Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werner97
tag
Ezek még nem A ritkaságok de ezek is egyediek (tudom az első 2 nem edrink de különleges üdítőket egyéb dobozoknak veszem )
http://energytests.blogspot.com/
-
chris94
tag
válasz werner97 #8650 üzenetére
na ne mááááárrr
Egy Gears of War-os energy nekem is jöhetne
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz CoDWaW07 #8636 üzenetére
Ezt ki nem ismeri
Ebben az a különleges,h Java, viszont nem Coffee + Energy, hanem Tea + Energy, ami elvileg japán teát takar
Talán ez lehetett a Rehab "előfutára" , de sajnos hivatalosan már nem kapni
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
T-unit
őstag
válasz werner97 #8650 üzenetére
Aha, én is ingyen kapom az amcsi nagybácsikámtól, persze. Ma már mi van ingyen?
Adhatnak cseréket is neked ingyen, és én megveszem 500/db áron, tiszta biznisz.Vidéki dealeremtől, esélyes tudok majd ilyet beszerezni ittenieknek, ha lenne rá igény. Teli, 950Ft/db
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Szóval ez 950/db
Akit érdekel, pü. és ugy kb 2-3hét múlva mennék le érte.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Eflek
tag
Már van 50 Like
Ha mindenki megosztja, és ismerőseik közül legalább 1 lájkolja, akkor már 100 lenne és így tovább -
T-unit
őstag
Igényfelmérés:
R* 250ml2-3héten belül ezeket tudnám beszerválni. Úgy hozatok, ahogy itt lenne rá igény, lévén utazgatni kell érte vidékre.
Árazás:
R* zerosugar: 1200Ft
R* punched fruit 1200Ft
M. assault német 1300Ft
R* 250ml original: 950FtMind 4 fajtából max 8db-ig tudok menni...
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #8665 üzenetére
Igen, az ár már tartalmazza az én utazási költségeimet, lévén ennyi pénzt inkább személyesen intézek már, nem 10db-ot hozok fel...és német webshop ez is. Felírlak akkor ha van rá igény.
CoDWaW07: Elvileg az is német, de nem biztos. Az a biztos mikor már kezemben van. Am meg guglizz rá és talán kiderül.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Nem is tudtam h németben lehet ilyen Rockstarokat is kapni
Am zero sugarrral nemtalált normális képet, max zero carbbal●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #8668 üzenetére
Mondom, guglizzatok utána annyira érdekel hajrá. Az fix nem amcsi, mert nem igen van kerek 500ml ott, lévén nem is ml-ben hanem Oz-ban mérik, amik nem ilyen szép kerek összegek milliben. Lényeg ez lesz itt elérhető most.
2-3hét...ismét nem tőlem függ mert kb napra mondanám.
Felírtam akkor azt az egyet![ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Megnéztem jobban a képet most. 99% h német, rutinosak innen láthatják az "inhalt" feliratot 500ml előtt, ami bizony német.
üdv.
-
Eflek
tag
válasz energy4ever #8409 üzenetére
Azok a nyitott fedelű izék, azok FÉLKÉSZ DOBOZOK most esett le.
A Buszesz Zrt gyárban nem kaptak helyet, vagy hiba történt a készítésüknél, dísznek használd, ne másnakGo Fast: Az ízénél csak egy dolog jobb. Az illata
[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
azA Zero Sugar és a Punched Rockstar-t mondom biztosra, mert elvileg már van folyamatban német Assault, aztán majd kíváncsi leszek,h h jön össze
Szóval első 2 tuti
-
T-unit
őstag
válasz chris94 #8673 üzenetére
Felírtalak téged is!
RazorGTR1, ricsi081, chris94 van eddig felírva.
Kérem ha már cserébe belefektetem én is a pénzem előre, az a minimum h csak 100%-os "rendelések" legyenek, ha csak 99% is h még nem tudja illető 2-3-4hét múlva is kifizetni részét, inkább mondja le még napokba, kellemetlenséget én sem szeretnék, árakat direkt írtam, ez most változni nem fog mert nekem is előre megmondták nem a 24.órában, picit kedvezőbb is mostani üzlet, pénz legyen akkor félretéve rá inkább már most, köszi megértést.üdv.
-
-
Eflek
tag
G ROBI-ban 140 Ft az almás Hell, tűzés oda emberek!
-
CoDWaW07
őstag
Engem a 2 Rockstar érdekelne, az Assault meg RazorGTR-től függ
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Eflek
tag
A Buszesz volt olyan jó fej és 2 Watt Sunrise -t is adott, és megosztott velem egy kis infot, miszerint hamarosan új doboza is lesz a Watt -nak
-
CoDWaW07
őstag
-
chris94
tag
ez még a múltkori Watt miatt volt nem?
jobban robbant mint a Bomba
-
AMD Power
titán
Kicsit rászoktam - Miért isznak energiaitalt a fiatalok?
Érdekes egy cikk.
-
chris94
tag
jaaaaah...
Én is terveztem,h megyek a Buszesz-hez gyárlátogatásra, csak aztán nem tudtam elmenni, sosincs időm
-
werner97
tag
http://energytests.blogspot.com/
-
CoDWaW07
őstag
Punched meg a Zero-ra gondoltam
Amúgy Ausztriában milyen energiaital érdekességek vannak?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
chris94
tag
válasz werner97 #8689 üzenetére
Ezentúl hozzám se szólj, ok?
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Mi a buszesz email címe ahova írtál?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
energy4ever
addikt
Pár db cserés energiaital ha kell valakinek valamelyik!
-
r4z
nagyúr
válasz energy4ever #8696 üzenetére
PÜ ment!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Eflek
tag
-
chris94
tag
válasz werner97 #8698 üzenetére
ha esetleg VÉLETLEN jönne valamiből kettő én vevő lennék rá, már most szólok
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest