Destiny 2 - Bemutatkozott a Season of the Haunted

A PlayStation Japan idő előtt kitette a trailert, így végül a Bungie-nak sem volt más választása, hivatalosan is bemutatták a ma induló új évadot.

Ahogy azt már hosszú ideje megszokhatták a Destiny 2 játékosai, a program nagyjából negyed évente egy-egy új szezonnal bővül, amely adott történeti szál köré összpontosul. A tervek szerint ma este, magyar idő szerint 19:00-kor indul az új évad, amelyhez az eredeti tervek szerint az start előtti órákban kaptuk volna meg a trailert és a teljes leleplezést, ám az éjszaka folyamán a PlayStation Japán idő előtt kirakta a csatornájukra a bemutatót. Így végül a Bungie nem sokkal később úgy döntött, hogy nem várnak tovább, és hivatalosan is bejelentették nekünk a Season of the Haunted-ot

Az elkövetkező időszakban visszatérhetünk a Leviathan fedélzetére, ismét a Nightmare-ekkel kell majd szembenéznünk, mindezek mellett pedig egy újabb Season Pass is érkezik. Ami talán még fontosabb, hogy megkapjuk a Solar 3.0-t, vagyis a tüzes képességeink hasonló átdolgozást kapnak mint a Void és a Stasis.