Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Csináltam egy képet a kollekció ~85%-áról. Lemaradt 22 doboz a képről (kicsi a szoba ), plusz amik még a kartonban pihennek.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Mela Kehes
addikt
Én már régen csak a legjobbakat tárolom a szobában. A többit meg se merem mondani hol van. Egyszerűen nem fér. Letörölgetni pedig szörnyű, jobb hozzá sem érni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
chris94
tag
Wow
niceMonster-ek közül a nagy Lo Carb, a német Assault, a Vanilla Light, a DUB, az Import és a Military hiányzik
Rockstar-ok küzül a Punch-os, a piros-fekete Energy Cola, a Jorge Lorenzo Ed-ek, a német Original, a Pink és a Recovery (de utóbbi már beszerzés alatt)
No Fear közül a RR pink melletti 2 jöhet
Burn-ök közül a nagyok mind kivéve a Burn Day-t plusz a Blue és a Sumo (zöld)
RB-k közül a nagy Cola-n lévő japán jöhet
Asszem ennyi
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
CoDWaW07
őstag
Olyan Madd-ot hol lehet venni?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz 123sawyer456 #9367 üzenetére
köszönöm
LOL
azthittem valami amerikai import
Jólemlékszem hogy valahol az Ázsia Centerben is lehet venni?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz 123sawyer456 #9366 üzenetére
Kösz, próbálkozom. Iszonyat mennyiségű utánajárás + pénz is van csak ebben a "pár" darabban...sajnos ilyen szinteken már rég nem 400-500/doboz árakról is beszélgetünk mint írtam.
üdv.
-
ViiiiktorOC
senior tag
A Monster MEGA Energy Drink Dose 710 ml mennyivel magasabb mint a Monster Energy Drink Import Dose 550 ml?
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
T-unit
őstag
válasz ViiiiktorOC #9373 üzenetére
Mért túl magas lenne 2polc közé a 710-es? Am. éppen 20mm-el magasabb.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ViiiiktorOC #9375 üzenetére
Tolómérőmet most nem találtam, de ugy kb 7cm, az itthoni 500ml-esek meg ugy 6. Súlyba üresen 34g a 710ml-es alukupakkal ofc .
üdv.
-
T-unit
őstag
-
chris94
tag
válasz 123sawyer456 #9367 üzenetére
Nem magyar rolleresek energiaitala, ugyanis nekem Németországból hoztak jó pár darabot és nincs is rajta magyar felirat
(#9379) ViiiiktorOC: Neked ilyen Monsterek honnan
Kell nekem isMondd,h olyan MW2-es Assaultot, tudsz szerezni!!!
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz ViiiiktorOC #9381 üzenetére
már megijedtem
És igen akkora, pár mm eltérés lehet max.
-
benike123
tag
van itt olyan aki csak az ízéért és nem a dobozáért issza az energiaitalokat?
mert akkor azzal elég gyümölcsöző kapcsolatot tudnék kiépíteni! -
T-unit
őstag
4féle ízű Rockstart tudok majd a napokban felhozni vidékről a budai, 11.ker.-i főhadiszállásomra. Original 500ml, Juiced 500ml, Punched 500ml, Sugarfree 355ml. 500ml-esek a limitált Lorenzo-sak akit így jobban izgatna, a kis pink meg 99p-s árcsíkos. 2013-ig szavatosak.
Ár a szállítási költségek miatt Bp-i személyes átvéttel fix 500Ft/db. Pü-zz ha achtung van, írd mennyi kellene, kis 1-1db-os tételig előre kifizetem illetőnek, és elvárom majd át is vegye amint befutott az áru, amúgy előreutalás él ennél nagyobb tételnél!
( Aki pedig korábban tartott tőlem igényt más ízű külföldi rockstarokra, ott csúszás van, és abszolút nem én intézem ott rendelést, én csak közvetítek, elvileg most hó vége fele futna be, azt meglátom ugyis ha kezembe lesznek.)üdv.
-
vwpolopg
őstag
Hamarosan jön a DVTK energiaital Szóval DVTK meccsen be lehet majd szerezni
-
YuleK
csendes tag
érdekel vkit egy karton rockstar double kick?
-
-
T-unit
őstag
Alarm! "Fantasztikus" hírt kaptam ma este akitől venném vidéken a Rockstarokat...
Csak ennyit írta mára:
"Van még rosszabb hírem.
Csak Original, Juiced maradt, minden más elfogyott." Tehát a jó kis finom Punched + kis sugarfree is kilőve...chris94 : Ára? Ha 12db-os a fólia, Bp-i átvét és tudunk itt belőle páran osztozkodni már lehet is róla szó. + a lényeg nekünk mániákusokank: melyik fajta dobozos, milyen országból?
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
chris94
tag
Kár, pedig jó lett volna végre egy Sugarfree(#9396) Eflek: Ezt hogy érted,h "az is"?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...