Hirdetés
Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz balpeter04 #12597 üzenetére
Az Aura 3D-gyorsitott felulete nagyon ott van, a Navigonnak viszont jobb a terkepe...
-
Dashes
őstag
Mindjárt feldobok egy alpha4 alapú lite ROM-ot. Akinek nem kell rádió annak tökéletes lesz. A japán verzióból messzebb lesz még használható ROM.
atillaahun: Eddig mindegyik visszacsatlakozott gond nélkül. Egy valaki szólt az egyiknél, de annál a ROM-nál nekem nem volt semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
benc3000
csendes tag
Helló nektek is olyan gyenge a wifi hogy már egy falon keresztül is eleldobálja a jelet, ( abból indulok ki hogy a család többi wifis cucca kétszobával arrébb sőt még a szomszédban is működik ) vagy csak én kaptam ilyen selejtes darabot, bocsi de eddig sehpol nem láttam erről info-t
Előre is köszi a választ! -
Zsolaf
addikt
Hali. Segitség kellene megint, a gyári romot tenném vissza de nem megy az sd kártyáról, mindig hibát ír ki. Most csinálom először ne egyetek meg. Köszönöm BOLDOG KARÁCSONYT!
-
benc3000
csendes tag
Köszi a választ mind a kettőtöknek akkor csak az enyémben van elrontva valami. Nagyon úgy túnik hogy holnapután bemegyek a t-mobile-hoz és az asztalra csapok (remélem hogy a jövő hétre igért készlet még megjön a felfüggesztés ellenére mert csütörtökön még cserélni akarták csak nem volt készlet)
philoxenia: köszi én nekem vadi új routerel kb 3 méter
veector: 3 fal? uhh akkor nekem tényleg rossz
atillaahun: nekem eredeti rommal se jó[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz benc3000 #12625 üzenetére
Néha nálam is eldobálja a wifit, szobán belül is. Nem túl ritkán. És olyankor vissza se talál csak wlan off-on után. De sokszor meg órákig megy hiba nélkül.
Néha viszont a laptop is eldobálja a wifit (és szintén nem talál vissza), viszont a olyan még nem volt, hogy a telcsi és a laptop egyszerre dobja el.
Szóval furcsa, ez valami X aktás ügy lesz. -
xdx@
aktív tag
Ez mekkora egy sz@r videó.
[ Szerkesztve ]
-
benc3000
csendes tag
Nem is az eldobás lenne a baj hanem az hogy a szomszéd szobában már meg se látja azt a nyavalyás wifit
egyébként minden ami vezetéknélküli valami más galaxisi forrás (feltehetőleg a halálcsillag) miatt meg-meg szakad és interferál(#12630) xdx@: a youtube felhasználók egy újabb fontos és információ dús videóval gazdagították a világot
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Zsolaf #12627 üzenetére
--------------
Aki szokott játszani a Blade-el, komolyabb 3D játékok:N.O.V.A.
Asphalt 5
H.A.W.X
Let’s Golf
Assassin’s Creed
real football 2010
Hero of Sparta
Dungeon Hunter
Gangstar : West Coast Hustle
Modern Combat
Speed Forge 3D
Raging Thunder 2
ToonWarz
Wave Blazer
backbreaker
Armageddon Squadron
Homerun Battle 3D
Super KO Boxing 2
Crusade Of Destiny
Welcome To Hell
Magnetic Sports Soccer
fifa 2010
Pirate Wings
Sniper vs Sniper
Heavy Gunner 3D
Big Mountain Snowboarding
HEAVY GUNNER 3D
GrandPrix Live Racing
Hockey Nation 2010[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Nálam egy Asus WL500gP-al tökéletes a wifi az egész lakásban(panel).
-
Dashes
őstag
Egy alpha4 tulaj megnézné, hogy működik-e a videófelvétel?(főleg stock lockscreen-nel érdekelne)
-
KIZS
aktív tag
-
djozsi
senior tag
Nálam a wifi simán megy 1 emeletre a routertől, ami egy párezer forintos 1 antennás ócskaság.
A ház egyik sarkában van a router, ha az emeletre, a ház másik sarkába megyek akkor már köhécsel, akár meg is szakad, de ez 1 elég nagy emelet és összesen 5 falon keresztülmenés, a két laptopunk közül is csak a macbook bírja félig-meddig ezt a távolságot, az asus egyáltalán nem.
Még a második szomszéd wifijét is látom néha a telefonnal, pedig azt a macbook se szokta látni. -
jozsef1987
csendes tag
válasz jozsef1987 #12615 üzenetére
sziasztok
512-re milyen memoria kártyát ajánlotok?
16 GB szeretnék venni, ahhoz milyen class kell?
nem értek hozzáköszönöm!!!!!!!!!
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest