A Titanic körbejárása a CryEngine3-mal

Tavaly talán 2 olyan grafikus engine volt ami nagy port kavart a tudásával. A CryEngine 3 és a Frosbite 2. Az előbbi a Crysis 2-őt, az utóbbi a Battlefield 3-at és a Need For Speed: The Runt hajtotta meg. Mind a kettő rászolgált a hírnevére hiszen mind kettő bámulatos látványvilág demonstrálására képes.

Miután tavaly március végén debütált a Crysis 2, sokan elismerték hogy a Crytek által fejlesztett grafikus motorban még van rejtett potenciál. Ugyan nem mostanában, de megjelent egy videó, amely a Titanic belső terében való körbejárást mutatja. Minden dologtól eltekintve engem levett a lábamról. Meglehetősen impozánsan néz ki. Sajnos tapasztalható a videó alatt némi FPS értékcsökkenés. Ez két dolgot sejtet. Vagy a készítő gépének a hardvere a gyenge, vagy nagyon komoly masszív konfigot is képes volt megizzasztani a Sandbox. Őszintén szólva ha kiderülne hogy az utolsó dolog játszik közre, azon sem lepődnék meg.

Enjoy :)

Azóta történt

  • CryEngine 3 GDC 2012 Demo

    A Crytek prezentálta, milyennek képzelik el a következő generációs hardverek képességeit, valamint hogy a motorjuk ezeken miképp fog kinézni.

  • Crysis 3

    Kiszivárgott pár kép a crysis 3 -ról

Előzmények