Új hozzászólás Aktív témák

  • kovi1970

    csendes tag

    válasz Boond #5861 üzenetére

    Látom beindult jó magyar szokás szerint a köpködőhadjárat. Pedig egyértelműen leírtam, nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy a videóimat közzétegyem. Van nekem más jellegű becsületes munkám, amiből megélek.
    Ismeritek a viccet, hogy a pokolban miért nem kell a magyarok üstje mellé őr... :/

    Mondjuk egy kicsit nem jó irányba ment ez a "beszélgetés", mert általánosságban a koncertek felé kanyarodott. De a legelső hozzászólásomban is jeleztem, falunapról van szó. Tehát én személy szerint nem vettem jegyet, de a "koncert" gyakorlatilag a magyar és EU adófizetők pénzéből valósult meg.
    Ezt megint érdekes lenne végiggondolni, hogy ebben az esetben kinek mihez van joga.

    "Az áramot se felejtsd ki.... röhej."
    Azért jó látni ahogy nagy mellel véded az artisjust, magasról leszarod a másik munkáját. Ez is egy "jó" magyar sajátosság. :/
    Ha nem rakom ki a videót, akkor nem tudott volna rá reklámot rakni az artisjus, amiből nekik bevételük van. Tehát, azért valami munkám nekem is van benne, nemde? Lehet ezt csűrni-csavarni, hogy basztathassál vele, de ez a tény. Ahogy az is tény, hogy ahogy észrevettem, rögtön le is töröltem a videót a YT-ról. Ennyi.

    Ahogy az is könnyen belátható, hogy maga a koncert sem más mint egy termék. Ha én egy hírhedt influenszer lennék, akkor sírva könyörögnének, hogy tegyem közzé a videómat a YT-on. Még talán fizetnének is érte. :DD
    Szép is lenne, ha mondjuk csinálnál egy kamera tesztet, aztán a Canon rakna a videódra reklámot a megkérdezésed nélkül(!), mert a terméke szerepel a videódban. Persze, SZVSZ ha nagyon akarná megtehetné, ha az artisjustos logika szerint gondolkodna, de csak maga alatt vágná a fát. Nem is tesznek ilyet, még akkor se ha a hibákra hívod fel a figyelmet, inkább tanulnak belőle és a következő termékük jobb lesz.

    Végül még azt szeretném mondani, hogy légy szíves olvassátok el a hozzászólásaimat, és ne gondoljatok bele olyat amit nem írtam. Ezt az egészet annak szántam, hogy ha valaki jobban otthon van ezekben a YT-os jogokban, akkor tud valami biztatót is mondani. Szerintem az nem jog ami csak az egyik felet védi. Ami meg van, azt elfogadom, aztán úgy teszek, hogy megfeleljek a törvényeknek. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák