Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz dragonfx #22850 üzenetére
Nem értünk egyet,mert nekem a 12éves is gyerek még.14-16 körül már azt mondom tinédzser és talán középsuliba kerülhet olyan helyzetbe,hogy edrinket igyon.
De szerintem fejezzünk be mert nem hiszem,hogy valaha is egy állásponton leszünkszerk: Speciel én 15éves koromban ittam edrinket még pedig Red Bull és Hype-ot
[ Szerkesztve ]
-
Feriboy2
aktív tag
Szevasztok!
Ismert valamelyikőtök energiamentes energiaitalt? Ez jó hülyén hangzik végül is én tutti frutti ízű üdítőt keresek.
-
szekra
Topikgazda
válasz Feriboy2 #22852 üzenetére
Igen, keresd a cukormentes energiaitalokat a polcokon, egy rakat van. Általában "zero, zero cukor, cukor nélkül" stb. van rájuk írva..
Így utólag lehet félreértettem a kérdést, nekem az energia = kcal. Ha koffein menteset keresel akkor pl. Watt natura.
[ Szerkesztve ]
-
Feriboy2
aktív tag
Koffeinmentes kell, bocsi félreérthető voltam.
A legjobb az lenne, ha semmi féle "stimuláns" nem lenne benne, tulajdonképpen tuttifrutti kóla kéne -
horush
addikt
Én általános iskolás koromban is ittam már, amikor még kb. csak Bomba volt meg RB. Valahogy felnőttem azért. Na nem mintha nagy szükségem lett volna rá, de szerintem igazán senkinek sincs. Esetleg annak használ, aki tényleg csak néha - néha iszik, amikor valóban szüksége van rá, de aki - hozzám hasonlóan - napi fél litert megiszik, kétlem hogy komoly hatást érezne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Feriboy2 #22855 üzenetére
Akkor az Adrenalin Kid még mindig, abba semmi sincs. Kevés ilyen van.
Olyan drinkek vannak inkább amikbe a koffein le van cserélve más anyagra, de attól még az is stimulál. Pl a Hell mate tea kivonatos drinkje vagy a Watt natura. Hirtelen ezek ugrottak be mint elterjedtek, de van még pár.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
-
Feriboy2
aktív tag
Kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Állítólag magyar.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rsanyi18
tag
Amúgy az új mixxed energiaitalokat csak holnapra pakolják ki a lidl-ben, vagy már ma is meg lehet venni "nem akciós áron"?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi18
tag
Sose gondoltam volna hogy ilyen lesz, de 150ft-ért szorták a 0,5-ös Adrenalint az egyik kisboltban, és vettem egyet, pedig nem szeretem. És még nyerni is.lehet vele. Amúgy úgy érzem mintha picit édeskésebb lenne az íze.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Papesz1990
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #22860 üzenetére
Ezt Te vásároltad, vagy láttad valahol és belinkelted a képet? Ha Tied az edrink, érdekelne, hogy hol tettél szert a bal oldali dobozra .
u.i.: A kis településemen a CBA-boltba a Monster 500 ml leárazva. Azt nem tudom, hogy a többi bolthálózatban is megtették -e...
"Aki csak tanulással tudja elvégezni az egyetemet, az megélni is csak munkából tud majd."
-
szekra
Topikgazda
válasz Papesz1990 #22867 üzenetére
Mind2 képen ugyan az a doboz, és valószínű meg nem kapható, de majd hamarosan megjelenik.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Papesz1990 #22867 üzenetére
"Állítólag magyar"
Akkor biztos az enyém, ha semmit nem tudok róla. (Facebookról van amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz takacsbotond #22873 üzenetére
Nem azon van a hangsúly, hanem azon amit hozzáírtam, ebből nyilvánvalóan kiderül, hogy nem az enyém.
-
Papesz1990
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #22874 üzenetére
Abból amit irtál ("Állítólag magyar") nyilvánvalóan nem derül ki, hogy nem a tied, hisz akár kaphattad is valahonnan, a képek pedig olyan megjelenésűek, hogy akár otthon is készithetted telefonnal.
1. Mielőtt leszólod mások szövegértelmezését, a saját irásodat vedd elő...
2. Egy egyszerű kérdést tettem fel, egy egyszerű választ vártam rá, nem pedig kötekedést..."Aki csak tanulással tudja elvégezni az egyetemet, az megélni is csak munkából tud majd."
-
Bulitt
addikt
válasz Papesz1990 #22875 üzenetére
Lehet én értem rosszul a dolgot, de nem gondolod, hogy ha az övé lenne akkor azt írja: Magyar, itt vettem.... stb?
-
Papesz1990
csendes tag
válasz Bulitt #22876 üzenetére
Miután nem volt egyértelmű, mert nem derült ki, hogy esetleg az Ővé, ezért kérdeztem rá. Egy sima igen, vagy nem válasszal is beértem volna, a kör bezárul. Helyette "rangbeli" magasságát fitogtatva leszólja a másikat...attól mert x km választ el minket a beszélgetésben, még maradhatnánk normálisak (mégha ez sokaknak nehezére is esik).
"Aki csak tanulással tudja elvégezni az egyetemet, az megélni is csak munkából tud majd."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Papesz1990 #22877 üzenetére
Magadat minősíted, hogy a "rangot" hozod szóba, mikor annak semmi köze, és nem az alapján írom a hozzászólásaimat. Nyugodtan utálj, mert szerinted úgy "bántottalak", én nyugodtan fogok aludni.
Bulitt
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz Papesz1990 #22877 üzenetére
Ahogy szeretnéd egyébként az "övé" rövid ő
-
takacsbotond
őstag
válasz Bulitt #22879 üzenetére
Szerintem direkt írta nagybetűvel (hangsúlyozás miatt), de ha csak véletlenül írta volna, ez akkor is szőrszálhasogatás felsőfokon!Dragonfx helyesírása mérföldekkel rosszabb sokszor már az olvashatatlan kategóriába esik, az övébe mégsem köttök bele!!
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
dragonfx
veterán
nem is olyna rossz eza piros oxxo.még iszok ilyet tuti.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz callmeakos #22885 üzenetére
groby.
22884>>én is fogok.most csak proba volt. viszont ma vettem 3at az uj mixxed uppokból.kivi leszek 30mg.s 0.33as. kofrein ok.egyedi íz.lehet sokat várok tőle...mojito,capirinha,guava...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
szekra
Topikgazda
válasz takacsbotond #22882 üzenetére
Coop-okban is lehet már kapni!
-
Jarod1
addikt
na nem is tudtam hogy kis flakonost is csinál a Hell
-
Jarod1
addikt
bár nem e drink de beleszadtam ebbe a mérgeskébe,,Narancs kola ízű...de a narancs nem igazán érződik
a színe is barna..
kb 27 év után először ittam kólát.... -
rsanyi18
tag
Pontosan azért, amiért takacsbotond írta!
Amúgy voltam lidlben a mixxed up-okért, de nem volt kint. Kértem hogy hozzanak ki nekem 1-1 dobozzal mind a 3ból, de azt mondtàk hogy ôk nem kaptak semmilyen új energiaitalt csak az van, ami kint van.
Utána el is sütöttem egy hangos b*dmeget. Ráadásul hazafelé jövet a bicikli kerekem is kilyukadt, gyalogolhattam haza.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bulitt
addikt
válasz rsanyi18 #22892 üzenetére
Lidl és Aldi üzletekkel az a baj, hogy közel sem elegendőt hoznak a kinti raktárból. Így hiába van meghirdetve a termék az újságba, közel se kapható minden üzletükbe. Közelemben 3 Lidl üzlet található. Ilyenkor mind a hármat végig kell járnom, mert nem azonos a raktárkészletük
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Zsírkrétamen #22896 üzenetére
melyik lidlben voltál?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
senior tag
válasz VegyesTamás #22897 üzenetére
Az Esztergomiba, ami ott van a Praktiker mellett De szerintem már a dorogiba is van
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Zsírkrétamen #22898 üzenetére
Akkor majd megint elmegyek dorogra Kaptál málnás oxxot ?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
senior tag
válasz VegyesTamás #22899 üzenetére
Hát nem Azóta még vagy 3× voltam bent -.-" Direkt azt keresve is bementem. Csak sima, cukormentes és szőlős van.
De már tényleg rákérdezek holnap, hogy most van-e vagy nincs, vagy hoznak-e még
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs