Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz hl225 #10158 üzenetére

    Nem ma vettem már, a konkrét típusra nem emlékszem :( Azt tudom, hogy az adapter.hu-n vettem annak idején. Rákukkantottam, és ez itt jónak tűnik például: PSU120W 120 W-os ATX paneltápegység,

    Kell hozzá egy adapter is, ha még neked nincs. Legyen az is inkább nagyobb teljesítményű. Itt egy csomagban is árulják a kettőt: PSU120W + ACDC12120.

    (Megjegyzés: A nagyobb paneltápot a HP Microserverhez ajánlottam. Annak, több esetleges vinyóval mindenképpen jobb egy 120-as, mint egy picurka. Egy könyv méretű kis házhoz - ha nem jár vele táp - 1 darab SSD-vel vagy noti vinyóval elég lehet egy kisebb is. Bár én ezen nem spórolnék, mert ha szarakszik, csak a gond van vele.)

    Más: Tegnap azt mondtam nem tervezem felrakni a 6-os DSM-et, de közben elolvastam a saját magam által linkelt "what's new" leírást, és kiszúrtam, hogy a 6-os DSM-ben már van office365 támogatás. Úgyhogy ment is fel az új. :) Nem a legújabb 6.1.3, hanem a 6.0.2, mert a NAS-om AMD-s, és nem akartam a sorsot kísérteni. :) Lényeg a lényeg, hogy aki arra az Asrock AMD E350-es lapra vetette ki a hálóját, nyugodtan megveheti, a 6-os DSM is gond nélkül megy. (Nincs időm sajnos belekukkantani az 1.02b-s bootloaderbe, de az a sejtésem, hogy ezzel az E350-essel menne a 6.1.3-is, annak ellenére, hogy a fórumban azt írják, hogy nem kompatibilis. Valószínűleg azért írják, hogy nem kompatibilis, mert több AMD chippel nem megy. De ezzel szerintem menne, mert ez a chipset nem mai csirke, a kernelek már réges-régen támogatják. Mindenesetre ha nem tudod mit csinálsz, inkább maradj az 1.01-es bootloadernél és 6.0.2-es DSM-nél ezzel az alaplappal.)

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák