Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    Érdeklődtem itt a fórumon egy kisebb, de fiatalabb autóval kapcsolatban

    A VW Polo 6R 1.6crtdi 90Le motorral mennyire lenne más dimenzió, mint a B5-öm?

    Helyben el tudok menni nézelődni, belecsüccsenni stb.

    Mindennapi használatra -falu-város-előváros- alkalmas lenne ezzel a motorral?

    Azon gondolkozom el mindig amikor kisebb kategóriát nézegetek, hogy a frissessége és fiatalsága kárpótolná azt, hogy nem egy "Passat méretet" használnék a mindennapjaimban?

    Amennyiben nem jön ki a matek, akkor friss műszaki után (pár hónap múlva esedékes) még 2 évig megtartom a B5-öt aztán utána majd keresek valami mást.... gondolkozom, gondolkozom a meghirdetésén, de annyira siralmas árakat látok ill. egyik ismerős is aki megszerette volna venni itt helyben, annyira a béka segge alá mondta az árát (pedig elmondtam és felvázoltam neki a hibáit ill. azt is, hogy mi lett belefeccölve és amire így minimum évekig nem kell költeni), hogy elkeseredtem.... nem azt mondom, hogy 1:1be kapja vissza az ember a belefektetett munkát és időt, de valóban ez lenne a színtiszta valóság, hogy ha kicserél az ember rajta egy hátsó fékszettet (példakéntírtam) azt ennyire semmibe veszi a leendő vásárló? Hisz neki már ezzel nem kell foglalkoznia (szerintem)

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák