GTA V frissítés: bankrablás hóban?

Kiszivárgott információk alapján, a tavalyi évhez hasonlóan, idén is készül a Rockstar a karácsonyi szezonra. Az időszakos havazás és jegesedés mellett lesznek még téli ruhák a boltokban (sálak, kabátok stb..) és egy különleges beltéri kiegészítő a lakásokba, vagy leárazások az előző generáció játékosainak.

Az infók alapján az újgenerációs gépekre kiadott verzióban napközbeni jegesedésre is számítani lehet, valamint dinamikus lesz a hóesés (néha több esik, néha kevesebb és / vagy olvad) , az égbolt pedig vöröses lesz a havazás alatt.


A tavalyi havazás megnehezítette a közlekedést

A kiszivárogtatott infók alapján két új játékmóddal is találkozhatnak a játékosok: Cops 'n Crooks és bankrablások. A sztoriban eddig is kellett hasonló küldetéseket véghez vinni, de a GTA Online világában mindeddig ez a lehetőség kiaknázatlan maradt.

Egy másik, korábbi forrás szerint a bankrablások előkészületeket fognak igényelni, amelyekhez pénzre és csapatra lesz szükség. Meg kell majd tervezni a rablások kivitelezését, az előkészületek pedig akár külön kisebb küldetések is lehetnek. A munka végeztél a főszervező dönthet az osztozkodás arányairól, valamint a játékosok kapnak egy besorolást (bronz - ezüst - arany) a teljesítményük alapján.

A fentiek bár egy vélhetőleg megbízható informátortól származnak, továbbra is pletyka szinten mozognak, így tehát türelmesen kell várnunk a Rockstar megerősítésére.

Előzmények