Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eflek
tag
Nemtom honnan ismerem ezt az embert, de a profilképe megváltozott
[ Szerkesztve ]
-
energyfan
csendes tag
A tescoban árusított 1,5 litres v-powerről mi a véleményetek? Csak mert szerintem 210Ft-ért nem rossz, még akkor is ha csak 10mg/100ml a koffein benne. Legalábbis tegnap Whiskyvel jó volt
-
werner97
tag
nem ez én képem de ez egy 4 éves rockstaron lévő matrica (értsd a sima fekete arany csillaggal) szóval úgy látszik beakarták hozni..
http://energytests.blogspot.com/
-
senior tag
Ilyen monstert valaki tud szerezni ?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz werner97 #8908 üzenetére
Anyus ez magyar hol lehet venni ?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz werner97 #8910 üzenetére
Jah sorry XD csak megörültem neki
-
YuleK
csendes tag
életemben először ittam rockstar double sizet, érdekes... először az az ember érzése mintha vmi gagyi 100 forintos vackot inna, de aztán jön vmi különleges utóíz, ami az összképet mégis pozitív irányba tereli. majd még megkóstolom a guavásat is, de eddig azt kell mondjam hogy a zöld monster klasszisokkal jobb.
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg elsőre savanykás gagyinak tűnik,de aztán jön valami íz amitől azt vettem észre vazze elfogyott a fél liter. Szóval itatja magát eléggé.
Nekem a monster nem gyerebe gabifokrém-re emlékeztet az íze (persze a fiatalabb korosztálynak ez már nem mond semmit)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az a Gabi még engem érintett xD pár évig
-
Eflek
tag
[ Szerkesztve ]
-
kasza blanka
aktív tag
válasz AMD Power #7799 üzenetére
veled van a baj
sztem az összes ilyen szar közül a SPAR-os a legjobb. nincs gusztustalan utóíze, mint az adrenalinnak vagy a GO-nak.(sima 0.25-ös dobozos, nem a félliteres flakonos)
HELL még oké, de a végén az is kicsit 'izé'.
monster ihatatlan, egyszer vettünk, hárman nem bírtuk meginni. burnnek meg az ilyen noname szaroknak is mind van vmi mellékíze, a tescosnak is van, de az még elfogadható módon szar, viszont cserébe nem használ.abból vajon mi lehet igaz, hogy ami a SPAR-osban van, azt a red bull gyártja? végülis osztrák-osztrák.
-
vwpolopg
őstag
válasz kasza blanka #8921 üzenetére
te elkezdted előről a topicot olvasni, vagy hogy keveredél több mint 1000 hozzászólással korábbra?
-
Eflek
tag
válasz kasza blanka #8921 üzenetére
Csupán csak a világ legfinomabb italait említetted meg
-
senior tag
válasz vwpolopg #8922 üzenetére
LOL én mindjárt meghalok a nevetéstől XD
[ Szerkesztve ]
-
nincsisbéla
aktív tag
Szevasztok!
Nem szoktam olvasni ezt a topic-ot, mivel nem vagyok nagy energiaital fogyasztó, és ebből következik, hogy fogalmam sincs, hogy téma e az ár?
Szóval: A minap 210ft-ért vettem Monstert egy kínainál (eredeti, csak gondolom "leesett a kamionról"). Kérdés: Van még olyan hely ahol ennyi, vagy most nagy biznicét' csináltam ezzel?Mentalita'
-
chris94
tag
válasz nincsisbéla #8926 üzenetére
Szerintem nagyon jó bizniszt csináltál...
Általában 300.- alatt - na jó 299.- - nem kapni szinte seholNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
Eflek
tag
válasz nincsisbéla #8926 üzenetére
Wattafakk?
Hol vetted melyik kínainál, volt több is?
-
nincsisbéla
aktív tag
Csepeli piac! Izéé, a kínai előtt kartonban állnak a sörök/energiaitalok, és mindig van egy kis sor (nem véletlen). Pontosabban nem tudom elmagyarázni, de meg fogja találni aki akarja, mert nem nagy a csepeli piac [ja, és annál a kiülős fémpados résznél keressétek]
Persze, volt mind három ízben, kartonszám. Asszem az rb is 250körül volt. (ritkán járok arra manapság, de ha megint megyek, akkor megnézem). Meg ahogy végigsétáltam a többi üzlet előtt (van vagy 3 kínai) rengeteg különlegességet (számomra) találtam.
Mentalita'
-
Eflek
tag
válasz nincsisbéla #8929 üzenetére
Akkor megvan a holnapi program
-
Eflek
tag
Uraim, örömmel jelentem be, hogy megvan a 100 LIKE!
Egészen pontosan 105 like -nál járunk
-
Eflek
tag
Ezen a héten !!! 21 !!! eitalt ittam.
Köztük 3 Redbull-t, 2-3 Watt Naturát, 2 Jaguárt, 2 Fliying Power -t, meeg még 2 XL-t.
Asszem* kicsit sok volt, jövő héten energiaital böjt lesz, ami nálam csökkentett mennyiséget jelent
Amúgy az XL-ek voltak a legfinomabbak (citrom, áfonya)
[ Szerkesztve ]
-
Eflek
tag
Amúgy mekkora jó már, hogy a 330 ml-es Bombában 32 mg/100 ml koffein van
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver