Hamarosan érkezik a Hitman 4. epizódja

Hamarosan folyatódik az új Hitman játék, a készítők bejelentették ugyanis a 4. epizód megjelenésének napját. Marrakesh után most Bangkokba látogatunk el, ahol a célunk egy rocksztár és annak ügyvédjének kiiktatása.

A thaiföldi epizódra már nem kell sokat várni, a tervek szerint augusztus 16-án jelenik meg a folytatás, amelyből a fenti három képet osztották meg a fejlesztők.

Azóta történt

Előzmények

  • Hitman Episode 3: Marrakesh bemutató (PS4)

    Ezúttal Marokkóba vezet utunk, ahol egy bankárt és egy katonai vezetőt kell a másvilágra küldenünk, hiszen a nép haragját akarják felhasználni a hatalomra kerüléshez.

  • Hitman Episode 2: Sapienza bemutató (PS4)

    Irány Olaszország, méghozzá a mediterrán tengerpart, ahol további izgalmas és egyre élesebb bevetések várnak ránk, amiket számos módon elvégezhetünk.

  • Milyen vasat rakjak a Hitman (2016) alá?

    Jó néhány VGA-val, megannyi beállítással és DirectX 11 vs. DirectX 12-ben teszteltük le a Hitmant. Egyértelmű volt, hogy erős gép kell hozzá, de nem teljesíthetetlenek a feltételek.

  • Hitman teszt (PS4)

    Továbbra is csendben, különféle eszközök garmadájával kell likvidálnunk a célszemélyeket, a küldetések izgalmasak, a grafika is szépre sikerült, szívünk szerint egyszerre akarnánk az összes epizódot.