Battlefield 2042 - Egy hét múlva indul a 6. szezon

Megérkezett a legújabb évad első előzetese, amely ismét rengeteg akciót ígér.

2021. novemberében kaptuk meg a Battlefield 2042-t, amely megjelenése óta kapott hideget-meleget, azonban végül a frissítéseknek és az évadoknak köszönhetően a vártnál jóval kisebb, mégis stabil játékosbázist alakított ki magának. Hamarosan indul a következő, szám szerint a 6. szezon, amelyhez az Electronic Arts és a DICE egy rövid hangulatokozó előzetest is megosztott velünk, ezt nézhetitek meg lentebb. A Season 6 a Dark Creations címet kapta és a megszokott újdonságokkal érkezik, vagyis új fegyverekkel, kiegészítőkkel bővül a játék, érkezik a friss Battle Pass, valamint egy közelharcra kihegyezett pályával is gazdagabbak lesznek a felhasználók.

A Battlefield 2042 - Dark Creations alig egy hét múlva, október 10-től lesz elérhető minden platformon. Újabb gameplay részletekkel október 5-én, magyar idő szerint 17:00-kor jelentkeznek a fejlesztők.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 beszámoló

    A múlt háborúi után ismét a modern korba tért vissza az ismert FPS széria, amelynek idei része folytatja az újraindított Modern Warfare sorozat történeti szálát.

  • Crossfire X teszt

    Ingyenes többjátékos konzolos FPS, amelyhez külön pénzért vehetünk két rövid kampányt: mi rossz történhet ezzel a felállással?

  • Battlefield 2042 - Teszt

    Megérkezett az ismert FPS széria legújabb felvonása, amely bár sokat ígért a bejelentés utáni időszakban, végül nem egészen azt kaptuk tőle, amit elvártak a rajongók.