Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz A-Bag #7546 üzenetére

    Én meg pár nap után kihúztam a HUB-ot a konnektorból, ha már nem jó, akkor ne zaklasson. Inkább áttanulmányoztam az alternatívákat, de sokat még nem értek belőle. Hiába, öregszem. :DDD
    Tegnap újra beüzemeltem, nyűglődtem vele egy kicsit, és arra jutottam, ha nincs az automatizálásokban időzítés, akkor működik az adott automatizálás. Az mindegy, hogy korábban létrehozott, vagy ebben az "új" rendszerben, ha időzítés van, akkor nem működik. Még a kézi automatizálás sem. Így, amiből ki tudtam, abból kitöröltem az időzítést, és az működik. Amihez meg kellett volna, azt meg töröltem úgy, ahogy van.
    Játék ez az egész Xiaomi Mi Home. Még az elején kellett volna megszabadulnom tőle, amíg nem ugrottam bele ennyire.
    A négyzetes HUB-ot is azért vettem, mert az volt az ígéret, hogy független az internettől. Hát, ennek csak egy része igaz, ha már van valami automatizálás "engedélyezés/bezárás", akkor az már a felhőben fut, így nagy kalap kaki az egész.
    Mindegy, amíg valamennyire működik, addig használom, és vagy lesz egy olyan, ami tényleg független a felhőtől, vagy nem lesz semmi. Mert azért nem olyan olcsó, ha azt nézzük, főleg, ha sz@rakodni kell vele.

    [#7547kakukkmarci] , egy ilyen megbízhatatlan rendszernél nem is lesz okoszáram. Semmilyen, nem hogy Xiaomi. Az okosotthon mellett meghagytam a hagyományos világítást is, pont ezért, mert bizonytalan, mikor működik és mikor nem!

    [#7548vegyszer] , én most jutottam el oda, hogy ha nem működik, akkor hagyom. Pár nap alatt megszokható a hiánya. Ha úgy van kedvem és időm, akkor ránézek, hogy megjavult-e, vagy lehet-e vele valamit csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák