Hirdetés

2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » PS4 rovat / Xbox One rovat

Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

Hirdetés

Szokásos tartalommal érkezett az Awakening

Újabb évet tudunk magunk mögött, ami nem csak újabb ráncokat és ősz hajszálakat jelent, de egy újabb strigulát is a Call of Duty-széria listáján. 2016 első fele pedig nem is fog másról szólni, mint a legutóbbi alkotás folyamatos támogatásáról, azaz érkeznek menetrendszerűen a Season Pass letölthető tartalmai. Egy fecske ugyan még nem csinál nyarat, de azért a végére járunk, mit is tartalmaz az Awakening DLC.


[+]

Kezdjük is rögtön a multiplayer játszótereit bővítő térképek átnyálazásával. A Coalescence egy félkész laboratórium komplexumában és annak környékén a zürichi hegyekben csaphatunk össze a Rise esetében. A genetikai kutatások megkezdésétől még távol áll a létesítmény, viszont egy kis csetepaténak már így is tökéletes terepet biztosít. A szűk folyosókat és kis szobákat külső helyszínek is színesítik, a legnagyobb hepaj a térkép közepén elhelyezkedő udvaron szokott kialakulni. A szállítmányozásért felelős járművek és a hatalmas munkadaru árnyékában megbúvó Rise pálya különlegessége, hogy vízpartra épült a létesítmény, így egy kis lubickolásra vagy akár egy kis tavi harcra is lesz lehetőségünk.


[+]

Az Egyesült Államok délkeleti felében zúzhatunk egy elhagyatott vízi park területén, ha a Splash térképre esik a választásunk. A Hydro Paradise pihenő és szórakoztató centrum félelmetesen hangulatosra és stílusosra sikerült. Magasan a legjobb pálya az Awakening csomagból, színes, látványos, maximálisan eltalált. A Kraken által megroppantott kalózhajó a központi elem, de a különböző vízi csúszdák, a várfalakból vízsugarat spriccelő ágyúk, szökőkutak, bárok, barlangok, gumi állatkák, tömlöcök, titkos kincsek is hozzátesznek a végeredményhez. Ezúttal kevesebb lehetőséget kapunk a falon való szaladgálásra, de a vízalatti tűzpárbajok lehetőségét itt is megteremtették.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.