C.A.R.S. - Videón a verseny mód

A C.A.R.S. című versenyjátékról már láthattunk szép állóképeket, most ideje, hogy mindezt akció közben is megcsodálhassuk. A program jelenlegi verziójába bekerült a verseny mód, így lehetőségünk van akár 99 körös futamokon részt venni A.I. által irányított ellenfelekkel versenyezve.

Az alábbi videón egy Formula B futamból láthatunk pár kört és külön izgalmas, hogy bizony oda kell figyelnünk a többi versenyzőre, hiszen ők is hibáznak néha, így könnyen előfordulnak a pályán elszórtan heverő alkatrészek. Ezek kikerülésére, valamint helyzetére is ügyelnünk kell, hiszen a következő körben egyáltalán nem biztos, hogy sikerül azt onnan feltakarítani.

A C.A.R.S. című játék még pre-alpha fázisban van, így korai lenne bármit is mondani annak megjelenéséről. Annyit viszont tudunk, hogy a programot nem kizárólag PC-re fejlesztik, PS3-ra és XBOX360-ra is várható. Játékosként mi is befektethetünk kisebb összegeket a mielőbbi megjelenés érdekében. Aki hozzájárul a fejlesztéshez, az később annak függvényében részesül a termelt profitból, minél nagyobb összeggel támogatta a készítőket.

Részleteket lássátok az előzmények között.

Azóta történt

Előzmények