Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
törölt tag
válasz Zsírkrétamen #20705 üzenetére
Megittam ma. Engem a kék Burn-re emlékeztet de nem olyan
-
senior tag
-
törölt tag
válasz Zsírkrétamen #20707 üzenetére
Nekem a kék börn íze erős, ez kicsit lájtosabb, jobban bejön.
-
X@b3e
addikt
válasz Zsírkrétamen #20707 üzenetére
Silver Edition-t vegyél, az ott van a szeren..
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
törölt tag
Én meg a kék Burnt imádom, nem tudom azon mit nem lehet meginni. Ellenben a Juiced az borzalmas. Úgyhogy ennyi, ízlések és pofán vágások.
Erre a kék RB-ra kíváncsi vagyok ha hasonló az íze, bár nem fogok tudni szerezni úgy se. A kék Bombát meg még várom.Visszábbi témához hozzászólva, én is tapasztaltam már hogy valamikor két Monster (nem sűrűn fordul elő hogy ennyit iszok) is olyan mintha vizet ittam volna, máskor meg egy után is érzem hogy nyom, sok volt. Szóval az idegesség, stressz, izgalmi állapot, hangulat befolyásolja nem is kicsit. De szerintem még a vércukorszint is. Ha előtte felzabáltál egy tortát és ráiszod még ezt a rengeteg cukrot, koffein gyorsít és megugrik a vércukorszint hirtelen, ami szintén eredményez kellemetlen érzést. Nem leszel rosszul, csak olyan szar kedved van...
-
senior tag
Gilroy-t lehet még kapni valahol? Mert én sehol nem találtam Pedig kedvenc italom volt.
X@b3e: Az ha jól emlékszem pont nem volt, de szépen lassan úgy is kipróbálom mind
dragonfx: Ugye ezt nem mind idén ittad?
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
válasz Zsírkrétamen #20712 üzenetére
a Gilroy-t a müllerben szoktam látni...
-
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsírkrétamen #20714 üzenetére
Metroban talán 800 pénz volt a 6-os szett.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
callmeakos
veterán
válasz Zsírkrétamen #20712 üzenetére
Én csak a fehéret látom már elvétve, a feketét abszolút sehol. Csak az a baj, hogy a fehér egy ihatatlan csatornatöltelék
All→M8
-
james001
veterán
válasz callmeakos #20716 üzenetére
+1
Én amúgy az 500 milist meg a fehéret is láttam múltkor kőbányán egy CBA-ban. Feketét viszont én is rég láttam már.https://psnprofiles.com/kazama001
-
horush
addikt
Annyira rossz, hogy talán 35Ft-ért árulták darabját az egyik váci CBA-ban ~1 hónappal a lejárat előtt, de még ennyiért sem vette senki
Más: Ilyen Gold Dubait nálunk is kapni valahol? Csak mert még magyar része is van az oldaluknak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Én sajna még a fehéret se láttam, bár azt én se szerettem, de ha úgy volt, még azt is megittam. Nálunk db-ja 140ft volt, ez volt a második legolcsóbb cucc (a kobra után).
A nagy 500ml-es az még most is van itt, csak a kicsik nincsenek.
Viszont a müller közelebb van, mint a metró, úgyhogy meg is nézem....[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
válasz Zsírkrétamen #20720 üzenetére
Egressy téren 14. Kerületben kb. egy hónapja láttam!
-
takacsbotond
őstag
Át lesz rendezve a hálószobám, és csináltatok az ágyam fölé egy tök kull kis polcot a gyűjteményemnek, nagyon király lesz!
Majd rakok fel róla képet.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
sid87
senior tag
Legkedvesebb dobozaim:
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz takacsbotond #20728 üzenetére
Romániából hozták nekem.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Laraxior
titán
Ez a majdnem fullfekete doboz jó beteg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
takacsbotond
őstag
A Sparokban akciós a Hell, 120ft darabja, ha 3-at veszel!!
Én jól beraktároztam, bár nem vagyok nagy Hell fan.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
tipuka
addikt
válasz takacsbotond #20732 üzenetére
Meddig tart az eksön? Én az vagyok.
-
dragonfx
veterán
mától?
mert én is láttam valami akciót de nem 120ért. de tény üres volt a hell.es része
amugy nem akkor aakció mindig 130ft szokot lenni valahol..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
peyssou
csendes tag
hétfőig tart a zakció...
[ Szerkesztve ]
"az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
ToBeY
nagyúr
139 lesz a bomba a spárban holnaptól.Érdemes még azt venni,maradt még benne valamennyi koffein?
-
peyssou
csendes tag
ha jol tudom a bomba atcsuszott mar gumibogyoszorp kategoriaba...
"...A Bomba! energiaital koffein tartalma a megszokott 32mg/100ml helyett már csak 15mg/100ml. "
[ Szerkesztve ]
"az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
ToBeY
nagyúr
Akkor az felejtős ...
-
Laraxior
titán
válasz tipuka #20744 üzenetére
Meg fogunk dögleni ettől a sok szartól
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Bulitt #20746 üzenetére
Persze. Most nagy motorra csinálom a jogsit. Majd jöhet a bukora is meg a motorra is egy-egy. Bar idén még nem lesz belőle semmi ...
-
SlayR
senior tag
Ha nem is energiaital teljesen, de mától hivatalosan is kapható a Colás Angry Birds ital a Tescokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...