Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2 ssd cache kicsit overkillnek érződik nálam, szerintem egy is bőségesen elegendő még ha sok userre is tervezel. Bár ha két kötethez lövöd fel akkor oké lehet.
Szerintem nagyban függ hogy alapból mit szeretnél csinálni pl raid téren, hány vinyó lenne elég kezdésnek. Az első variációba simán belemehet 3 vinyó egy cache, bár én továbbra is tartom hogy kipróbálnám nélküle, és ha kevés még mindig hozzá lehet utólag is adni azt.
Eddig több igen nyúzott xpeno és gyári syno rendszert is láttam smb környezetben, és ahol nem egy szimpla kötetre volt téve a torrent meg a webszerver, meg minden amibe dolgozott 10-20 ember párhuzamosan, ott látványos javulást a teszteken kívül nem igazán hozott.
A két lap közül szerintem mindegyik jó lehet, de a 6 satással kicsit kitolhatod a bővítés idejét, lehet az hosszú távon kényelmesebb. Ha már úgyis próbálni kell, akkor nézd meg szerintem ssd-vel és nélküle is, aztán meglátod. Még utána is el tudod dönteni, hogy pl a sebességre érzékenyebb maria meg php meg webszerver meg akármit dedikáltan egy ssd-re épített kötetre húzod, és akkor nincs vita épp mi van betolva cache alá és mi nem.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest