Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Végre sikerült az első kampányrészletet elindítanom a hétvégén Game Pass-ban.
Nem vártam tőle csodát, de így Game Pass-ban, kellemes COD pótlék volt számomra. Élveztem.Majd ha egyszer nem lesz semmi más játékom, akkor lehet a második felét is megveszem egy akcióban, hisz alapból jó áron van. Nem ad sok játékidőt, de nem is adja drágán.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Jó cikk, nekem is ugyanezek a bajaim vele, alapjaiban amúgy ellövöldözne az ember csak unalmas egy idő után. Én mindenesetre jeleztem a fejlesztőknek, kb ugyanezeket problémákat. (szinte egyből visszajeleztek és továbbították elméletileg). Legfőképp a fix pályákat említettem, hisz akkor jó kis CS pótlék lenne F2P-ként (értelmetlen BattlePass ide vagy oda). Egy laza nap végi TDM-re jó kis csapatás és kevés helyet foglal a multi (7GB). (Graf meg hasonlók nekem nem is lennének lényegesek, nem a legszebb, de letudtam, hogy nekik azért nem a konzol az a húdenagy platformjuk fejlesztési szempontból).
Persze variálhatnának a BP rendszeren is, mert így nem sok értelme a pénzlehúzáson kívül, meg mindenben javítgathatnának, de hol látunk manapság pár GB-os multit? Ha 10GB-ban pár fix mellett összejönne a pályaválasztással,mindenféle grafikai ráncfelvarrás nélkül ott csücsülne a gépen mindig. Inkább attól félek, hogy emiatt túlságosan negatívan ítélik meg és eltűnik a süllyesztőben. Utána meg egy sima meccsre se találunk elég embert a pl választható pályánál (ha valaha lenne) Olyan 20 órát egyébként unatkozás nélkül bele lehet ölni átlag fps multisoknak jelenleg.
[ Szerkesztve ]
.
-
veterán
Az hittem elsőre, hogy visszatértek a régi szép idők és, hogy újra van CFX rendszere az AMD-nek.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Golyo69
senior tag
"Kíváncsiságból rádugtam egy egeret az Xbox Series X-re és meglepetésemre a menüben (de csak ott, sehol máshol) működött is".
En is radugtam és nem csak a menüben működik. A játékban is megy.. Célzás működik, tehát a célkereszt is mozgatható de sajnos a loves nem megy :(
Pedig egerrel ez konyebb lenne.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
vicces
addikt
ez egy vicc vagy szarkazmus???
inditanám a játékot, bejön egy ilyen eula szerű valami. mondom olvasás nélkül leokézom... aha, de nem lehet. nagyon bénán megy a kurzor/egér vagy valami a menüben van. lefelé görgetni is kihívás az alján néha néha bevillan a megerősités gom. nagy nehezen leokézom.
erre mi van??? jön még egy ilyen küzdelem. szétcsap az ideg. megint nagy nehezen leküzdöm magam a jogi blabla aljára . rohadt nehezen leokézom... gondoltam oké, végre mehet! aha!
jön egy harmadik is
ha ez ilyen lesz akkor kár volt az időért amit belepocsékoltak.:)
-
vicces
addikt
A vicc az hogy alig ment a görgetés és alig bírtam a controllerrel leokézni. Rendesen küzdöttem. Amúgy ez a játék elég vacak. Olyan mintha Inkább mobilra készült volna és valakinek beugrott hogy portoljuk már konzolra is
:)
-
WongFeiHong
senior tag
A random framerate dropoktól eltekintve én jól szórakozom mindkét kampánnyal. Nem értem azt a fajta lehúzást, amit a játék single része kap. (a multi nem izgat) Ez egy igazi oldschool fps , szórakoztató, néhol látványos és kikapcsol. Ez a lényeg.
-
Low Noise
senior tag
A Crossfire HD-t be lehet szerezni Magyarországon valahogy? Engem nagyon érdekelne a kampány PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA VI
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...