Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongaucho
tag
válasz istnag #13549 üzenetére
Gondolom, lámer kérdés, de életem első rom cseréjéről van szó, tehát így kérdezem: A 2 közül melyik ajánlott inkább, ha a gyorsaságon kívül fontos lenne az is, hogy a fülhallgató legendásan rossz hangereje egy kicsit javuljon?
Nem rossz a hallásom, de bármilyen fülhallgatót kipróválva mondjuk filmnézést vonaton, nem sokat hallottam meg. Ezért reménykedem, hogy a gyári T-s rom lecserélése sok más mellett ezt is javítaná érdemben. -
rongaucho
tag
válasz rongaucho #13626 üzenetére
Az előző kérdésemre valaki tudna tanácsot adni?
Az első rom cserém lenne, a 2 ajánlott rom közül (Ice Armor II - ReBoRn és Swedish Snow RLS4b) melyik fog jobban segíteni a fülhallgató hangerejének növelésében? Vagy teljesen mindegy, mind a 2 ugyanúgy "kihozza majad a maximumot" a vasból?
-
rongaucho
tag
Sziasztok! Úgy tűnik, behalt a telefonom. Teljesen lemerült az akksi, utána töltés közben bekapcsoltam, rendben bootolt, majd egy pár perc után ránéztem, már teljes sötétség a képernyőn. Sehogy sem akar elindulni, a bekapcsoló gomb megnyomására csak rezeg, de semmi mást nem reagál. Lehet, hogy az akksi halt meg hirtelen?
Még a T-s romom volt rajta, 9 hónapja vettem a készüléket. Éppen a napokban akartam romot cserélni, de még nem kezdtem bele. Viszont már rootoltam a telefont. Szerintetek a készülékkel vagy az akksival van a gond? Be tudom vinni garanciális javításra így, hogy már rootoltam? -
rongaucho
tag
Srácok, nagyon kéne egy kis segítség!
Ma este akartam az első romcserémet lebonyolítani. Előtte még Titaniummal menteni akartam, de közben valami gond lehetett, mert jött egy rendszerüzenet, hogy valamilyen....com alakalmazás hibát észlelt és leállt. a gond az volt, hogy nem lehetett leokézni az üzenenet, se kilépni nem tudtam, se a homescreenre lépni, de még kikapcsolni sem tudtam. Erre kiszedtem az akkumlátort (ami valószznűleg nagy hiba volt), újraindításkor robot, majd zte felirat, majd android, de nem képes továbbmenni a boot. Pár másodpercenként ugrik egyet, újra felvillan az android felirat és ez megy már percek óta. Lehet még valamit tenni, hogy használható legyen a készülék vagy ennyi volt??? (Még recovery sem volt a telefonon, ebbe az irányba sem tudok továbbmenni...) -
rongaucho
tag
válasz Komplikato #15434 üzenetére
Nem megy memokártya nélkül sem, viszont most be tudtam lépni a gyári recoverybe egy külföldi fórum alapján. Ez az üzenet van ott:
E:Missing bitmap icon firmware install (Code -1)
E:Missing bitmap icon firmware error (Code -1)Mit próbáljak meg: wipe data/factory reset ???
[ Szerkesztve ]
-
rongaucho
tag
válasz Glatius #15437 üzenetére
Értem, köszönöm.
Nagyon remélem, hogy nem féltéglásítottam a készüléket. Hiszen még csak nem is az történt, hogy nagy arccal mondjuk elszúrtam egy romcserét, hanem éppen Titanium Backupon csináltam egy mentést, amikor az egész történt.
Ha memóriachip hiba, akkor meg javítás. Szerencsére még bőven benne vagyok a jótállásban. Még T-s rom van a készüléken, annyit huncutkodtam eddig, hogy rootoltam, de úgy tudom, ez nem jár garanciavesztéssel. Egyáltalán, ilyen esetben hogy tudják megállapítani, hogy milyen rom van a gépen, addig, amíg meg nem javítják???
Kérem, hogy aki tud, segítsen. Köszönöm!
-
rongaucho
tag
válasz Glatius #15439 üzenetére
Az előbb azt mondtad, hogy a TPT vagy a külső frissítő alkalmazás vsz. nem segít, mert ha jól értettem, hardveres hiba van.
Azok alapján, amit most hirtelen olvastam TPT-ről, ez az egyik legkockázatosabb beavatkozás, nagy eséllyel téglásítás lehet belőle, ezt nem végső esetben érdemes megpróbálni? Vagy nálam már a végső lehetőségeknél tartunk (csak mert roootoltam)?
-
rongaucho
tag
válasz rongaucho #15443 üzenetére
Valakinek nincs ötlete (Galtiuson kívül), mivel lehelhetnék életet a telefonomba?
Megpróbálnám a TPT-t, ha nem mondjátok, hogy ellenjavallt.
Ezek közül melyiket ajánlanátok?:
Gyári álapot visszaállító TPT by API29
Gen2 készülékek partícióinak átrendezése exe csomag nélkül!!
Gen1/Gen2/Gen 3 váltás, PARTÍCIONÁLÁS és TPT (1. Hsz!)[ Szerkesztve ]
-
rongaucho
tag
válasz KERYgsxr #15447 üzenetére
Én már nagyon várom a profikat, de tudod hogy van az, ha már majdnem 24 órája a blade-em nélkül kell vegetálnom...
Erre gondolsz, ugye?:ZTE Blade készülék szoftverének frissítése
Az nem gond, hogy ezzel 2.1-ről 2.2-re lehet frissíteni (miközben elvileg pont ugyanez a 2.2 gyári rom ott van a telefonomon)?
Ráadásul, ha jól olvastam, ezek az exe-s beavatkozások még kockázatosabbak is, minta TPT, nem?
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
Nemrég teljesen tönkre ment a BladeI-esem aksija (legalábbis azt hittem). Töltés közben (igaz, USB-ről) lemerült. Most, így visszagondolva, lehet, hogy már nem is jelezte a widgeta töltést...
Szóval tölteni sem saját, sem más töltőjével nem tudtam a telót
Most vettem egy új aksit, berakom, ment. Rádugom a töltőre, semmi. Persze próbáltam a csatlakozót mozgatni minden irányban, de semmi...
Ezek szerint nem az aksival, hanem a telefon micro usb csatlakozásánál lehet a gond? Hova lenne érdemes elvinnem megcsináltatni? (A 2000 Ft-os új aksit úgy tűnik, hogy már bukom...) Egyáltalán érdemes-e? Mit tanácsolnátok? -
rongaucho
tag
válasz Keeperv85 #28560 üzenetére
Sajnos nincs adatkapcsolat a géppel. Azt nem értem, hogyan mehetett ennyire hirtelen tönkre a telefon usb töltő csatlakozója, előtte soha nem volt kontakt hiba. Így viszont, gondolom kuka. Vissza a butatelefonokhoz...
Azt sajnálom, hogy vettem egy zsír új akkumulátort 2.000 Ft-ért, amit egyszer sem töltöttem végül.
Valaki esetleg kedvezménnyel átvenné Bp-en? -
rongaucho
tag
válasz kory24 #28575 üzenetére
Nekem Blade 1-re az MX Player bevált, feliratos filmeket is jó kezelte, igaz, nem HD filmeket nyüstöltem rajta. Azt viszont tudnod kell, hogy a fülhallgató hangereje nagyon rossz, buszon v. vonaton alig hallani valamit, de erre mondjukott van pl. a volume+ app. Filmnézésre jó a Blade I, zenehallgatásra nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest