Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Mate #10901 üzenetére

    hát alapvetően elég ritkán látok olyat, hogy egy korrekt 1080p-s filmen megizzadna a gen 8 procija transzkód közben. Persze biztos van magas bitrátával 3d-vel, meg akármivel is, de azért no :D Azért mondtam, hogy nézzük meg ds videóval is, lg-re talán van az is, és akkor kizárható a transcode probléma.

    Egyébként az is simán lehet így sokadjára is belegondolva, hogy az adott anyagot csak a tv hazudja be hogy tudja, aztán az virsli hozzá. Pendrive-on is meg kéne próbálni hogy direktben mit kezd a saját lejátszó vele.

    Rruuer: Én ezzel a hibával nem találkoztam még. Ott erősen kétlem hogy a nas hibája lenne, hamarabb a lejátszó oldal. Van plex topik, dobd fel hátha valaki belefutott már :)

    Egyébként ezért mondom mindig, hogy a nas legyen nas, a tv tv a lejátszó meg lejátszó ;] Plex topikban is sokan váltottak dedikált lejátszókra, (olcsó droidos box dedikált libre-vel, vagy raspberry pi 2-3 rasplex-el vagy kodival) és a hibák jellemzően megszűntek... Kivéve ahol eleve valami hálózati gubanc volt, de ott hamar kiderült az is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák