2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

A hétvégén ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops III többjátékos módja

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Steam Store

Limitált ideig bárki kipróbálhatja PC-n a híres széria legújabb részét, emellett kedvezményesen meg is vásárolható a játék.

Hirdetés

Akik valamilyen oknál fogva nem tudták megvásárolni, vagy nem tudták kipróbálni a legújabb Call of Duty játékot, a mostani hétvégén tehetnek vele egy próbát. A Steamen ugyanis elérhetővé tették, hogy az elkövetkező több mint két napban bárki kipróbálhassa a Black Ops III többszereplős módját.

Az ingyenes időszak egészen február 28-ig tart, akik kedvet kaptak a kipróbáláshoz, azoknak nem kell mást csinálniuk, mint felkeresni a Black Ops III Steames adatlapját és rábökni a játék indítása gombra. Akik ezek után úgy érzik, hogy szeretnék megvásárolni a programot, azok most 39,59 euróért megtehetik, vagy ha csak a multiplayer rész érdekel valakit, akkor a február 29-ig a Multiplayer Start Pack is beszerezhető még 14,49 euróért.

Előzmények

 • Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

  A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

 • Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer és videoteszt

  Néhány nappal ezelőtt osztottuk meg az idei Call of Duty legújabb felvonásának kampány módjával kapcsolatos tapasztalatainkat, így most a Black Ops 3 multiplayerén van a sor.

 • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

  Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.