börtönbe küldött a katonai bíróság egy olyan bűncselekmény miatt, melyet el sem követtek…” Harcolj a gonosztevők ellen Hannibal B.A. Baracus őrmester, Szépfiú és Murdock oldalán, ebben az akció és robbanás-dús játékban!
Kategória: News – 3,99 € – megközelítőleg 1145 Ft (Besorolás 4+)

Az Instapaper Pro alkalmazás segítségével lementheted a számodra érdekes weboldalakat, így akár internetkapcsolat nélkül is olvasgathatod őket! A programban szabadon állíthatod a betűk méretét és az éjszakai olvasáshoz az úgynevezett „dark mode” fekete alapon, fehér betűi teremtenek ideális feltételeket.
Kategória: Games – 3,99 € – megközelítőleg 1145 Ft (Besorolás 9+)

A klasszikus gördeszkás játékban különleges kombinációkkal nyűgözhetsz le mindenkit. Ismerd meg a játék segítségével, milyen a gördeszkások élete Kaliforniában!
Forrás: Morpho Communications

Azóta történt

  • iPhone játékajánló

    Több részesre tervezett sorozatot indítunk, melyben néhány érdekes iPhone/iPod/iPad játékot mutatunk be nektek.

Előzmények