Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Létfontosságú lenne, hogy offline nézhetővé tegyem a kívánt videókat, ám ez egyre kevésbé jön össze a yt új húzása miatt. Van megoldás? Színes-szagos vagy parancssoros, online, mindegy, csak működjön. Az eddig beváltak erősen foghíjjas sikerrátát produkálnak.
-
válasz aprokaroka87 #5502 üzenetére
Ez spec. engem is érdekelne, mert hiába állítom be YT appban, hogy eredeti felbontásban töltse fel a videókat, ugyanúgy 1080p a maximum.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Zsoxx
senior tag
-
norberto_th
aktív tag
Sziasztok!
Regóta zavaró, de mostmár csak megkérdezem hátha tudja valaki. Miért van az hogy tv-n a yt app azonnal 4k-ban tölti be a videókat, viszont ipaden 1080 helyett csak 360p-bn? Állandóan állítgatni kell hogy 1080p-bennjátsza le. A kövi videónál már úgy játsza le, de ha később meg éznék valamit, megint 360p, nevetséges. Mindenhol be van állítva hogy a legjobb minőségben induljanak a videók. Megoldhatnák már így lassan 2019-ben hogy ez ne legyen kardinális kérdés...
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
KubanitoS
veterán
válasz norberto_th #5556 üzenetére
Ezt inkább valami ipades témában kérdezd meg inkább szerintem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
törölt tag
Van ez az új baromság: "A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?"
El lehet ezt tüntetni vhogy????
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
totron
addikt
"Youtube switched to separate audio/video streaming technology for higher quality formats and no longer provides direct 720p (Since 24 September 2018)/1080p/mp3 streams. Converting these streams to downloadable formats for you needs powerful server infrastructure, therefore 1080p/mp3 downloading has been limited to PRO users. Read more at - https://videodroid.org/pro_upgrade.html. FREE users can download all formats in CACHE where some PRO users fetched the video/audio in past 24 hours, to test the feature you can try downloading popular videos."
Nem megy, illetve töredék hosszt tölt csak le. Van megoldás?
-
törölt tag
válasz #73820095 #5558 üzenetére
Mondjuk alaposabban belegondolva, ez megint egy teljesen idióta fejlesztés:
v nincs bekapcsolva az automatikus lejátszás, és akkor azért kell szarakodni vele,
v be van kapcsolva, h elvileg ne kelljen szarakodni vele, oszt most egy idióta miatt mégis kell szarakodni vele... -
Pityu.
nagyúr
Másnál is meg meg akad a youtube?Úgy értem el kezdek egy filmet lejátszani töltöget aztán megáll és a töltő jel csak megy és megy körbe körbe de a videó megáll.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Csak nállam van az hogy bizonyos csatornákról eltüntek a videók bizonyos része?
Pl a Thevr tech esetében is.
Dancsó Péter esetében 2 videót mutat. -
Zsoxx
senior tag
válasz aprokaroka87 #5568 üzenetére
Valószínű.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan, aki Chrome-ot használ Magic Actions for Youtube kiegészítővel?
Nálam a bal felső sarokban lévő lámpakapcsoló beakadt. Működik ugyan, de a fullképernyős lejátszás során is ott marad a bal felső sarokban, mint egy tv logó.
Ezt a hibát két gépen is tapasztaltam. A magic actions kiegészítőn kivűl egyedül Ublock Origins van még fent a gépen.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Érdekes problémába akadtam az új TV-m beüzemelése során.
Az LG TV Youtube alkalmazásába szerettem volna bejelentkezni, amit telefon segítségével végre is hajtottam (közös Wifi hálózat), majd kiválasztottam az általam használt fiókot, amin feliratkoztam már jó sok csatornára, rengeteg megnézendő videóm van, stb. Viszont nem abba a csatornába lépett be a TV-s alkalmazás. Aztán próbáltam utána nézni, hogy mi lehet a gond, amikor azt találtam a Youtube fiókom beállításai között, hogy az úgynevezett márkafiókomat használtam eddig, de a márka fiókom elsődleges csatornáján nincsenek rajta a feliratkozásaim és a megnézendő videók. A TV-s alkalmazás pedig csak az elsődleges csatornámra tud bejelentkezni, legalábbis nem találtam meg a módját, hogy a márkafiókomat tudjam előhozni valahogyan.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnék a márkafiókkal bejelentkezni a TV-s alkalmazásba vagy elsődlegessé tenni ezt a csatornámat?
Remélem érthetően írtam le a problémát.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
KubanitoS
veterán
Az a baj, hogy én meg napi szinten használom. Na mindegy, elég zavaró, de meg lehet azért szokni. Örülök a visszajelzésednek, remélhetőleg ez globális probléma és talán javításra kerül valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Hogyan lehet az összes társított tévét / eszközt eltávolítani? Nem látok ilyen opciót.
-
Edorn
senior tag
Le lehet valahogy tiltani bizonyos youtube csatornákat?
Konkrét probléma: Gyerekkel esténként meg szoktunk nézni 1-2 rövid mesét gépről és utána még néz 1-2 mesét yotube-ról. És sajnos belefutottunk 1-2 nagyon debil csatornába, ami gyerekeknek szól ugyan, de rettentő rossz (magyarul sem tudó, rosszul artikuláló narratíva, stb...). A gyerek viszont rákattant, ha látja, hogy a youtube felajánlja, akkor mindenképpen onnan akar nézni valamit.
Persze minden nap lebeszélhetem róla, de jobb lenne, ha nem is látná...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
KubanitoS
veterán
A youtube kezdőoldalán vannak az ajánlott videók. Azok jobb alsó sarkában a három pöttyre kattintva ki lehet választani, hogy ez téged nem érdekel és többet nem fogja ajánlgatni azt a videót. Talán ez segít.
[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
válasz KubanitoS #5577 üzenetére
Igen, erről tudok, csak ezzel az a gond, hogy jó sok ilyen video van és jó idő végigkattintgatni... Ezért gondoltam a csatorna tiltásra... De ha nem lesz más, akkor lehet belekezdek lassan...
Ha lenne ilyen csatornatiltó plugin/kiegészítő/bővítmény (nem konkrét url a fentebbi okból) chrome-hoz, akkor az is teljesen jó lenne!!!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
KubanitoS
veterán
De ugye ha lenne/van is ilyen bővítmény, annak is egyenként kellene beadagolni az összes olyan csatornát, amit nem akarsz megnézni.
Mondjuk jobban belegondolva, ez eléggé szélmalomharcnak tűnik. Szerintem több száz (ezer ) efféle csatorna lehet és a gyerek úgy is fog találni olyat, amit nem kellene akárhányat is tiltasz le belőle.
[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Erre valaki? [link]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Van valamiféle kiegészítő, vagy beállítás, hogy ha megnéztem egy videót, akkor legyen egy jelzés a videónál erről? Valahol láttam ilyet, hogy volt egy ilyen szürkés átlátszó szűrőféleség, mikor a videók között böngészett valaki és oda volt írva, minden olyan videóra, mit már látott a felhasználó, hogy watched.[ Szerkesztve ]
-
veterán
sziasztok,
feltöltöttem egy rövidfilmet yt-ra 2008-ban, ami ugyan nem az enyém, viszont majdnem 10 évig senkit nem zavart (azt hiszem az alkotó is linkelte innen), viszont copyright okokból blokkolták. ezt is megérteném, de egy 2013 videó képi anyaga alapján tették ami ráadásul hasonlít (futószalag látható mind a kettőn), de közel nem ugyanaz. meg is nyomtam a dispute gombot, viszont ezek a lehetőségek vannak:
I own the CD / DVD or bought the song online.
I'm not selling the video or making any money from it.
I gave credit in the video.
The video is my original content and I own all of the rights to it.
I have a license or permission from the proper rights holder to use this material.
My use of the content meets the legal requirements for fair use or fair dealing under applicable copyright laws.
The content is in the public domain or is not eligible for copyright protection.egyik se passzol, nekem olyan kellene, hogy a visual content match hülyeség, nem egyezik. mi a teendő? elérhetőség nincs a blockolást igénylőhöz.
nyilván nem kötöm fel magam, ha így marad, csak érdekelne a megfejtéshanyas vagy, te disznó?
-
törölt tag
Nyomj be vmit, oszt majd elmondod, ha válaszolnak. Ha az alkotó is linkelte, akkor pl
I have a license or permission from the proper rights holder to use this material.
My use of the content meets the legal requirements for fair use or fair dealing under applicable copyright laws.
The content is in the public domain or is not eligible for copyright protection.
-
raziel01
veterán
Az mióta van, hogy teljes képernyőn látszik alul a fehér csík? Rohadtul zavaró. Laptopon is meg PC-n is.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Telefonról szeretnék youtube videókat a tévére küldeni. Többnyire szokott is sikerülni, de pár napja csak kínlódok. Tv yt applátjahalvány szürke szöveg írja hogy társítva van a telóm, és még pár másik eszköz, de csatlakozni nem tud hozzá. A teló yt app azt írja hogy nem lát tv készüléket. Ha kóddal csatlakozok, akkor minden jó megy addig, amíg a fenn áll a kapcsolat. De a telót ha wifiről leválasztom majd vissza, esetleg a tévét ki és vissza kapcsolom, már megint nem tudom átküldeni. A telefon yt appban ott a kis jel hogy átküldené a képet a tv-re, ha rányomok leáll a videó mintha küldeni is akarná, de nem történik semmi. Ha törlöm a teló gyorsítótárát, még a tévét se látja utána. Olyan, mintha a kódos csatlakozást csak arra az időre engedné a tévé, amíg él a kapcsolat. Utána a telefon még emlékszik valamire az egészből, de már nem tudja küldeni. Ez nagyon bosszantó, mert így minden alkalommal újra kell csinálni az egész műveletet. Korábban nem volt ilyen, ha egyszer csatlakozott, akár hetek, hónapok múlva is egyből látta a tévét. Van egy droidos médiaboxom, arra ki tudja küldeni a a teló a yt videót, így azt gondolom a tévé app-al van gond. De mi, mit lehet ezzel csinálni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó letöltőt, legyen akár online, vagy program, de sajnos amikkel próbálkoztam azok pocsék minőségben szedték le a videókat mp3ban, vagy akár flac formátumban is.
Össze vissza recseg, miközben youtubeon hallgatva semmi ilyen nem észlelhető. -
veterán
Sziasztok
Szeretnék feltölteni egy videót, de a rendszámokat ki kellene takarni. Elvileg van a YT-on ilyen lehetőség, de a Youtube Stúdió->Videók>adott videó>szerkesztő részen sehol sem találom. Hol tudnám ezt megoldani?
iPhone 13 Pro Max
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem jelennek meg a profil kép melletti kis harangnál az új feltöltésekről szóló figyelmeztetések, hiába tölt fel valaki új videót akikre feliratkoztam. Ezt kikapcsolták, vagy bug nálam? Eddig működött jól.
kb. 1 hónapja már, gondoltam csak megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest