Projekt CARS: Új videók és képek

A nemrég névváltozáson átesett Projekt CARS (Azelőtt C.A.R.S.) című autóverseny játékból adott ki új képeket és két új videót a készítő Slightly Mad Studios. A játék legújabb, 96-os verziószámmal ellátott buildje két vadonatúj gokartpályát, valamint a Connecticut Hill és Bologna versenypályák is fejlesztésre kerültek benne.

Az első videón bemutatót láthattok a játékban szereplő versenygépek közül az Asano-ról (DTM széria), amit majd havonta követ egy újabb autó ismertetője. A másodikon pedig egy komplett, 8 körből álló verseny felvételét láthatjátok Imolában, érdemes megtekinteni.

A Projekt CARS című játék PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra készül, megjelenési időről egyelőre nem tudunk semmit, de esélyes, hogy még 2012. folyamán napvilágot lát.

Azóta történt

Előzmények

  • C.A.R.S. - Mostantól Projekt CARS néven

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjátékot átnevezték, mostantól Projekt CARS lesz a program címe.

  • C.A.R.S. - Videón a verseny mód

    A legújabb változatban már A.I. által irányított ellenfelekkel vívott versenyeken is részt vehetünk, ebből láthatunk most egy kis ízelítőt.

  • C.A.R.S. - Új build és képek

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjáték fejlesztése jól halad, új build látott belőle napvilágot.

  • C.A.R.S. - Négy új kép és PC-exkluzivitás

    A Slightly Mad Studios által közönségsegítséggel készített C.A.R.S. című versenyjátékból érkezett pár kép, valamint kiderült, hogy a program csak PC-re készül.