Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz wwenigma #20600 üzenetére
Értettem elsőre is amit írtál, de a mondandóm lényege, hogy ugyanott kezd sárgulni, mint az előző kijelző. Ha javított kijelző is került a telefonomba, kicsi az esélye, hogy pont ugyanott javították, ahol nekem is problémám volt előzőleg és most is. Én ezért gondolom, hogy a telefonnal is lehet valami gond.
-
Takuun
aktív tag
Még annyi, hogy én egyébként azért is gondoltam az izzadságra, mert a céges Samsung okostelefonon, fél év használat után ugyanott ahol a Xiaomi sárgulni kezdett, kezdett az érintő panel elválni az LCD-től.
Még annyi, hogy a Xiaomira tett fóliáim mind ugyanott válnak fel pár hét használt után, ahol a sárgulás is van. Sehol máshol. -
Geller72
veterán
Üdv!
Ismét lenne egy kérdésem.
A gyereknek van egy elvileg Redmi 5 Pro-ja. (ezek közt nagyon nem igazodok el).
Leejtette és a kiejlző védő üveg elpukkant. A kijelzőnek semmi baja, minden érintés múködik, csak ugye ronda. Kérdésem az, hogy kell e komplett kijelzőt cserélni, vagy meg lehet e ezt oldani csak üveg cseréjével is?. (Nem, sajna nem volt rajta sreen protector). Ha igen, akkor ki, hol és mennyiért csinál egy ilyet. Jöhet privátban is, ha sérti a topic szabályait.
Köszönöm.
Geller -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Takuun #20602 üzenetére
Ahogy irtad a foliat is, itt a kijelzo a bibis adott helyen. Valoszinuleg volt egy gyengebb szeria a Tianma gyárában.
Geller72: lehet cserélni de nem a legegyszerubb. Kb. 120 fokra kell melegiteni es akkor elengedi a ragasztó és nem sül meg. Ezt kovetoen le kell takaritani majd felvinni az uj ragaszto reteget, az uj uveget (7$ korul) és aktivalni hővel vagy UV-val. Ismerosom csinal ilyet de ez kelet-mo és xiaomi még nem volt nála ugy tudom.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Geller72
veterán
válasz wwenigma #20605 üzenetére
Vagy esetleg, ha rendelek én egy ilyet innen, azt én ki tudom cserélni? Ahogy nézem, nem lehet valami bonyi. És még mindig 10k körül megállna. Ahogy nézem, elég horror árat kérnek itthon egy cseréért. Átlag 2, 2.5x ennyit. Ha most valaki azt mondja, hogy 10k az anyag és 5k-ért kicserélem és ugyanúgy megvárható, akkor azt mondom, ok. Az a baj, hogy elküldeni nem szeretnénk sehova. Itt lenne jó valahol a környéken, (Tamási, Siófok, Dombóvár) ha valaki megcsinálná, akár az üveg cserét csak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Geller72 #20606 üzenetére
16-25$ korul van aliexpressen, szerintem ugyanazt aruljak mindenhol azaz utangyartottakat. Elmeletileg nem nagy moka kicserelni. Elmeletileg. En a hét vegen kapom meg az uj kijelzot, majd aztán tudok nyilatkozni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dugo_
veterán
Sikerült működésre bírni a Masik X 3.7-et... A fél estés folyamat közben sikerült törölni mindent a belső tárhelyről, köztük a friss Migrate/Titanium Backup mentéseket is.
Vissza a startmezőre... Ha százszor nem fogadtam már meg, hogy működő rendszert nem piszkálok, akkor egyszer sem...
-
nagyúr
-
szunyi777
őstag
válasz wwenigma #20605 üzenetére
Ips kijelzőt nem szabad uv loca használni mert foltos lesz! Csak superamoled kijelzőt lehet!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
nagyúr
Én annyira féltettem a Titanium Backup mentésem, hogy még gépre is felmásoltam és be szoktam állítani Google Drive-ra szinkronizálást is.
Amúgy kint van a 3.8-as: Link
Hiába választottam a disable root-ot, 76%-nál elakadt és egyből magától újraindult aztán bootloop, beléptem újra TWRP-be és wipe nélkül újra disable root-al ráeresztettem és ekkor már végig ment a 100%. Szerintem ha nem lesz nagy probléma hagyom a fenébe a frissítéseket, rohadtul nincs kedvem ezzel szórakozni. Remélem a 3.7-nél tapasztalható aksi zabálást javították.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dugo_
veterán
válasz Narxis #20614 üzenetére
Nekem is megvan a mentésem gépen, tükrözve is, de nincs helyem hetente minden frissítésnél 10+ gigát gyártani még extrán TWRP-vel is. Meg amúgy sincs tragédia, ha újra be kell lakni, csak bosszantó.
Most is csak azért szállt el a belső tárhely, mert a gyári rendszert felrakva egyből a factory resettel indított (???). De legalább megoldotta a bootloop-ot.A visszaállított appok egy része crashel, Apex Launcherrel nem mennek a widgetek, zenelejátszó néma, újraindítás után úgy eltűnt egy appom, hogy még a GPlay előzményben sem maradt meg a nyoma (!!!)...
Tolok egy full alap installt a 3.8-cal, microsd-n kívül mindent törölve, ha nem oldódik meg, akkor hagyom a Masik-ot a francba. Kár érte...
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem infóval,legyetek szívesek... Az én RN5-öm nem indult el,MI logónál egy 3 lehetőséges ablakot dobott fel,és a hangerő gomb fel funkciója sem működött. De ott szerintem a mikrokapcsoló hibája is közrejátszott,mert a hang le gomb rendesen kattog,a fel gomb viszont mintha nem is lenne.
Futár elvitte tegnap,ma viszont a Turbado visszajelezte,hogy átvették,és szerintük nem garanciális javítás lesz,mert deformálódott a hangerő gomb erősen deformálódott. Csatoltak egy viberrel készített képet,amit beillesztek ide. Nézzétek meg,és várom a véleményeket.
Amúgy nem tudom,mitől deformálódott volna,le nem esett soha,minőségi tok,védőüveg volt rajta december óta.
És a hiba kedden délután az pc asztalnál ülve jött elő. A gomb egyenes,vagy kissé íves a tiéteken???
Köszi előre is.Üdv: Attila
-
MODERÁTOR
-
B2man2
aktív tag
válasz tillatrilla #20616 üzenetére
Szia. Nálam a hangerő gombok egy egyenes lap. Nincs rajta semmi ív.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
El van törve a muanyag. Sárga vonalat huztam rá hogy látszódjon.
Egyebkent full egyenes az enyemen is, ahogy kell. Igazabol ha lenne egy fenykeped a telóról akkor tudnad bizonyitani hogy nalad nem volt ilyen amikor leadtad. Egyebkent ezert nem indul el? Mert ha nem ez okozza akkor ezt hagyjak figyelmen kivul es javitsak meg ami okozza. Ilyen muanyag darabot meg lehet rendelni aliról és kicsereled majd.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv. Globál és EU rom között mi a difi?
PFGMIXM = Global Rom
PFGEUXM = European Rom
Kettő note 7 de más verziós rom az utolsó kiadott. Hol szenved egyik hiányt? Köszi.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tillatrilla
senior tag
válasz wwenigma #20619 üzenetére
Sziasztok!!
Köszönöm a válaszokat!! Sajnos nem csináltam küldés előtt képet,de fogalmam sincs,hogy egyenes,vagy ilyen görbe volt-e előtte.
Meg mitől tudna így eltörni,azt sem értem....A linken látható itt ajánlott tokot vettem rá,és addig nem használtam,míg a tok meg nem érkezett. [link]
Visszaküldéskor a dobozban lévő szilikon tokot tettem rá.
Hogy ez ,vagy más miatt-e csak a MI logóig jutott el,az talán már sosem fog kiderülni. Innentől az el-és vissza szállítást,meg a munkadíjat,javítási költséget ha rám verik,kb. mennyire számítsak?Üdv: Attila
-
KurtCobain
őstag
Akkor mégis csak az van, amit mondtam. Azért bootol mindig recovery-be, mert a fel gombod folyamatosan nyomva van. Remélhetőleg csak a külső gomb sérült. Szerencsére nem egy nagy összeg, és szvsz nem egy nagy mutatvány kicserélni.
De a biztonság rendelnék egy belsőt is. (Ebből lehet nem ez a legolcsóbb, de telefonról macerás keresni.)Mmm'kay?
-
nagyúr
Mint kiderült az a 3.8-as egy félbehagyott verzió volt mivel időközben új MIUI verzió lett developerből. Ha érdekel még, ez is elakad 75% körül de akkor rá kell flashelni még 1szer.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
WhiteWalker
nagyúr
Felraktam a 9.4.18 friss EU DEV romot , erre lecserélte a módosított recoveryt a RedWolfra
Hát az @nyatok pitsáját komolyan.. Kikérte ?[ Szerkesztve ]
-
ElDiabloo
senior tag
!!!!!
Senkit ne érjen meglepetésként, ha az eheti eu rom magától lecseréli a twrp-jét. Valószínű a sok probléma miatt ami a Pie és a régebbi twrp-k miatt volt, most a rom telepítéssel a Red wolf recovery-t is felrakja. Én eddig az orosz moddoltat használtam amivel semmi jelszó vagy egyéb gondom nem volt, de előtte Red wolf-om volt, szóval tudom, hogy az is teljesen jól működik, ha valaki esetleg azt nem ismerné.Na túl sokáig pötyögtem, megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz KurtCobain #20622 üzenetére
Szia!
Ez sem összeg,mindkettőből 2-2-db-ot kosárba is tettem. Most a turbadonál van a teló,szerdán adják át a szerviznek. Azt írták emailban,hogy én mondjam meg mit szeretnék cseréltetni a telón,és saját szerviztől kérnek árajánlatot. Természetesen azt is írták,hogy innentől semmilyen garancia nem lesz a továbbiakban a készülékre,mert a fizikai sérülés bármilyen mikrohibát is okozhatott,ami jelenleg nem érzékelhető,de a későbbiekben lehetséges. Apám,ezzel jól befürödtem.....Nem is tudom,mit válaszoljak nekik.Nem ez az első telóm,már akkor volt mobilom,amikor a 0660-as mobilok voltak. Most adtam el egy Huawei G620-at,majdnem 4 éves,a vevő nem hitte el a korát. Semmi karc,semmi kopás. Ez a RN5 itt az asztalon adta be a kulcsot mellettem. Mindjárt felrobbanok...Üdv: Attila
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ElDiabloo #20626 üzenetére
Nah én meg kaptam akkor választ a felháborodásomra
A RedWolffal is lehet teljes mentést készíteni? Mert anno ez volt a különbség a két recovery közt , a módosított recoveryel lehetett csak ,mert az látott valami egyéb particiot amit a RedWoolf nem.
Ez változott azóta?
[ Szerkesztve ]
-
ElDiabloo
senior tag
válasz WhiteWalker #20628 üzenetére
Ha jól emlékszem a Data particíó volt az, de szerintem azt most se. Nem figyeltem.
-
MODERÁTOR
Ha már megkaptam ezt a RedWolfot, kérdés.
Ebben van mód rá, hogy pl. a build.propot szerkesszem?Első blikkre nem találtam benne ilyet.
Xiaomi 13T
-
zsola400
aktív tag
Rakjátok fel az OrangeFox-R9.0-2 twrpt az tud full mentést, nem kér jelszót!
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz Viktor0610 #20630 üzenetére
Playről a BuildProp Editort nem jó?
-
MODERÁTOR
-
-
baitsee23
őstag
Hátha van ötletetek... Használom az APKMIRRORT, az Android Auto letöltése, frissítése miatt. Itt fent van sok alkalmazásnak olyan frissebb verziója, ami a Playen nincs. Belefutottam a MIUI kezdőképernyőbe, ami frissebb volt, mint a telón. Na, mondom... Frissebb is lett, de ennyi. Azóta nem tudok 5x6-os rácsot állítani, és a heti update sem oldotta meg - még abban bíztam. Nem irta felül...
EU.Dev-et használok.Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
A hivatalos 3.3-as TWRP nem kompatibilis a pitével?
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #20639 üzenetére
ktommy által linkeltet használom csak kérdezem. Miért adnak ki így új verziót aztán a sok gyanútlan meg flasheli vele a pités miui-t.
-
MODERÁTOR
Nem tudom, néztétek-e, de a számológép a mostani EU dev. ROM-mal ablakba kicsinyíthető lett.
Amíg rá nem nyomtam a Playen a frissítésre.
Xiaomi 13T
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #20641 üzenetére
Akkor ezért nem találtam ezt a funkciót.. Direkt frissítés után akartam kipróbálni
-
WhiteWalker
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #20643 üzenetére
Hogyan?
Nem, mintha annyira sűrűn használnám így a Face-t.Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #20644 üzenetére
Van ez a játék teljesítmény növelő app , az csinálja. Ide felveszed az adott játékot , majd elindítod és van egy halvány átlátszó fül a bal felső sarokba azt kell elhúzni egy kéz legyinteléssel. Előjön egy menü azon belül van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszi semmi sem változott!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #20647 üzenetére
Mi van ezzel a számológépes ablakos dologgal?!
Samsung Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest