Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz draco31 #4534 üzenetére
Erre valaki?
Ha főoldalon ajánlja a videóját, akkor rányomok, hogy nem érdekel, értesítéskor rányomok, hogy nem érdekel, nem vagyok rá feliratkozva, de akkor is jelez, ha rak fel új videót.
Ezek szerint ha írtam egy videóhoz, akkor onnantól annak a feltöltőjétől származó videókat örökké jelezni fogja?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség androidon a YT alkalmazáson belül bizonyos tartalmak blokkolására (gyerek használná)? Vagy a felhasználói fiókot kell(ene) beállítani hozzá? Jelenleg a saját Gmail fiókommal vagyok bejelentkezve, érdemes lehet csinálni egy olyan gmail fiókot amiben a születési dátumot a gyerek születési dátumára állítom?
Isten fizesse meg, avagy köszi a segítséget!
-
törölt tag
A fiókkal biztos, mert anélkül kéri, hogy jelentkezz be, legalábbis pc-n, de gondolom az elv hasonló androidon is.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék céges streamet tartani, webinárium jelleggel, a céges google fiókkal.
A felhasználók, akik megtekintenék e-mailben kapnának meghívót, a streamem alapvetően pedig privát lenne.Eddig nem használtam a YouTube stream szolgáltatást, most nagyjából kitapasztaltam. Feltelepítettem az OSB Studiót, sikerült is beállítani az alap jogokat, a próba alatt kiküldött e-mailek megérkeztek a meghívóval és a linkkel, be is tudtam lépni. Tehát mondhatni sikerrel jártam.
Azonban nagyon fontos lenne, hogy tudjanak a stream megtekintői kommentelni. Jelenleg ezt nem tudják megtenni, ugyanis nincs jelen a chatbox. Azonban az élő közvetítés ->alapvető adatok -> Speciális beállítások fül alatt az élő csevegés be van kapcsolva.
A próbaként elküldött linkre kattintva pedig mégsem jelenik meg a chat-box, csak az élő közvetítés látszik.
Tudnátok segíteni a probléma megoldásában?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Beállításokban (FIÓKBEÁLLÍTÁSOK -> Lejátszás) pipát tettem az Automatikus feliratok megjelenítése hangfelismerés alapján (ahol elérhető) mellé. Egy angol nyelvű csatorna egyik lejátszási listáját nézem és ahogy jönnek a videók némelyiknél hiányzik a lehetőség a hangfelismeréses feliratozásra.
Miért adja meg a lehetőséget egyik videónál és miért nem egy másiknál? Ez a lejátszási lista egy egyszerű játék végigjátszása ami több videóból állt össze. Annak nem látom az értelmét.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
spkkill
tag
Új szabályok a bevételszerzésben! Szigorítás
-
pomk
őstag
Saját csatornám -> Feltöltések rész teljesen üres.
Viszont a csatornára, ahol a törlendő videók vannak, a "Feliratkozás" aktív, így gondolom ez akkor egy másik csatorna lesz. Hogyan tovább?
Régi fiók eltávolítása hogyan lehetséges? Esetleg a videók törlését tudom kérvényezni valahogy? -
VoidXs
Topikgazda
Jobb felső gombbal tudsz csatornát váltani, ha egy fiókról vannak. Ha nincs ott, egy másik e-maillel regisztráltál, ami a csatornádon - hacsak te nem írtad ki - nem látszik.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
margithid
veterán
Milyen konvertáló progit ajánlotok youtubehoz ami normális minőségben konvertálja a videókat mp3 esetleg flac formátumba?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz margithid #4577 üzenetére
A Free Studio le tudja tölteni az eredeti (Vorbis q4) hangokat, és azokból bármit csinál. Akár MP3-at, akár FLAC-t, de én megtartanám az eredetit, ugyanis lényegesen jobb az MP3-nál, de a FLAC alatt van, ráadásul nagyon kicsi. Minden konvertálás felesleges lenne.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
margithid
veterán
Találtam egy elég egyszerű letöltési módot, a youtube videó elé beírom, hogy conv és választom, hogy mp3, elég jó minőségben jön le!
-
ph2012
senior tag
Zenei videók jobb alsó sarkában lévő VEVO felirat mit jelent? Ez:
Köszi.
-
törölt tag
Csatorna neve logója?
-
törölt tag
értem
-
andikaaa
aktív tag
Sziasztok! Ez valami újítás, hogy a feliratkozásaimnál csak az elmúlt nap videóit látom, utána az van, hogy "Ezen a héten"... Hogy lehet visszaállítani, hogy látszódjanak a több nappal ezelőtti videók is?
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék gyors segítséget kérni!
Tervezek egy nem listázott Stream elindítást. Amelyben szükség lenne arra, hogy a linket kiküldjem előre a résztvevők számára.
Fontos lenne tudnom, hogy az élő közvetítésre kattintva, de az OBS-t el nem indítva a létrehozott link állandó marad addig, amíg nem indítom el a Streamelést?
Tehát a mai napon az ott lévő linket kiküldhetem és holnap indíthatom a Streamet?
Nem tudom érthető volt-e a kérdésem .
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Out
addikt
válasz HeavyToys #4594 üzenetére
A nem listázott Élő közvetítésről mindenki kap értesítést aki fel van iratkozva a csatornára és így nézni is tudják. Privát közvetítést kell indítanod és utána kell megadnod, hogy ki más láthatja még azt. Azt nem tudom, hogy ezt előre be lehet-e állítani ahogy szeretnéd. Próbáld ki
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
5150head
senior tag
Sziasztok. Az mitől lehet h Chrome-ban nagyon lassan tölti be a FullHD vagy magasabb felbontású videókat?
Néztem mindent: a netem nem eszi semmi, jó a sávszél, a hardverrel meg tuti nincs gond. Más platformon, pl Twitch-nél nincs semmi gond. Pár napja kezdte el a baszakodást. Semmi új progit nem raktam már fel egy jó ideje. Mit lehetne megpróbálni? -
Frod
addikt
Sziasztok!
Tegnap nyomtam egy teljes internet-előzmény törlést (rég volt már, sok volt a szemét) erre azóta a Youtube 480p-ben indul alapból (régen amit lehetett 1080p-vel kezdett tölteni) ha pedig átállítom, kész vége. Se kép se hang, és brutálisan belassul, csoda ha elindul egyáltalán.
Jött valami frissítés, vagy ezt most mitől? i5, 8 gb ram, ki ne találja nekem, hogy innentől ez lesz...(#4596) 5150head: látom épp megelőztél, akkor úgy néz ki valami gond lesz a megosztónál magánál és nem nálunk ha ezt másnál is elkezdte.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy gmail-es fiókom, melyet arra használtam, hogy youtube-on bejelentkeztem, és a kedvenc videóimat elmentettem.
Pár hónapja megjelent valami alkotói stúdió anélkül, hogy engem megkérdezett volna erről.
És ahogy észrevettem, az összes kedvenc videómat áttette az alkotóiba.
Pedig ha jól láttam, azt tudtam volna törölni, de így, hogy ~500 videót átrakott... Nem szeretném, hogy azok elvesszenek.
Nincs valami megoldás arra, hogy a kettőt összefűzzem, és végre ne kelljen váltogatnom?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok