Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
addikt
megérkezett..
-
Sziko_23
újonc
Sziasztok!
Nekem ezek vannak a rockstar energy bőlhttp://kepfeltoltes.hu/131123/IMG_1178_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még nincs egyik újdonságból se. Viszont a sok könyörgés után végre hoztak rehabot meg blue refresht. Vettem is, bár 5-5 darabot hoztak mindegyikből nem lett megerőltetve most se, szerintem jövő hétvégére nem is marad.
Lesz egy kis felesleg pénzem 1-2 hónapon belül tényleg veszek egy kartonnal mind a kettőből, meg egy BS rendelést is letolok akkor már. És akkor nyugiság van. Addigra megjön a kék Bomba meg a két IceCool is remélem. Cukormentes nem nagyon izgat.Meg vettem egy Sprite-ot mert ezer éve nem ittam, hát nem nagy cucc. A kólát se szeretem annyira, de azt szívesebben innám. A meggyes Fanta sokkal jobb, a narancsos meg még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Sziko_23
újonc
Kicsi guavast törökorszàgban vettem nagy nem volt csak 250 esek
-
X@b3e
addikt
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Sirius Black
újonc
válasz takacsbotond #19838 üzenetére
Hello! Ilyen Fab-ot erre találtad? És mennyi pénzért vesztegetik? Piros kivitelűm mellé jó lenne párnak
-
Sziko_23
újonc
http://kepfeltoltes.hu/131124/IMG_1181_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
vwpolopg
őstag
Eladó üres dobozkák ha valakit érdekelne, 500-500-200 áron
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ennek a Mountain Dewnek milyen íze van? És milyen ízesítésűeket lehet beszerezni itthon? És ez edrink vagy sima üdítő is? Kezd érdekelni engem. Mondjuk érdekes, mert ez Pepsi termék, itthon meg szinte minden létező üdítő Coca.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Hát üveges kék Bombának van valami fura mellék íze, ha az nem lenne finomabb lenne, mint a kék Burn...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
Jottek uj Monster-ek a BSbe....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Van 3 amimeg nincs meg... Már a kosárban vannak
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tipuka
addikt
Srácok!
Akit érdekel 99ft a Watt a tuskóban csütörtöktől, ha 4db-t veszel! én 12 db-t tutkeráj veszek. A burn úgy is elfogy holnap.
-
albert8
veterán
válasz callmeakos #20169 üzenetére
Az még van elég, én a ballerstől félek, hogy nem lesz amire rendelnék.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
callmeakos
veterán
válasz albert8 #20173 üzenetére
Hát végülis nem az lett a vége. Pedig majdnem az lett.
Talán holnap még betudok térni egy Cuba Limáért
De örülök a diszkókulacsnak
Egyébként ez lett a kedvenc Monsterem. Hogy ebbe milyen édesítőszert tesznek, amiből a büdös élet nem mondod meg hogy cukomentes, nem tudom. De most azonnal petíciót készítek hogy ez legyen majd jövőre a következő, amit behoznak, mert ez világiAll→M8
-
r4z
nagyúr
válasz callmeakos #20174 üzenetére
Inkább a Zero Ultrát hozzák be, ha már választani lehet
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #20174 üzenetére
Szigorúan diszkókulacsban hozhatják!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
r4z
nagyúr
válasz callmeakos #20177 üzenetére
Nekem ízre sokkal jobban bejött, mint az Absolute Zero A Cuba Limával együtt a legjobb Monsterek, amiket valaha ittam De behűtöttem a konkurenciát, a Rockstar Pure Zerokat, let the fight begin - úgy érzem, minden cseppjét élvezni fogom
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
james001
veterán
Azé durva,hogy pislogok egyet és már elvitték az összes új USA Monster-t Gondolok itt a 710-esekre meg a Javákra
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
james001
veterán
-
Laraxior
titán
Megnyugtataskeppen én csak a ~ fél litereseket veszem
Egy kona capuccino, toffee, meg a mad dogot vettem csak
Ezel 29dbosra hizott a gyűjtemény"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
X@b3e
addikt
Megjott a Mikkullasbacsi
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
tipuka
addikt
válasz callmeakos #20187 üzenetére
Nekem egyre gyanusabb ez a fickó.
-
Eflek
tag
-
Laraxior
titán
Valaki nem tartana igényt esetleg egy ilyenre? Bontatlan, talán még akadna 2 darab az enyémen kívül. Sajnos az ára majdhogynem 5 számjegyű, de még mindig olcsóbb, mintha egyet vennék
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nem titok, nem nyerészkedésből, ha valakik elvisznek kettőt, akkor 3at rendelek, akkor darabja 8k-ra jön ki, ha nem, akkor maradok egynél, azt 10k. Ebay.
Gondolom a szavatossága lejárt már, de azért megkóstolnám(#20195) albert8: Szeretem nézegetni őket, olyan szépek Mondjuk valakinek csak üres aluflakonok, ami tény, de nekem tetszenek
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz james001 #20181 üzenetére
Én is lemaradtam róluk sajnos, de majd legközelebb, az csak jó ha ilyen gyorsan fogy, mert ha látják hogy ilyen kapósak az új cuccok is akkor még ennél tovább is bővítenék a piacot
Esetleg még az is elképzelhető hogy következő szállítmánynál pl. nem 2-3 darab jon egy Kona Cappuchinobol hanem 24-30 és olcsóbb is lesz, mint ahogy a Cuba Limánál volt.Amúgy egy gyors kérdés: a 2 Dub milyen ízű, és szerintetek melyik a finomabb, a Mad Dog, vagy a Baller's Blend?
X@b3e: az a Kona Cappucino igen szép
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest