2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Assassin's Creed IV: Black Flag - Multiplayer módok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A VG247 oldalnak lehetősége nyílt kipróbálni a Ubisoft játékának többszereplős módjait, élményeikről egy videó keretében számolnak be.

Hirdetés

Kipróbálhatták az Assassin's Creed IV: Black Flag című játék többszereplős módjait a VG247 oldal riporterei, akik a Ubisoft játékának multis lehetőségeiről alkotott véleményeiket egy videó formájában tették közzé oldalukon. Minden további beszéd helyett lássuk a bemutatót, milyen élményekkel gazdagodtak a srácok játék közben (Eddig még nem látott felvételek következnek):

Egy másik, ide kapcsolódó hír szerint a játék többszereplős módjában nem lesznek tengeri ütközetek, így sajnos nem élhetjük át egy ágyúsortűz izgalmát,  valamint nem csáklyázhatjuk meg az ellenséges hajókat, hogy utána átjutva annak fedélzetére, szemtől-szemben vívhassunk meg annak legénységével. Ilyen lehetőségek csak az egyszemélyes hadjáratban lesznek.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag című játék megjelenése november elsején várható PS3-ra, Xbox360-ra és Wii U-ra, majd utána valamivel később PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.