2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Az Infinity Ward-é a Call of Duty

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az eredeti terv szerint az Activision két fejlesztőcsapat között váltogatta volna éves rendszerességgel a Call of Duty sorozatot, ám sokak örömére kiderült, hogy mégsem így lesz.

Történt ugyanis, hogy az első két epizódot, illetve a legutóbb megjelent, gigantikus kasszasiker Call of Duty 4: Modern Warfare-t készítő Infinity Ward új szerződést írt alá a kiadó Activision-nel, melynek értelmében a jövőben csak ők készíthetnek majd újabb Call of Duty játékot. Eredetileg az volt a terv, hogy minden évben megjelent volna egy új rész, a párosak az Infinity Ward-tól, a páratlanok pedig a harmadik részt is fejlesztő Treyarch-tól, a régi, második világháborús környezetben, ám végül mégsem így lesz - az ötödik rész lesz az utolsó Call of Duty, amit a Treyarch készít.

Mindez egyébként szoros kapcsolatban áll azzal is, hogy az Activision úgy döntött, bezáratja Underground néven futó stúdióját, amely szintén egy Call of Duty játékon dolgozott: ez egy szintén évente jelentkező spinoff első része lett volna, amely érdekes módon nem FPS-nek, hanem külső nézetű akció-kalandnak készült. A leírtak egy volt Underground alkalmazottól tudódtak ki.

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.