Company of Heroes 3 - Mától elérhető az Operation Sapphire Jackal

Az ingyenes nagy frissítés mindenki számára letölthető.

A Company of Heroes 3, a Relic Entertainment által fejlesztett és a SEGA Europe Limited által kiadott, kritikusok által elismert valós idejű stratégiai játék ma kapja meg az első nagyszabású frissítését, az "Operation Sapphire Jackal" update-et!

Az Operation Sapphire Jackal napi és heti kihívásokat kínál majd a játékosoknak, amelyeket a többjátékos és a kooperatív módban egyaránt teljesíthetnek, valamint kozmetikai kiegészítők széles választékát és még sok mást. A kihívások véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, és a "Ölj meg 50 járművet páncéltörő ágyúval" és "Szerezz 50 veterán rangot a Wehrmacht gyalogsággal" között mozognak, próbára téve még a legtapasztaltabb Company of Heroes veteránokat is.

A Relic első nagy frissítése jelentős számú hibajavítást, játékegyensúlyi kiigazításokat és életminőségi javításokat is tartalmaz, mint például a Ghurka gyalogság teljesen új hangja, a csapattársak/ellenségek egyértelműségét szolgáló Unique Player Color opció frissítései, hangbeállítások, valamint a képességeket, egységeket, veteránokat és fejlesztéseket jobban tükröző tooltipek és leírások javítása. A frissítésben foglaltak teljes áttekintését ebben a blogbejegyzésben, illetve a játék javítási jegyzeteiben találjátok, amint a frissítés élesedik.

Az Operation Sapphire Jackal mellett új játékbeli kozmetikai kiegészítők is érkeznek, így a játékosok testreszabhatják seregeiket és egységeiket mind a többjátékos, mind az egyjátékos módban. A Relic kiegyensúlyozott keverékét kínálja majd a játék során megszerezhető és a külön megvásárolható prémium tartalmaknak, hogy a játékosok szabadon választhassák meg, hogyan kívánnak a játékon belüli bolton keresztül a megjelenés utáni tartalmakkal foglalkozni.

A tárgyak megvásárolhatók War Bondokkal vagy érdemjegyekkel. A War Bonds a játékbeli fizetőeszköz egy formája, amelyet csak War Bond csomagok megvásárlásával lehet megszerezni, míg a Merit egy olyan játékbeli fizetőeszköz, amelyet a játékbeli kihívások teljesítésével lehet megszerezni. A Merit néhány, de nem minden tárgy megvásárlására használható.

Előzmények

  • Company of Heroes 3 teszt

    Rendkívül sokat kellett várni a Company of Heroes 2 folytatására, de az Olaszországba és Észak-Afrikába vezető harmadik rész ott folytatja, ahol a nagy előd abbahagyta.