Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Hali!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat, hogy aki ilyenben gondolkodik eltudja dönteni, hogy érdemes-e rá beruházni.
Kb. 2 hete használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Eddig egy ZTE Blade-t használtam, tehát hatalmas volt az előrelépés. Az 5 colos képernyő óriási, alig fér el a zsebemben... Nagyon szép képe van. Hardveresen is nagyon erős a kütyü, az Samu S3-tól alig marad el az antutu szerint, de én összehasonlítottam kéz a kézben, nem látok semmi eltérést, sőt volt olyan, mikor a ZTE volt a gyorsabb. Szóval elkezdtem nyúzni, GTA III-t, Most Wantedet simán viszi, csakhogy valami nagy erőforrást igénylő programokról írjak. Persze ezen kívül az ötös képernyő nem hátrány különböző oldalak, szövegek megnyitásánál. Zenei oldalon a dts hangszóró teszi a dolgát. Ahogy már lehetett olvasni a kamera nem valami erős, néha nagyon mos, de szerintem nem vészes. Extrémebb nyúzásnál (non-stop wifi, közben mennek a játékok, böngészés stb...) kb. egy napot bír, de ha csak néha nyomogatom meg akkor 2-3 napot is bír egy feltöltéssel. A fordítást én 97-98%-nak mondanám, mert néhol azért benne maradt egy-két angol szöveg. De nem feltűnő! Telefonáláskor rendelkezésünkre áll egy előlapi kamera, jól szuperál. Hangtisztaságról meg annyit, hogy semmi recsegése nincs, minden szó tisztán érthető. /Csak, hogy egy kis negatívumot is írjak: nagyon nehezen kapcsol be, gondolom ez valami bug; itt is írták, hogy a fényerőszabályozás is bugos, de csak néha; meg nemrég egy érdekes dolgot produkált: kikapcsolt, de mikor kapcsoltam volna be, lefagyott a ZTE logónál./
Ha valakinek lenne valami kérdése a kütyüvel kapcsolatban nyugodtan kérdezzen, remélem tudok majd rá válaszolni.
Más: nem tudja-e valaki, hogy a mostani gyári 4.2.1-t, nem fogják frissíteni, mondjuk a nem soká' bemutatkozó 4.4-re?
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok! Egy kérdés, bízva abban, hogy én csináltam valamit rosszul. Van egy 32 Gb-s Samsung SD kàrtyám. A napokban ezt használtam gond nélkül, gondoltam, ha már van egy ekkora kártyám amit lehet átpakolok rá. Ma viszont kapcsolnám be a telót is kihozza a telefon varászlóját... Kicsit kivert a víz. Persze végigcsináltam, csodák csodájára minden megvolt, de jópár alkalmazás hiányzott, fôleg az átpakoltak. A telefon elég hülyén viselkedett, úgyhogy nyomtam neki egy hard resetet, az SD-t pedig leformázom gépen, majd a telefonon. A kérdés tehát: a probléma az volt, hogy mindent árpakoltam az SD-re? Vagy valami komolyabb probléma van? Köszi elôre is.
-
Criminal017
őstag
Köszi mindenkinek, akkor így járok el a következôkben.
-
Criminal017
őstag
Nálam 32 Gb-nál sem lassult. OTG-hez annyit, hogy nem egy full HD-s filmet megnéztem rajta, nagyon jó... Egyébként az egeret is felismeri, próbáljátok ki.
-
Criminal017
őstag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A zárolt képernyő képes lenne widgetet fogadni, viszont én nem találom azt, hogy hol lehet odarakni. Valaki leírná? Köszi.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Itt már láttam többféle romot, de melyiket ajánlanátok, ami nem bugos, magyar és legalább 4.2.1-s? Persze egy részletes leírásnak angolul/magyarul is örülnék, ha nem vagyok túlságosan nagyravágyó.
Köszi előre is! -
Criminal017
őstag
Hali!
Érdekes dolgot produkált ma reggel az egyébként tökéletesen működő ZTE. Be volt dugva tölteni, kikapcsolva. Az ébresztés is be volt állítva. Ébreszteni akart, de belefagyott. Világított a képernyő feketén, én kivettem az akksit, hátha. Akksi vissza, bekapcs. De csak világít a ZTE logó... Mondom király. Megint hard reset, rakhattam újra a jól felépített alkalmazáscsomagomat. Mi lehetett a probléma?
Ui.: nincs valami program amivel letudom menteni az összes progimat, ami menti a beállításait, adatait?
Köszi előre is! -
Criminal017
őstag
válasz Balazska15 #1954 üzenetére
Ááá, tényleg a titanium... Köszi.
-
-
Criminal017
őstag
Viszont van egy kérdésem. Használ valaki matt képernyőfóliát? Milyen?
-
Criminal017
őstag
Hali!
Én még mindig a matt fóliánál tartok. Innen rendelnék, mattot ír, de a kép nem ezt mutatja... No, mindegy. Szerintetek jó lesz? [Alibaba-fólia] -
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #4000 üzenetére
Hopp, és most vettem észre, enyém a négyezredik komment. Komoly kis topikja lett ennek a telefonnak.
-
Criminal017
őstag
Hali!
A google kilőtte a meteos.apk-t. Valaki visszatenné valahova máshova?
Ennél a menüpontnál volt a leírásban: "Valaki segítene a belső rom növelésében, 2.5 GB-ra, nem igazán értem hogyan kell?!: Nagyobbra nem szabad!" -
Criminal017
őstag
Jó reggelt!
A particionálást minden új romnál meg kell csinálni? Tehát, ha felrakok egy új romot és nem a mentést, akkor végig kell újra csinálni? Köszi előre is. -
Criminal017
őstag
válasz Balazska15 #4891 üzenetére
És azt hogy kell?
-
Criminal017
őstag
válasz Balazska15 #4898 üzenetére
Mindegy, azért köszi!
Még egy kérdés. Ti ha cseréltek, mivel cseréltek betűkészletet, tehát az egész romra kiterjedő betűtípus cserét?
Felraktam a Note3-as romot, nincs vele baj, csak a samus betűtípust rühellem... -
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #4899 üzenetére
Ma nagyon elememben vagyok, bocsi.
De, valaki tudja, hogy a kamera önkioldó hangja hol található? Azt egyszerűen nem sikerül elnémítani... Mintha a tárcsázó hangja lenne, azt viszont nem tudom, hogy hol van... -
Criminal017
őstag
Balazska15 és Meggyi001! Köszi a segítséget! A betűket azóta mát megbabráltam, viszont a hang, amire én gondoltam az a fényképező visszaszámláló hangja. Tehát, mikor beállítod, hogy 2 vagy 10 ms után lőjön képet. Mondom, mintha a tárcsázó egyik hangja lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Van egy kérdésem. Azt hittem, hogy az új rom megoldja a problémát, de nem. Az a helyzet, hogy a play áruház, illetve a Facebook Messenger ilyen grafikai bugot csinál... De csak ez a két progi. A jelenség az, ahogy a képen is látszik, hogy az ikonok körül nem átlátszó, hanem fekete. Ugyan ez van a messengernél is. Vajon mi okozhatja? Remélem nem a teló akar kipurcanni, bár akkor nem csak ennél csinálná.[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Na, akkor gyönyörűen vagyunk... Remélem javítják, mert az előző verziókban nem volt ilyen hiba.
Peter077: nekem is szokott ilyen lenni, dugd másik usb portba vagy indítsd újra a telefont. Nekem ezek működni szoktak. -
Criminal017
őstag
Sziasztok! Vettem egy új akksit a kedvenc kis telefonunkhoz. A helyzet az, hogy az akksi jelző ugyan annyi százalékot ír az új akksi töltöttségére, mint a régire. Merítsem le az újat, majd eresszem rá a leírásban lévő progit? Köszi előre is!
-
Criminal017
őstag
Jó estét!
Még régebben nagyban kerestem matt képernyővédő fóliát... Na, nem rég találtam. Meg is rendeltem, a héten megjött, a rendeléstől számított 2 héten belül. És tényleg! Matt!
Innen lehet rendelni: [Matt fólia] -
Criminal017
őstag
Nincs mit!
Viszont megint sikerült téglásítani a telót. Csak betütípust akartam cserélni, de nem rebootolt... És ami a legjobb, hogy recoverybe se tudok belépni, mert nem jön be... Van mentésem a romról, hogz tudnám rávarázsolni mondjuk számítógéppel? :/ -
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #4964 üzenetére
Huhh, megcsináltam. :') Jókis munka volt ez így hajnali egykor.
-
Criminal017
őstag
válasz Meggyi001 #4966 üzenetére
Legalább jól aludtatok? Rom Toolbox pro nevű kis alkalmazás volt a hibás, néha működik, néha nem...
A hiba megoldása elég furcsa: addig nyomogattam, amíg be nem lépett a recoverybe. Lehet, hogy a hard resetet sikerült elindítani...Szaki21: Igen. Na meg még azért is jó, mert a karcok nem látszanak annyira, illetve ha mázgás az sem. A színek egy kicsit torzulnak a matrica miatt, de nem komoly a változás.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok! Azt hogy lehetne megoldani, hogy a Viber a zöld ledet villogtassa és ne a pirosat?
-
Criminal017
őstag
válasz Balazska15 #4974 üzenetére
Meggyi, Balazska köszi, délután kipróbálom.
-
Criminal017
őstag
Hali!
Egy elég idegesítő, érdekes, de mégis lehet, hogy pofon egyszerű problémával állok szemben.
Az a probléma, hogy egy idő után (4-5 óra) megtelik a RAM és hiába lövök ki szinte mindent, akkor max. 70-80 Mb (!) RAM marad üresen. Újraindítás után ugyan ez játszódik le, tehát eltelik az-a 4-5 óra és újra megtelik. Most már kipróbáltam 4-5 ROM-ot, de mindegyik produkálja. Nem ragadhat be egy alkalmazás? Esetleg mivel figyeljem?Köszi előre is!
-
Criminal017
őstag
Akkor valaki tud valamit mondani?
"Hali!
Egy elég idegesítő, érdekes, de mégis lehet, hogy pofon egyszerű problémával állok szemben.
Az a probléma, hogy egy idő után (4-5 óra) megtelik a RAM és hiába lövök ki szinte mindent, akkor max. 70-80 Mb (!) RAM marad üresen. Újraindítás után ugyan ez játszódik le, tehát eltelik az-a 4-5 óra és újra megtelik. Most már kipróbáltam 4-5 ROM-ot, de mindegyik produkálja. Nem ragadhat be egy alkalmazás? Esetleg mivel figyeljem?
Köszi előre is!" -
Criminal017
őstag
Igen, sajna gyakorlati problémát is okoz. Például, nekem is szokott lenni 10%-os a ram tárhelyem, de olyankor még a menüt is tölti, a főképernyőről nem is beszélve, kell 4-5 ms, hogy megjelenjen az alsó gyorsindító sor. Valamiért mintha nem vágná ki az appokat, pedig néhányat be is zárok. Most majd tesztelek, hátha valamelyik program frissült és belekontárkodtak, hogy nem ürül ki a memóriából.
Egyébként, köszi, hogy foglalkoztok vele, biztos megoldódik. -
Criminal017
őstag
Hmm. Mostanában cseréltem én is töltőt... Sőt, most is az tölti... Az akkuval nem volt gond, azzal még régebben is jól ment.
Egyébként igen, particionálva van, de már jó egy-két hónapja. Amit írtál lagg nekem is volt, mert egy kicsit nekem is tele volt az egy giga.[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #5071 üzenetére
Nem, nem nyugszik...
Egyébként még ennél a romnál kezdte: 4.2.2 V967S NOTE 3. Gondoltam, hogy valami baja van, lecseréltem, de utána mindegyiknél ezt csinálta...
Itt Győrben meglátogatok pár mobilost, hátha valakinek van valamiféle eszköze, hogy kimutasson bármilyen hardweres hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...