Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz VoidXs #4728 üzenetére

    Én olyan történést tudok, hogy tőlem, kb 7 kilométerre havernál, (nálunk 15 volt, ott meg még 5 megát sem tudtak bekötni(vmilyen technikai okok miatt), kb 1-3 közötti volt, havernak, aszsem 2 mega, de mivel az már rég nem létezett az a csomag ő többet fizetett az 1-2 megáért mint akinek 5 megás nete volt, kb, ami akkoriban a hivatalos legkisebb csomag volt.

    Neki felhívták a figyelmét arra, hogy a hálózat max 3 mb-et tud, nem lesz meg a csomagban írt. De ő elfogadta meggyőzte az ügyintéző, aztán megkötötték a szerződést.

    Ez pont ellentétes eset a tiédnek.

    Amúgy érdekes, hogy akkor/ korábban, tőlünk 5 km-re lévő településen meg jobb votl a net mint nálunk itt volt kb 1-4, ott meg vagy a duplája is már.

    De szerintem mostanra ezek kiegyenlítésre kerültek... kivéve, ahol van tömblakás esetleg. 1-1 utca, szomszéd településen. De most már ahhoz képest sincs akkora különbség.

    Én a T-vel kapcs negatív dolgokkal nem találkoztam.

    A telefonos dolog amit linkeltem meg, ha jól tudom 4G-s hálózatot feltételez amiben elvileg Mo elég jó lefedettségben és sebességben is. Kb (3?) 4 helyen áll világ szinten.

Új hozzászólás Aktív témák