A hétvégén ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops III többjátékos módja

Akik valamilyen oknál fogva nem tudták megvásárolni, vagy nem tudták kipróbálni a legújabb Call of Duty játékot, a mostani hétvégén tehetnek vele egy próbát. A Steamen ugyanis elérhetővé tették, hogy az elkövetkező több mint két napban bárki kipróbálhassa a Black Ops III többszereplős módját.

Az ingyenes időszak egészen február 28-ig tart, akik kedvet kaptak a kipróbáláshoz, azoknak nem kell mást csinálniuk, mint felkeresni a Black Ops III Steames adatlapját és rábökni a játék indítása gombra. Akik ezek után úgy érzik, hogy szeretnék megvásárolni a programot, azok most 39,59 euróért megtehetik, vagy ha csak a multiplayer rész érdekel valakit, akkor a február 29-ig a Multiplayer Start Pack is beszerezhető még 14,49 euróért.

Azóta történt

Előzmények

  • Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

    A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

  • Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer és videoteszt

    Néhány nappal ezelőtt osztottuk meg az idei Call of Duty legújabb felvonásának kampány módjával kapcsolatos tapasztalatainkat, így most a Black Ops 3 multiplayerén van a sor.

  • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

    Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.