Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Ha meg custom Pie van fent (HavocOS), bootloop lesz ezzel a fenti TWRP-vel. Az imént kellett fastbootból visszaraknom az eddigit. Milyen munka ez, hogy adott rendszerhez készül egy recovery?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Szokenesz
senior tag
Hmm, ez így szuper, ezzel a TWRP-vel nem telepíthető a HavocOS, ha visszarakom az előzőt, azzal meg így Pie alatt nem lehet kezdeni semmit, wipe sem megy..
-
hargitomi
tag
-
Szokenesz
senior tag
válasz hargitomi #20255 üzenetére
Bíztam benne, hogyha lefrissítem, akkor esetleg valamilyen okból Havoc alatt működne a kézi hálóválasztás.
Vissza lehet menni? ARB szintje nem emelkedett főverzió váltással?
Mondjuk jelenleg lényegtelen, a rommal nincs problémám, romolgatni meg úgyis legkorábban kedden érek rá, addig majd jön frissített TWRP. Kibírom cameraapi nélkül, melóban úgysincs mit fotózni -
ktommy91
addikt
válasz Szokenesz #20256 üzenetére
Rinyálni kell a havoc fórumban, hogy ovasszák be ezt a commitot: [link]
A device tree-ben már bekapcsolták: [link]ARB4 maradt. A firmware nem kompatibilis a régi kernellel, ezért nem működnek a custom kernelek, recovery-k a pie fw-rel. Linkeltem egy fél oreo fél pie fw-t ami megold minden problémát, de már van pie fw kompatibilis recovery és custom kernel is. Én holnap szándékozom pie fw kompatibilissé tenni a KangarooX-et.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Henker2
addikt
Azt mondjátok, hogy a pie-t a telóra manuálisan kell feltenni? OTA-n nem fog jönni Global ROM-ban?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #20264 üzenetére
Hát nekem twrp gond se volt, sd kártya gond se volt. Második telepítésre mellém állt a xiaomi együttható
-
Fulár
senior tag
Ha majd Eu.Dev-en megoldódik és újra működőképes lesz a Camera2api aktiválása akkor légyszi ne tartsátok magatokban a megoldást!Sem manuális buildprop szerkesztéssel sem Twrp-ből sem Magiskal nem jön összes az új romon.A gyári kamera meg bőven hagy maga után kívánni valót a moddoltakhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz WhiteWalker #20269 üzenetére
Ha negyon sürgős, akkor letöltöd és manuàlisan telepíted.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
-
Pietrosz
addikt
Na én is becoptam ezt az SD kártyás dolgot pie váltás után. Formázás után mondjuk látja, de eddig ment az exFat most már nem. Így marad a 4G-s limit ami nagyon nem jó Valami ötlet? root nélkül..
-
nagyúr
-
baitsee23
őstag
válasz DroiDMester #20288 üzenetére
Ezexerint a kernel a "ludas" a dologban?
Egyébként az exFAT mitől jobb a FAT32-nél? (Miután az EaseUS-sal FAT32-re formáztam a zsugát, a Win10 továbbra is exFAT-ot írt rá. Az EaseUS persze FAT32-t.)Samsung Galaxy S24
-
Pityu.
nagyúr
Hogy a francban van ez az adat forgalom beállítás mobilnethez. Anno beállítottam 25mb re keretet mert kaptam a vofafontól annyit aztán elhasználtam kiírta elértem a korlátot,aztán megint kaptam 25megát de nem nullázódott le akármit csinálok. Most kaptam 500mega netet beállítottam a korlátot de még mindig 25 megát írja,hogy lejárt. Aztán eddig nem álítgattam semmit elég volt xy dologra a 25mega akkor,de most az 500megából 31meget olyan gyorsan le szívott,megnéztem az appokat mindnél zöld pipa van a korlátozás menü pontban.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Fülhallgatón keresztül a hangerőm eléggé szegényes volt, azt olvastam ha átállítom a régiót Svájcra (mert ugye nem EU-s ország), akkor megoldódik a probléma. Így is lett, ránézésre ezen kívül semmi változás, de ez valóban így van? Van ennek valami hátránya? Köszi.10.2.2 Stabil
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
szasza7103
tag
Sziasztok!
redmi note 5 pro bluetooth problémával találkozott valaki?
Néhany file típust nem hajlandó elküldeni telefonról telefonra vagy pcre.
Android 8.1.0 rootolva. MIUI 10.2.Próbálok tanulni az okosabbaktól, néha sikerül is.
-
Dedó80
kezdő
Hol találhatóak a letöltött frissítések? Feleségem letöltött egy frissítést, és kérte a teló az újraindítást. Sajnos kiixelte az értesítést, így nem tudom pontosan mit frissített
Remélem nem a 10-es MIUI, mert az nagyon nem tetszett neki külsőre.MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.2.0 MAMMIED
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest