Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataisif
csendes tag
Ha ezt a verziót valaki feltenné, kipróbálná az FM rádiót? Nekem a múlt havinál az Asztal lapozásakor kilépett többször is. Csak úgy leállt... Esetleg valaki tudna használati tapasztalatokat erről a ROMról írni, mi megy mi nem...
Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
sunavlys
senior tag
Működik valakinek a MIUI beépített naptárjának szinkronizációja?
Mert nekem semmit sem csinál.[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
korobi
aktív tag
válasz zalman90 #4305 üzenetére
Kipróbáltad már? Én már frissítettem de nem próbáltam ki.
(#4306) sunavlys: és hova szinkronizálsz? a xiaomi fiókba vagy a goolenak? én használom, de sosem néztem hogy szinkronizál e. azt hiszem ki is kapcsoltam.
Nem cseréltünk telot, csak a MIUI hibamentesen működik!
Legalább is én nem. Bár már van kiszemelt, de nincs rávaló...[ Szerkesztve ]
-
ataisif
csendes tag
A rádió háttérben futásakor szokott volt kilépni nekem, miközben lapozgattam a képernyők között.
Lerakod háttérbe a rádiót és lapozgatás közben elszáll-e? Esetleg egy memória tisztítás --> utána lapozgatás a főképernyők között, miközben fut a rádió, kilép-e belőle?
Előre is köszi a tesztet.Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
sunavlys
senior tag
és hova szinkronizálsz?
Szerintem a google-ba, de ebben nem vagyok biztos. Hol tudom ezt megnézni?
Más.
Tegnap verőfényes napsütésben próbáltam fényképezni. Hát mit mondjak: na nem a fényképezéssel volt bajom, hanem, hogy a nagy napsütésben alig találtam meg az ikonokat a telefonon.Ma pedig kiültem a teraszra netezni (először azóta, hogy megvan a teló), hát a fátyolos időben (a nap pont nem sütött) majd kifolyt a szemem, úgy fénylett a kijelző, alig láttam valamit, csak egy bizonyos a függőlegestől kb. 5-10 fokos tartományban volt kellemes olvasni, a többi szögben, mintha tükröt bámultam volna, úgy csillogott.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Nekem is lett ma kis problémám.
Van egy Motorola H505 fülesem,idáig hibátlanul működött,de ma ha bekapcsolom,és hívnak,eldobja a kártyákat a telefon. Újra kell ütögetni a pinkódot."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
zalman90
őstag
alap gyári androidot tud valaki linkelni ?ez lenne az ?
Official firmware 4.2.1 (EN / CN) : 364 mb V967S SD card upgrade package (China Unicom) 219175B0165CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 support mandatory upgrade; Version Update: Fixed wo shop restart problems
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
korobi
aktív tag
válasz zalman90 #4316 üzenetére
Ha gépen töltöd, akkor használj valami letöltés vezérlőt több szálon...
a gyári romot ha nem találod meg, akkor este megkeresem neked. vagy feltöltöm neked, nekem az 1.0.3 meg van otthon.(#4314) sunavlys: na én sem találtam hova szinkronizál, bár én nem is akarom hogy szinkronizáljon. a beállításokban láttam hogy lehetne hozzáadni, de nekem nem csinált semmit. szóval lehet van még benne bug, csak én pont nem futottam bele.
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
Kösz!
Mivel az email-eket szinkronizálja, ezért feltételezem, hogy a naptárt is kellene. Bár lehet, hogy külön kell megadni, hova szinkronizáljon.
Erre valaki?
[link]Mik a tapasztalatok?
Félreértés ne essék: nagyon jó kis telefon ez, csak ez a napfényben való használat meglepett.
Nem lehet, hogy a védőfólia miatt csillog ennyire? (Persze akkor sem fogom levenni, mert féltem)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
DualSim Ringtone Hun, további infok itt: [link]. Béta fordítás, az esetleges hibákról, észrevételekről privátban kérek jelzést. Köszönöm
https://gamergep.hu/
-
veterán
Minden napra egy kép rovat: az egér belülről:
-
fotosjani
aktív tag
válasz zalman90 #4317 üzenetére
Szerintem igen.
Én a ZTE oldaláról töltöttem le.Kép rovathoz egy "állat" videó
-
ataisif
csendes tag
Sziasztok!
MIUI update!
Jól megy a bhflower-es verzió, de két bibit találtam benne:
Hiába van Angolra állítva a rendszernyelv, 1 helyen kínai maradt:
Ezt megpróbálom majd orvosolni, a másik romból (juelian) kiszedem a Music app-ot, és lecserélem. Hátha kijavítja. Remélem azért, az OTA frissítésbe ez nem fog belepiszkálni.
A másik hiba szerver oldalon van, a MIUI téma boltja - Themes app - csak addig angol, míg ki nem lépsz, következő indításkor már kínai. Javítani úgy lehet, hogy az alkalmazások közt kikeresed és törlöd az app összes adatát. A MIUI fórumokon más készüléknél is gond ez. Nem tudni, mikorra javítják.
Nem tudom, másnál gond-e kínai nyelvű equalizer?
Ha sikerül a javítás, töltöm felfele!
Üdv.[ Szerkesztve ]
Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
ataisif
csendes tag
MIUI
Hát megpróbáltam a juelian-os romot is feltenni, de egyből leáll a telepítés, valami build id hiba, vagy mi.
Az USB pendrive funkció is köhögött a bhflower-ral , így inkább maradok a régi, bevált romomnál. Az legalább beszél magyarul. De továbbra is nagyon tetszik ez a MIUI, remélem azért kiforrja magát egyszer...Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
sunavlys
senior tag
Hogyan (honnan) lehetne kinyerni a különböző romok nekem tetsző háttérképeit?
Vagy ez minden romban máshol van?
-
serlok25
csendes tag
Üdv fiúk/lányok
Segítség kellene mi a legújabb rom a zte v967s-hez.
Köszönöm -
veterán
válasz serlok25 #4331 üzenetére
A nem Miui romok közül meg talán ez: _Max Smart v5 , a téma összefoglalóban is benne van...
(#4329) sunavlys: ahogy nézegettem, romonként változik a helye, volt ahol nem is találtam egyet sem, nézegesd a zip fájlokat,....meg ha valakinek ezzel kapcsolatban van ötlete, írja mán meg....
-
Intala
újonc
Sziasztok! Tudja valaki hogyan kell HARD RESET-csinálni a ZTE 967s-en? (Teljes telefon törlés! Az 1 Giga helyet!)
-
korobi
aktív tag
A miui felhasználókhoz szegezem kérdésem.
Nem tud valaki valami jó fekete témát? a letölthetők között amik vannak azokban mindben van valami hiányosság.Illetve, hol a fenében állítom át hogy a marketről ne csak wifin tölthessen?
-
Dsa_68
csendes tag
Sziasztok, üdv mindenkinek! Lenne egy óriási gondom... Van egy készülékem, ami 1-2 hétig pihent a szekrényben, és most elővettem. Gondoltam dobok rá egy új ROM-ot. Ez meg is történt, tökéletesen futott rajta, de azóta nincs hang a telefonon. Kipróbáltam más ROM-ot is, de ugyanezzel az eredménnyel. Most az eredeti Minideal-os ROM van fent, de semmi hang. Mielőtt a szekrénybe került, előtte tökéletesen működött. Mi történhetett vele? Guruk segítsetek!!! Amiket tudok a készülékről, azt mind innét tanultam, tőletek... Köszi előre is a segítséget!
-
veterán
Hát ez érdekes, ilyet még nem is hallottam itt..... ja sztem is próbáld meg ki be húzogatni (na nem azt ) a fülhallgatót, meg recoveryben factory reset, meg esetleg mobile uncle tools-al ránézni a hang-ra, egyenlőre nincs más ötletem.... kollégák???
Minden napra egy kép rovat:
"3D-s szemüveg filmekhez, játékokhoz..."
-
Dsa_68
csendes tag
válasz namilegyen #4346 üzenetére
Semmi nem történt vele, a dobozában pihent, szó szerint egy szekrényben. Azért is állok (ülök) értetlenül, mert úgy gondolom, hogy álló helyzetében nem mehet tönkre a hangszóró... (Vagy mégis???)
-
Dsa_68
csendes tag
válasz namilegyen #4348 üzenetére
Az mp3-at is megpróbáltam, de sajna semmi... A jackdugót is megpiszkáltam, hátha... Süket továbbra is.
Ismét felraktam egy másik ROM-ot, de az eredmény ua. Teljesen tanácstalan vagyok, lehet, hogy szervíz lesz a vége. Esetleg valami progi, ami teszteli a hardvereket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest