D-LAN: ismét LAN-parti

Ismét készülőben van egy nagyszabású LAN-parti, ami ez alkalommal Dunaújvárosban kerül megrendezésre október 23. és 25. között, a D-LAN Team szervezésében.

Fontosabb tudnivalók:

Helyszín: Dunaújváros, Dunaferr Szakközép- és Szakiskola Villamos Tagiskolájának sportcsarnoka (MMK mellett, Apáczai Csere János u. 13.)

Időpont: 2009. október 23-25.  A kapunyitás 99%, hogy 23-án este 18:00-kor lesz.

Nevezési díj: 2000 Ft/fő

Játékok: Counter Strike: Source, Call of Duty 2

Csapatok: Játékonként 24-24 csapat jelentkezhet, jelenleg 12 csapat fizette be a nevezési díjat, tehát hely még akad.

Gépek: gépeket a szervezők csak a döntőkre biztosítanak, egyébként a csapatoknak erről maguknak kell gondoskodniuk.

Az alábbiakban Kiss Balázs a D-LAN Team kreatív munkatársa fűz még hozzá néhány mondatot az eddigiekhez:

"Sok-sok éve csinálunk lanpartykat, kezdetekben még több játékkal (pl StarCraft, Need for Speed, Warcraft, Counter Strike 1.6, stb) mára azonban csak a Counter Strike: Source, és a Call of Duty sorozatt népszerűbb tagjai (jelen esetben a második rész) maradtak a porondon. Ebből a két játékból igyekszünk egy színvonalas, emlékezetes, jó hangulatú versenyt megszervezni, hogy mire eredményt hirdetünk, minden játékos és néző egy vidám hétvégét tudhasson maga mögött. Hosszú kihagyás után térünk most vissza, sajnos belső és külső konfliktusok is akadályozták a munkánkat, ezért most próbáljuk a lehető legtöbb kedvezményt adni a játékosok számára, ami anyagi kereteinkből kitelik, ezért is döntöttünk a 2000 forintos, mondhatni jelképes nevezési díj mellett. A nevezési díj befizetésének határideje október 19-e, tehát igyekeznie kell annak, aki szeretne részt venni a versenyen."

Amennyiben további kérdések merülnek fel, látogassatok el az esemény honlapjára, itt valószínűleg mindenre megtaláljátok a választ.

Azóta történt

Előzmények