E3 2010: Megérkeztek az első videók

Hamarosan elkezdődik az idei E3, így megérkeztek az első videók is a kiállításon szereplő játékokból. Az alábbi hírben ezek közül válogatunk, elsősorban a jobban várt darabokat megemlítve.

A Warner Bros. és a Day 1 Studios jóvoltából készül a F.E.A.R. harmadik része, melyből megérkezett az első idei E3-as bemutató videó a Gametrailers jóvoltából. A videón Paxton Fettel és Point Man látható akció közben. Megjelenése idén ősszel várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

A másik FPS, amit szintén sokan várunk idén, az a Crytek által fejlesztett Crysis 2 lesz, melyből szintén érkezett egy videó, bár ez csak egy teaser, így elég rövidre sikerült. A játék az idei év végén jelenik meg PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

A THQ és a Volition Inc. fejlesztésében készülő Red Faction: Armageddon című játékból is érkezett egy új bemutató. A játék megjelenése valamikor 2011-ben várható PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

Utoljára a SEGA és a Platinum Games által fejlesztett Vanquish című játékból mutatunk egy akció dús jelenetet. Az alábbi videóban elsőként láthatjuk a játék harcrendszerét működés közben. A Vanquish talán még az idén megjelenik, csak PS3-ra és XBOX360-ra.

Időközben megjelent a Gametrailers TV legújabb adása is, melyben a fent említett játékokról mesélnek részletesebben a készítőik. A megtekintése határozottan ajánlott.

Megjegyzés: Akinek a HD felbontású videó nem indul el, az próbálja az előtte lévő direkt linket.

Azóta történt

Előzmények