Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33802016

    törölt tag

    válasz kasa85 #5761 üzenetére

    "Ja igen a Bazoka vagy mi a neve valami külföldi cég megpályázott,de nem merem megadni semmilyen adatomat,mert a bankszámlámat kérték,vagy is a dombór lenyomatos kártya számát,és hátlapján lévő kódját."

    Nem azért de, a kártyád hát oldalán lévő kód, meg ilyesmi, szerintem nem kell egy normális cégnek. A hátoldalon lévő kódot, semmilyen körülmények között nem kérnék az biztos. egy paypal vagy más számlaszámot az más kérdés... de ez így átverésnek tűnik.

    "Lehet mást is csinálni,de nekem ez a munkám része ezt akarom csinálni,"

    Akkor kreativitásnak kell lenni. ötletesnek, és idő kell hozzá. Nem hiszem, hogy a sok fizetett hirdetés hozza meg az átütő sikert, mert pl hiába van sok hirdetés, feladásod, ha amúgy a csatorna érdektelen. Ebből megélni, meg... annyi idő energia befektetésből már valszeg mát is össze lehetne hozni, ami időtálbob.

    Más részt van egy kétes hírem, lehet a yt a jövőben kivonul Európából, egy szabályozás kapcsán, vagy fizetősség válik... Aki erre tenné fel az életét, az szerintem nem túl jól teszi, főleg ha nem vmi top emberke.
    Neked mondjuk nem látni a feliratkozók számát. De kétlem, hogy olyan nagy üzlet lenne egy átlag felhasználónak.

    Amúgy feltételezem a témaválasztáson túl, a videók hossza sem épp kedvező vki megnézi 4 óra.. .azt inkább nem. - bár én nem nézek ilyen videókat, így ez csak feltételezés.

Új hozzászólás Aktív témák