Előbb jelenik meg a Crysis 2?

Bár hivatalosan csak az E3-on fogják megerősíteni, de az InCrysis.com oldal információi szerint elképzelhető, hogy előbb fog megjelenni a Crysis második része.

A játék az eddigi tervek szerint az ünnepek előtt pár héttel jelent volna meg, de amennyiben az új információk helyesek, és már az ősszel megjelenik a Crysis 2, akkor ez azt jelenti, hogy szeptember elseje és november 30-a között bármikor ismét elkezdhetjük nanoruhába bújva irtani az idegeneket, ezúttal az ostromlott New York utcáin.

Ez természetesen még nem hivatalos információ, és amennyiben azt nézzük, hogy a CD Galaxis kiírása szerint a játék várható magyarországi megjelenése november 15-én lesz, így máris láthatjuk, hogy még ha igaz is a fent említett dolog, a november 15-én esedékes megjelenés még az új kiírásba is belefér.

Mindenesetre biztosat csak az E3-on történő bejelentés után fogunk tudni.

Azóta történt

  • A Crysis 2 3D-támogatással fog érkezni

    Akinek van pénze 3D-s televíziókészülékre, és szereti a Crysis 2-t, az dörzsölheti a markát, ugyanis 3D-ben játszhat majd a játékkal, ha az megjelenik.

  • E3 2010: Crysis 2

    A legújabb Crysis 2 videóban a Grand Central állomáson zajló csatába kapcsolódhatunk be, mellette pedig öt új képet is megnézhetünk a játékból.

  • Crysis 2 Nano Edition: A CE változaton túl

    A Crysis 2 Nano Edition minden extrát tartalmazni fog, amit csak kiadnak a játék megjelenésekor. Az ára is hasonlóan magas lesz.

  • Crysis 2 TV Episode 1

    Megérkezett a játék fejlesztői naplójának első kiadása, melyben betekinthetünk a kulisszák mögé.

Előzmények