Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Szép lett volna ilyen ár mellett nem ugrunk rá 5-en, mikor kb itthon beszerezhetetlen máshonnét.
Most épp felbontok egy 7hónapja lejárt új dobozos flash powert, ismerős hozott 1db-ot németből azt picit sokáig maradhatott nála....lehet flesselek egyet klotyón. Bár a féléve lejárt rockstar cola se volt annyira vészes.üdv.
-
chris94
tag
az semmi, én 2006-ban lejárt Race-t (szlovák) és Mixxed Up-ot ittam tavaly ilyenkor
amennyi E betűs cucc van benne...
nem is lett semmi bajom xDam nekem a sima Rockstar volt lejárva egy pár hónapja, amikor lebaktattam Székesfehérvárra a motoros boltba, mondván,h lesz Assault meg Rockstar Apple...
Erre csak sima Rockstar volt meg Energy ColaNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
T-unit
őstag
válasz chris94 #7603 üzenetére
Ez viszont komoly romlott is volt, mintha poshadt cukros lébe nyaltam volna bele, így még nem jártam, de most már tudom nem mindig dísznek van ott lejárat. Köptem is ki egyből+ öntöttem ki tartalmát...és ezután következett a csupán 6 hónapja lejárt szintén német Diablo, na az már nagyon finom volt.
Annak a fehérvári motoros boltnak anno vagy 3üzenetet is küldtem, egyre nem tudtam választ kapni. Gondolom "kistételes" emberekkel nem foglalkoznak... Assaultjuk tudtommal honlaljukon sincs mert akkor lehet le is utaztam volna pár darabért.üdv.
-
-
vwpolopg
őstag
Foglalkoznak, de ne emailezz telefonálj inkább, mert lehet, hogy az email már nem is él... én is mire megtaláltam a boltot még a nyáron... nem is ott vannak ahol az oldalon szereplő cím van, hanem az utca túloldalán és máshol, elköltöztek ugyanis 2 féle rockstart vettem (pucnhed, juiced) mert akkor épp nem volt más a boltban.
-
CoDWaW07
őstag
válasz vwpolopg #7606 üzenetére
át igen, nekem sem írnak vissza szval szerintem már nem él az email címük.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
Ez így komolytalan volt nekem már anno is, telefonjuk él egyáltalán? Jé vannak még csodák. Fogtam, vettem egyből utánuk rá 1hétre magánszemélytől a lila+narancs rockstart féláron 400-ért, és érdekes 1nap alatt le tudtam mással emailezni is.
Telefonbeszélgetésünk meg kb így nézne ki ezek után sztem:
- Hello, kösz h válaszoltatok tavalyi leveleimre ami megvolt adva cím weboldalotokon...Monster Assault van nálatok azóta?
- Most épp nincs.
- Hello.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
chris94
tag
én is így jártam
amúgy nagyon idegesítő a csávó, nagyon nagyra van magával,h quad meg motocross teamje van meg versenyeket szponzorálkb min 1/2 órán keresztül erröl dumált, meg,h a magyar Monsteresek milyen nagyra vanna magukkal stb. stb.
Amúgy én is írtam mielőtt mentem és közölte a csávó,h nagyon nagy mákom van, mert versenyre ment volna, meg hogy ő nem szokta olvasni a mail-eket (mondván,h az más ember feladata) ha akarok valamit hívjam.
Aztán jött a nagyon nagy kamu szöveg vagy az utolsó kegyelemdöfés...:
ha hívom, akkor tudott volna félrerakni előző nap, mert volt, csak mivel elvileg! viszonteladóknak is értékesít, gyorsan elvitték
jah és 4 óra az út vonattal oda-vissza Budapestről + BKV a pályaudvarig
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=termek
Új Oxxo készülőben, Oxxo Life néven
Jöhetne márNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
CoDWaW07
őstag
Finnországban van Java Monster?
1:11 Redbullok felett●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz chris94 #7609 üzenetére
Én az ilyen stílustól konkrétan hányok, és mégha lenne is assaultjuk se kéne mivel a hóhér fog levezetni oda-vissza 1,5órát és kb benzinköltség lenne majdnem 5rugó csak, annyit meg nekem nem ér. Max ha lemenne nekem valaki, adnék egy teliért 1500-öt max, eddig se adtam többet soha egy teli rockstar/monsterért se és elvből nem is fogok. Az 1000 feletti részt meg felfogom úgy mint szállítási költség...
CoDWaW07 : Egyáltalán honnét tudni ez tényleg Finnország? A kamerát meg a gyerek olyan szinten képtelen tartani egyenesbe kb árakat se látni, miben van megadva...[ Szerkesztve ]
üdv.
-
chris94
tag
válasz CoDWaW07 #7611 üzenetére
nem Java, de majdnem
X-Presso, de konkrétan sztem csak a Hammer.
T-Unit:
azért képtelen, mert boltokban, áruházakban nem lehetne videózni, de azért tényleg tarthatta volna úgy,h minden látható legyen[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
-
CoDWaW07
őstag
-
T-unit
őstag
válasz CoDWaW07 #7618 üzenetére
Ausztriába tuti nincs ott voltam több boltban is. Csak alap 3 monster+ 3 rockstar. Elvileg azt a Hammer-t meg utánanéztem, hivatalosan forgalmazzák már finneknél igen, németeknél meg hivatalosan csak assault megy.
Ja és Szlovákiában is van Khaos már...[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Én is most néztem a Monster oldalon
Szlovákokat tudom, ott van Rockstar original, original 250ml, Juiced, Punched, Recovery,
3 alap Monster + Khaos és Export, Crazywolfokból és V12őkből is van
Rockstar viszont jöhetne már igazán ide is[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
-
T-unit
őstag
[link]
Am Bécsbe voltam 1éve, és én akkor még rohadtul nem találkoztam velük. Pedig kb bemegyek egy külföldi élelmiszerboltba, az első kattanásom bármi előtt, az energiaitalos részleg/hűtők felfedezése.
CoDWaW07 : 2Pac, Nos hatalmas. Ha csak félévet élhetnék az életemből USA-ba, és nem csak az 1000féle energy miatt.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
hát igen
Amúgy valaki tudja hogy hol lehet Tonino Lamborghini energiaitalt venni?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz vwpolopg #7626 üzenetére
Ott nem csak kávék vannak?
Azt írják hogy Magyarországon energiaital nemkapható sajnos●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
chris94
tag
válasz CoDWaW07 #7625 üzenetére
talán petcsitől hallottam még régebben, vagy olvastam valahol, hogy volt aki itthon bement egy Lamborghini kávézóba és kiszúrta,h van, aztán amikor visszament nem volt és hiába ment el ilyen helyekre, nem talált többet.
Ha esetleg tud valaki engem is érdekelne, akár üresen is
+ aki tud 250mls Rockstart az is jöhet
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz chris94 #7628 üzenetére
Így már értem.hát mindenesetre ha látok Lamborghini kávézót akkor mindenféleképpen benézek.Lamborghini rajongóként szerintem illene szerezni egy Lamborghini energiaitalt is a gyűjteményembe
Amúgy valaki tudja hogy az Ázsia Centerben lévő Monsteres boltban most milyen Rockstarok vannak?esetleg a bolt e-mail címét?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
Viszont ugy azt is láthatod az egy EU-s webcímre irányít (oda is van írva Europe online store), nagy szemetek ezek nem figyelsz minden kis részletre. Germániából postázzák + pénzért kapásból, oztrákoknál csak 3 van, de hogy merre megint jó kérdés, ahogy látom nem csak engem szopattak be, pedig majd 1napig kerestem énis mindig útközbe ott.
CoDWaW07 : Ez viszont megint új infó nekem. Ázsiába kapni 15.kerbe, 173-as busz vá fele, Rockstart egy ottani monster boltban? Mennyiért? Na remélem ez nem vicc mert szoktam ott nem messze elsuhanni, az a félórás kerülő nekem bőven megéri, csak lenne is bármilyen rockstar, jó áron![ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Igen, én is ott vettem a pink 355ml-es Rockstart.
Nem valami jó ár mivel 800FT egy darab.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz CoDWaW07 #7632 üzenetére
Nade van már alma/ kólás is nekik talán? Azt kéne kideríteni.
Max 600-ért elmentem volna 1-2 500ml-es narancs/feketéért is mert igen finom...ha lenne ugye. Akkor amikor te voltál csak a kis pink volt és kész?
+ mégis melyik országból szerzik, mert nekem doboz se mindegy ugye rohadtul, ha elől egy betűméretben is eltér.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
A doboz az nekem se mind1
Amúgy volt asszem még Punched meg a 3 alap Monster.Azt nem tudom honnan szerzik
Ja meg még talán volt Original Rockstar meg Juiced[ Szerkesztve ]
-
ricsi081
tag
-
CoDWaW07
őstag
Nemtudom,szerintem ritkán lehet kapni csak. Mert amikor én voltam akkor nemvolt már Xdurance. Valaki innen írta hogy szólt a boltos srácnak és értesítik őt emailben ha van valami újdonság csak nemtudom ki volt az
-
chris94
tag
szerintem is Angliából
mert ott jelent meg elsőként aRockstar X Durance (kék) és régen volt a Pink mellett ez is + ugye a lila (guavás) és a narancs (mango,narancs) de elv már 900asszem az A épületben van a 4. sorban
-
-
CoDWaW07
őstag
válasz chris94 #7639 üzenetére
Megtudnád kérdezni léccives hogy most mik vannak és pl Xdurance mikorra lesz?
-
chris94
tag
válasz ricsi081 #7640 üzenetére
azt sajna nem
de a tulaj srác telószámát igeneddig nem értesítettek, vmikor szeptemberben hívtam, akkor aztnondták,h egyenlőre csak az alap Monster ek és Rockstarok vannak és lesznek 900ért
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz chris94 #7642 üzenetére
Nekem amúgy ezek megvannak, de én jóval többért is vettem sajnos 900-nál is + amiatt kellene akár 1000-ért is a kék, mert ígyis nyomódott eléggé az a dobozom, és nekem még ez is számít, mennyire ép 1doboz. Én boltba is simán válogatok, és visszateszem jobb után kutatva egy hajszálkarc miatt is.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Én is azt szoktam hogy tökéletes állapotút keresek mindig
Kicsit sem néznek néha furán az emberek rám...●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
vwpolopg
őstag
Én már alapvetően csak a Rockstarokat és a Monstereket gyűjtöm, na meg pár érdekességet ami megtetszik. Itt a gyűjtemény fele a másik fele máshol van, majd arról is lesz kép. Nincs rajta az amcsi zöld és sárga Monster, meg jópár apróság
-
CoDWaW07
őstag
válasz vwpolopg #7645 üzenetére
Hogyan szereztél amcsi Monstereket?
Ízre mennyi különbség van köztük?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz CoDWaW07 #7646 üzenetére
szerk: nem szóltam, nem olvastam végig. De az is lehet akár kint járt, és úgy.
Amúgy ja, én mint kb Mr. Bean, úgy kommandózok oda energy-khez h kb ne égjek be mikor a 10-et teszem vissza, meg úgy csinálok mintha nem tudnék dönteni melyiket vigyem a sok közül.
+ most egy osztrák S77-et tolok épp.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz vwpolopg #7648 üzenetére
Így már értem
T-unit: hát igen, mellesleg Amcsi zöld Monster és Magyar zöld Monster között is sok különbség van ízben.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs