Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuningmiki
csendes tag
válasz tuningmiki #4050 üzenetére
van ilyen hogy usb otg helper... ennyi elég vagy más progi driver kell még ?
-
üszök
őstag
válasz tuningmiki #4051 üzenetére
Semmi nem kell. Bedugod és mennie kell.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
tuningmiki
csendes tag
-
üszök
őstag
válasz tuningmiki #4053 üzenetére
Fent az értesítési sávban írja nekem,hogy usb tároló előkészítése,ugyanúgy mint amikor memo kártyát teszek bele. Nekem 1.0.3 Minideal rom van fent.
-
tuningmiki
csendes tag
válasz tuningmiki #4055 üzenetére
sehol semmi megsemukkan
-
myk74
senior tag
válasz tuningmiki #4050 üzenetére
Én semmit extra progit nem raktam fel.
Mx playert használom a lejátszáshoz.
Gyári rom volt fent a telefonon.Nincs kéz Nincs csoki!
-
üszök
őstag
válasz tuningmiki #4055 üzenetére
Szerintem mindegy,hogy ntfs vagy fat. Én mintha mindkettőt használtam volna már. Ott a romban lesz szerintem a bibi.
-
mcll
senior tag
OTG-re USB cucc rádug, telóba bedug és telónak fel kell ismernie. Legalábbis nálam így működik.
Külső HDD is megy, azonban azt CSAK úgy ha azon van külső táp. A teló USB-jének túl sok az áram amit akár 2,5"-os HDD is igényel. Szóval az nem ajánlott, nehogy kinyírja a teló USB-jét!
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
ataisif
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, olvassa-e ezt majd valaki, de leírom tapasztalataimat a különböző MIUI romokkal kapcsolatban.
A Multilang-os romban nem megy az OTA update, és az M-pop sem
A juelian-os csak kínai és angol nyelvet tartalmaz, de minden jól működik vele, a kamera 8Mpx lett, valószínűleg interpolációval. Ez mindegyik romnál így volt. Ha viszont JBart-tal magyarítottam (de ez sem teljes magyarítás sajnos), az OTA update elszállt status 7 error-ral. Van leírás ennek javítására, de ez már nagyon macerás.
A bhflower-est még nem próbáltam, esetleg valaki?
Valami ötlet, hogy legyen stabil rom, hivatalos OTA update-tel?Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
attika11
tag
Sziasztok. Ismerősöm telefonjával küzdök. Nem tudom találkoztatok-e hasonló hibajelenséggel. A telefon nem jut tovább a boot képernyőnél. Még az eredeti minideal rom volt rajta és csak a forgó zte feliratig jutott. Megpróbáltam lecserélni rajta a romot a Max Flavourra, hátha ez megoldja a gondot, de sajnos valami más lehet a probléma mert miután sikeresen feltelepült a rom és a telefon újraindult, ez is csak a zte feliratig jut és nem tovább. Még annyi, hogy cwm-et nem cseréltem és az eredeti kínai menüben választottam a rom cserét sd kártyáról, de úgy tűnt, hogy minden rendben lefutott.
Van valami ötletetek mi lehet a gond, -
korobi
aktív tag
válasz attika11 #4065 üzenetére
szerintem,
ha a gyári cwm van rajta, akkor akkor próbálj feltenni egy gyári romot, vagy a minideal-ost megint. aztán cserélj cwmet és utána mehet fel egy másik rom.ha jól tudom/emlékszem a gyári cwm csak a gyári romot telepíti fel...
de majd mindjárt kijavít valaki ha nem jól tudom
-
-
korobi
aktív tag
annyiban igazad van, hogy ha megnézed az általam linkelt oldalon a többi telefonra portolt verziókat, nem mindegyikben van ota frissítés, sőt van amelyik meg is ragadt valamelyik 3.x.x verziónál.
mellesleg meg lényegesebben kevesebb hibalehetőség lehet az eredeti romban mint mondjuk a multilangosban. amit ugye a fordítás generálhat. ( no de ezt már írtam korábban )
-
Anulu79
addikt
Olyan ROM-hoz amihez nincs gapps de azt írja, hogy multilangos akkor azzal nincs semmi baj? Ugyan úgy tudom használni magyarul gond nélkül?
-
korobi
aktív tag
ha jól tudom 2 külön fejlesztő. én csak apróbb különbségeket vettem észre bennük eddig. ( pl.: a felsőben a ledek szinénél mind benne van, de ugye csak a zöld és piros megy. az alsóban csak azok vannak )
illetve nekem személy szerint az alsó kicsit fürgébbnek tűnik
van hogy nem is egy időben érkezik a két frissítés sem(#4072) Anulu79: igen, a multilang-osokban van magyar nyelv, de lehet nem 100%-os a fordítás...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha kell valakinek 32 ért egy három hónapos hibátlan v967, most szóljon, holnapra már nem lesz meg...
https://gamergep.hu/
-
ataisif
csendes tag
Valóban gyorsabb az alsó (bflower) - Antutu: 13613 juelian: 13249
Viszont a juelianos kamera app-ja tudja a 8Mpix-et (valoszínűleg interpolációval), a bflower-es "csak" 5Mpix, de végül is ez nem lényeges annyira.Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
veterán
válasz Balazska15 #4076 üzenetére
Azóta lement az ára teeeeee , azt mivel wayteq mániában szenvedsz, nem mondtam XD
-
korobi
aktív tag
válasz ataisif #4077 üzenetére
antutura már rég nem adok...
de ha gondolod majd futtatok én is egy antutut, már így most 2 hetes rendszeren...én elkezdem használni, belakom, és érzetre éreztem gyorsabbnak, hamarabb történt minden.
meg ugye tudod lock-olni az alkalmazásokat. azokat nem zárja be. home gomb hosszan nyomva, s az adott alkalmazás ikonját nem felfelé hanem lefelé húzod. ez jól jön mondjuk a csevegőknél, mert ha ráböksz a memória takarításra, az mindent kelő...ez a kamera dolog meg olyan hogy normális fényképezéshez fényképező kell. az ami meg benne van bőven elég mindenre. sosem értettem a vitát ami e körül a téma körül volt...
-
veterán
-
coyote66
aktív tag
Kálvária folytatás: Nos nem vártam tovább, pénteken megfogalmaztam egy durvább levelet. Erre mit ad az Úr, Ma kapom a levelet, hogy megjavították és 17-n postára adták. Nem egészen 2 hónap alatt, kb 4-5 levélváltáson keresztül, úgy néz ki megoldódik az ügyem. (remélem tényleg megjavították, és nem csak újracsomagolták). Apropó VÁM-al ilyenkor mi van? Egyszer már megfizettem!
Én vagyok
-
azbest
félisten
Fel is tettem az aktuális angol miui-t (bhflower, 4.2.21). A kamera jobbnak tűnt pár gyors próba után, igaz most nem 8 hanem 3mp felbontás a max, amit választhatok 5 helyett (1024x768 -tól föl 3mpig: 2048x1536).
Úgy látom bekerült pár furcsaság, a mobil szolgáltatót nem mutatja felnyitott képernyőn alapból, csak ha lezárom vagy lehúzom a notification/toggles menüt. -
ataisif
csendes tag
Sziasztok!
A tapasztalatom a bhflower, 4.2.21 MIUI-ról:
-Igen zavaró volt a Zenelejátszó hangszínszabályzójában az előre beállított hangzásminták csak kínaiul jelentek meg .
- A rádió hajlamos volt magától kikapcsolni (ez a juelino-snál is fennáll)
Ezek apró hibák, de engem nagyon zavartak, ezért sajnos le kellett szednem a MIUI-t.
A Max Blue v2-t van fönn most, JBart-on átengedve, hogy még jobban beszéljen magyarul .
Rendkívül simán fut, első bökre csak az FM rádiójával volt hiba - nem mutatta az RDS infót.
Ezt aránylag könnyen orvosoltam az FM.apk cseréjével, amit egy AOSP romból szedtem ki, de sztem bármelyik hozzá való romból át lehet tenni bármelyik FM.apk-t, ízlések és pofonokFeels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
inverterbolt
csendes tag
Sziasztok!
Ma szórakozott a telefonom. A kezdő képernyő jött be, és nem találta a telefonra telepített programokat.
Gondoltam rakok rá egy új szoftvert.Visszaolvasva ezt láttam jónak:
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/01/LeWa_ZTE_V967S_JB2_ROM_14.01.10_az70pq.zipEgy bajom van minden kínai lett!!!
Ez gáz, most ebből hogy lesz magyar?
Holnap dolgoznom kell, és a telefon is kell hozzá.
-
veterán
válasz inverterbolt #4089 üzenetére
Hát ebből sehogy, ez angol meg kínai........gyorsan tegyél fel egy másikat, letöltése 5 perc, felrakás 5 perc......személyre szabás 1-2 óra, de legalább addig is lenne magyar nyelvű telód.....jobb oldalt felül pirossal, téma tudnivalók, onnan válasz inkább romot, oda van irva h melyik multilanguage.....
-
korobi
aktív tag
válasz inverterbolt #4089 üzenetére
abban max csak angol nyelv lesz. az ikonok alapján próbáld megkeresni a nyelvi beállításokat.
vagy tegyél fel más romot.
bár tény hogy nagyon jó rom a lewa.lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
korobi
aktív tag
válasz inverterbolt #4093 üzenetére
nekem anno nagyon bejött, egyedül a témákkal nem voltam kibékülve ( nem találtam magamnak eléggé dark témát ) ezért nem maradt.
egy akadás sem volt a szoftverben, és piszok gyorsan reagált mindenre. valamint van benne egy jó pár hasznos funkció. és ugye ezt nem portolják. ha bejön és megbékélsz az angol nyelvűvel, akkor érdemes majd kipróbálni a gyárit. az első alkalommal kipucolod a kínai appokat aztán még ota frissítés is lesz hozzá. -
ataisif
csendes tag
A Max Blue v2-ről még:
Tökéletesen megy vele az Xposed framework és a Viper4android is (spéci hangszínszabályozó)
Egy Sennheiser cx175-tel majdnem hi-fi a hangzás.
Ha valaki ilyen telók akarna venni most, éppen akciós itt, én is innen vettem:
136 dolcsi
http://www.antelife.com/[ Szerkesztve ]
Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
veterán
Alszik mindenki ...
-
veterán
válasz Balazska15 #4097 üzenetére
Dehogynem nézek ide, napi 20-30 szor is, én itt születtem meg veletek, nem megyek el innen hé
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest