Duke Nukem: Újabb kép

Ha valaki manapság meghallja Duke Nukem nevét, nagy valószínűséggel csak legyint egyet a levegőbe, mondván ez már lerágott csont, úgysem lesz az új Duke-játékból semmi. Nos, bár ennek igen nagy a valószínűsége, de azért úgy tűnik, még sincs minden veszve Duke Nukem körül. Felbukkant ugyanis egy új kép a facebook-on, Duke Nukem hivatalos oldalán, ami a hangzatos D-Day nevet kapta.

A kép eredetét illetően azonban semmi konkrétum nem derült ki, így egyelőre nem tudni, hogy a két készülő Duke Nukem játék közül melyikből származik. Mindenesetre a képen látható alak egyáltalán nem hasonlít Duke-ra, egyedül az amerikai foci pálya és a Cycloid Emperor nevű boss tűnik ismerősnek a Duke Nukem 3D-ből:

Jelenleg két Duke Nukem játék is van készülőben, az egyiket a Borderlands és Brothers In Arms készítője, a Gearbox fejleszti Duke Begins címmel, állítólagos 2010-es megjelenéssel, míg a másik a már unalomig ismert "When It's Done!" Duke Nukem Forever a 3D Realms készítésében, akik már 1997-ben bejelentették a játékot. Mi, játékosok egyelőre csak várni tudunk, a kitartóbbak talán még reménykednek is, de annyi bizonyos, hogy jelenleg a Duke Nukem névhez menthetetlenül hozzáragadt a "Forever" szó is, és tényleg mindörökké fogunk várni az új játékra.

Azóta történt

Előzmények