Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Tudom, hogy már van CM9, sőt CM10 is és valszeg mindenki ezzel foglalkozik már, de én még a CM7-20120420-Nightly blade romot használom.
Eddig nagy megelégedéssel.
Utóbbi napokban - kb 4-5 napja - viszont azt produkálja a teló, hogy nem csatlakozik a kocsi rádiójához, amit eddig gond nélkül megtett. Ha direktbe csatlakoztatom, akkor kb fél perc után dobja a kapcsolatot.
Mi lehet a gond, tapasztalt már hasonlót vki? Mit nézzek meg, mit próbáljak ki?
Semmit nem változtattam a romon, annyi történt, hogy csináltam egy backup-ot.Köszi előre is a segítő szándékú emberek tanácsait.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #22850 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült. Most már inkább mindent megkérdezek, bocsi az alapvető dolgokért.
A recovery menüben hangerő + - gombbal lehet navigálni, vissza-vissza, home-ok, enter. Hogyan tudok kilépni a recovery menüből? -
pinnacle
nagyúr
Köszi ux1, jano_77! Pár menüpont hiányzik, gondolom azért, mert nem volt még telepítés.
Melyik ROM-ot ajánljátok? Igazából a stabilitás lenne a fontos. -
jano_77
nagyúr
válasz pinnacle #22855 üzenetére
nem hiányzik egyik sem csak van olyan, ami egy másik alatt, másik menüben lesz.
pl Choose zip from sdcard az install zip from sdcard menüben lesz majd.ROM-ról a nagyokat kérdezd, mert én régen jártam erre. azt hallottam, hogy van már stabil CM9, illetve használgatják már a CM10-et is. Nekem még egy régi CM7 Nightly van fent.
Esetleg senki nem tapasztalt olyat, hogy a Bluetooth-t csak úgy eldobja, nem kapcsolódik?!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ux1
addikt
válasz jano_77 #22856 üzenetére
Jól teszed hogy cm7-et használsz. Nincs stabil CM9-10 soha nem is lesz. Használgatják csak...
kéktyúk: próbáld meg esetleg egy wipe dalvik-ot és wipe cache-t a recovery-ből. Vagy frissítsd a CM7-et. Illetve próbáld meg újra pároztatni őket
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
airwawes
tag
Azért még reménykedhetünk a jó cm9 és 10ben.
Én még a Huawei U8120al kezdtem (vodafone 845) azt anno még a froyo volt a sztár és próbálgatták megcsinálni rá a 2.2t, de mivel nem adták ki a forráskódot, eléggé szarul ment. És ezért váltottam pengére mert 2 hónapot vártam hogy legyen valami. Aztán rá fél évre látom hogy már a cm7et csinálják rá (és elvileg megy is rendesen)
Szóval a remény hal meg utoljára, talán ezt a készüléket sem hagyják teljesen elavulni.--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #22855 üzenetére
Igazából nem szeretnék sok ROM-ot kipróbálni, csak egy régóta stabilan működőt tennék fel. Persze lehet, hogy nem így lesz, a ROM cserével is meg akartam várni, a garancia idő leteltét, de nem bírtam kivárni. Ezért lenne jó, ha valaki, aki már sokat kipróbált, ajánlana egy olyat, amivel a legkevesebb probléma volt.
-
Slyer
senior tag
hellló!
egy gyors és egyszerű kérdés: melyik az eddigi legjobb, legmegbízhatóbb, legtöbbet tudó ICS a pengére?
-
airwawes
tag
Az ICSek közül ez a legjobb
Azonban az aksiideje nem a legjobb, és mint az összes ICS és JB romokon (armv6on) ezen se megy rendesen a youtube, hardveres videolejátszás, a kamera működik, de hajlamos rosszalkodni.
Én a JB-t ajánlom már mindenkinek. Van akinek nem vált be, nálam sokkal többet nyújt az ICS-nél aksiidőben és teljesítményben is,főleg ha ezt is megcsinálom vele (Ajánlom a regiszrálást és a recoveryből való telepítést, sokkal egyszerűbb)--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
airwawes
tag
Megint újabb PA2.
CHANGELOG: v 2.13:Now supports GOO.IM Update Manager
Added some tweaks for smoother UI
Fixed Camera Panorama Mode
Most of ZTE Blade patches to date have been merged
Added Split Button in Tablet ModeAz előzőben nagyon gáz volt az UI sebessége, lehet hogy mostmár elérte a normális szintet (főleg ha ezt is rátoljuk)
Én már nagyon meguntam a tesztelgetést, a Konstakang féle újabb JB nagyon bevált nekem, és sok a tanulnivaló is.
Akinek van kedve és ideje hozzá kipróbálhatná és mondhatna véleményt.Vélemény az újabb Konstakang JB frissítésről:
Az auto fényerő még mindig nem megy.
A wifi bekapcsolása újra lassan történik nálam
Az aksiidő tetszik.--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
bubi92
őstag
válasz airwawes #22866 üzenetére
[link] ez mit tud?
mekkora partíció kell a konsta féle jb-nek?
az miért van, hogy akármilyen ics romot felrakok, első dolgom az, hogy legyalulom a felesleges app-okat pl. sms, zenelejátszó, böngésző stb... elkezdi dobálni az "android process acore" meg "systemui" leállt üziket
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Williams #22863 üzenetére
Köszi! Még várok egy kicsit, hogy a többiek mit mondanak. Itt egy kicsit panaszkodnak rá, de lehet, hogy egyedi probléma, ha neked jól működik.
Biztos ami biztos leírnám a frissítés menetét, remélem nem hagyok ki semmit. Sorry a szájbarágós stílusért, de nekem ez lesz az első frissítésem.
1. Telefonon gyári visszaállítása, hogy majd a tiszta rendszerről készítsek biztonsági másolatot.
2. SD kártya formázása, hogy semmi program maradvány nem legyen rajta.
3. -Készítsünk mentést az aktuális romról: backup and restore/backup.
4. kelzsoca leírása alapján
- format boot Itt valami jelzi a folyamatot, nehogy még a vége előtt lépjek vissza?
- format system
- format data
- format cacheIlyenkor ugye már nem kell a "formázzuk a data partíciót: wipe data/factory reset."?
5 - install zip from sdcard/choose zip from sdcard, válasszuk ki a zipet aztán a sok "no" között válasszuk a "yes..." opciót.
6. -reboot system now.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz pinnacle #22869 üzenetére
1. csinálhatsz mentés a kész, belakott romról is, általában így szokták, persze ha gondolod, visszaállítod gyárira, és úgy mented.
2. Ez sem szükséges igazából.
3. lásd első pont.
4. igen, a boot, system, cache, és data partíciót ha lepucolod, akkor rendben lesz, mást nem szükséges.
5-6. ennyi(#22871) airwawes
Itt már kaptál választ: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok android fronton, alapból wp-t használok, de most munka telefonnak beszereztem egy ilyen remek kis Blade készüléket. A telefon tetszik, a rendszert szeretném kiismerni....Elolvastam az első hozzászólást, de a topikot nem küldtem végig... A kérdésem az lenne, hogy miként szinkronizálja fel a készülék a névjegyeket a megadott fiók(ok)-ba? Leszinkronizálni le tudtam, de az új névjegyeket sehogyan sem tudom felszinkronizálni. Már (szerintem) mindent végignyomkodtam, aminek eredményeként a címlista megnégyszereződött ( ), de a megadott fiókokba ( hotmail, gmail) semmi nem jelent meg.
-
pinnacle
nagyúr
válasz kelzsoca #22879 üzenetére
Köszi! A többi fórumtársnak is köszönöm a segítséget. Sikerült! Annyi új menüpont van, hogy át sem tudtam még nézni. Telepítettem az oldal alján lévő Google Apps-ot, mégsem tudok belépni a fiókomba. Mi lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #22880 üzenetére
Elfelejtettem, hogy kétlépcsős azonosításnál, külön jelszót kell kérni.
-
ux1
addikt
válasz jano_77 #22884 üzenetére
Várok pár napot a következő nightly-ra. Szerintem 2-3 nap és fent lesz a hivatalos. Fordítani most nincs időm...
Változások....
watchprops would go to 100% CPU after processing first change (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_system_core
Fix memory leaking in the VM (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_dalvik
Fix file descriptor leak in read_num (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_external_oprofile
free memory allocated by strdup (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_system_netd
fix memory leaking (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_external_dnsmasq
Fix typo in queue_property_triggers ident (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_system_core
Don't malloc between fork and exec (MERGED) Yuliyan Lesev CyanogenMod/android_dalvik
Fix invalid APN line for Bouyges Telecom. (MERGED) Danny Baumann CyanogenMod/android_vendor_cyanogen
Ignore 'Incoming call in background' option when the phone is docked (MERGED) Pavel Kucera CyanogenMod/android_packages_apps_Phone
Include nickname and organization in T9 search. (MERGED) Danny Baumann CyanogenMod/android_packages_apps_Contacts
Fix endless loop of mediascanner with some MPEG files. (MERGED) Danny Baumann CyanogenMod/android_frameworks_base
Hebrew T9 dialer - corrected drawables (MERGED) Pavel Kucera CyanogenMod/android_packages_apps_Contacts
Remove stingray from manifest (MERGED) Emilio López CyanogenMod/android
Add myself as p350 maintainer (MERGED) Ron Gokhle CyanogenMod/android_vendor_cyanogen
Hebrew T9 dialer (MERGED) Pavel Kucera CyanogenMod/android_packages_apps_Contacts
Browser: Update search engines (MERGED) Marco Brohet CyanogenMod/android_packages_apps_Browser(#22886) pinnacle
Na ilyet nem csinál... Vmit elcsesztél
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pinnacle
nagyúr
A gyári visszaállítást ajánlják telepítés előtt. Lehet, hogy az is kellene a problémamentes működéshez?
-
bubi92
őstag
válasz pinnacle #22887 üzenetére
próbáld ki ezt, nálam ez vált be, mindig hozzá térek vissza.
-
janes74
senior tag
Fogytán a tárhelyem Nincs particionálva a kártyám,Systemre átpakolhatok pár appot?(2 témát odaraktam,nincs gond vele)
-
pinnacle
nagyúr
Köszi bubi92, DJGABI! Nekem is a legújabb verzió van fent csak nem a nightly. Egyébként mi a különbség a nightly meg az alap között?
A Google Play-t, hogy lehet utólag telepíteni? -
apeelme
addikt
válasz pinnacle #22892 üzenetére
Amit előszőr szedtél le az a 7.2 stable (bizonyos mennyiségű nightly után azt mondták hogy ez lesz a 7.2)...a nightly-k pedig - mint a neve is mutatja, bár mostanában már nem - "minden éjjel" build-elt, és másnap kiadott legfrissebb verzió...mivel a patch-eket, javításokat, módosításokat folymatosan merge-ölik a főágba...egyszóval a nightly mindig a legfrissebb...
Persze nem árt megjegyezni hogy CM7-hez már ne nagyon várj semmilyen újítást/módosítást...Csak Google Play-t pedig ne akard külön...legegyszerűbben komplett gapps (GoogleApps) telepítésével fog felkerülni...
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi tboldi, apeelme! Én a ROM-al együtt telepítettem a GoogleApps-ot is, csak gondoltam, hogy esetleg ez kavart be. Ami nekem kell Gmail, Maps utólag is telepíthető, gondoltam a market is lehetséges csak én nem találom.
Akkor biztos ami biztos ezt mind törölni kell. Itt van jelentősége a sorrendnek? Nem a végén kellene "formattálni" és mikor legyen a factory reset?
Under advanced:
Dalvik cacheUnder mount and storage:
Format /system
Format /cache
Format /data
Format /boot
If you want to clean your external partition on SD card too, ONLY then format /sd-extUnder main menu
wipe user data
wipe cache[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz pinnacle #22895 üzenetére
Mielőtt bármit felteszel akkor kell ezt, a sorrend tökmindegy. Factory reset törli a data+cache-t is, utána egy dalvik meg boot elég, esetleg system, bár azt meg azt hiszem a rom telepítésnél törli. Az utolsó main menüs rész felesleges.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest