C.A.R.S. - Négy új kép és PC-exkluzivitás

Nemrég számoltunk be a Slightly Mad Studios által indított új kezdeményezésről, melyben a játékosok valamint a befektetők különféle összegekkel támogathatják a programjaik elkészültét, a megjelenést követően pedig részt kapnak a profitból. A C.A.R.S. című autóverseny játék lesz az első, ami részt vesz ebben a programban.

Nemrég láthattunk egy bemutató videót, amit az egyik játékos készített a jelenleg még jócskán fejlesztés alatt álló játékból. Habár már az is elég ígéretesnek tűnt, a most kikerült képek egyenesen lenyűgözőek. A játékban egy újonc versenyautó pilótát fogunk alakítani, és akárcsak a valóságban, végig kell járnunk a különféle állomásokat, kezdve a gokarttól, hogy végül eljussunk az általunk választott karrier csúcsára - ami akár a Forma-1 is lehet.

Kattintsatok a képekre a teljes mérethez!

A képek alapján kijelenthetjük, hogy amennyiben valóban ilyen lesz a végleges játék grafikája, akkor még a Gran Turismo 5-öt is verni fogja. A kidolgozottság valami extrém brutális, szerintem igencsak elkel egy combosabb PC konfiguráció a megfelelő játékélményhez.

És ha már szóba került a PC: korábban még nem tudtuk a célplatformok listáját, azóta viszont kiderült, hogy a C.A.R.S. című autóverseny játék kizárólag személyi számítógépeken fog megjelenni, teljes DirectX11 támogatottsággal, konzolos verzió nem fog belőle készülni.

Rendszerkövetelményt egyelőre nem tudni, de a képekre pillantva valószínűleg komolyan fel kell készülniük azoknak a játékosoknak, akik maximális képminőséggel szeretnék élvezni azt FullHD felbontásban. Persze előfordulhat, hogy kellemesen csalódunk, hátha optimalizálni sem felejtenek el a srácok, nemcsak kiváló, részletgazdag grafikát kreálni.

Egyre ígéretesebbnek tűnik a projekt, reménykedjünk benne, hogy sok adomány érkezik a fejlesztők részére, mert amennyiben tényleg így fog kinézni a játék, tuti siker lesz. További részletek hamarosan várhatóak, amint értesülünk róla, természetesen megosztjuk veletek is.

Azóta történt

  • C.A.R.S. - Új build és képek

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjáték fejlesztése jól halad, új build látott belőle napvilágot.

  • C.A.R.S. - Videón a verseny mód

    A legújabb változatban már A.I. által irányított ellenfelekkel vívott versenyeken is részt vehetünk, ebből láthatunk most egy kis ízelítőt.

  • C.A.R.S. - Mostantól Projekt CARS néven

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjátékot átnevezték, mostantól Projekt CARS lesz a program címe.

  • Projekt CARS: Új videók és képek

    A Slightly Mad Studios által fejlesztett Projekt CARS című autóverseny játékból érkezett pár új kép és két videó.

Előzmények