Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
monoxify
újonc
Tudom lehaladott már a témakör, de végül sikerült megoldást találni az eltéglásított MIUI 10.0.4 Stabilon kihalt IGO PRIMO Nextgen 9.27.65xxxx helyére. Visszalépni 9.5.19-re még szervízben sem volt mód, ezért más megoldást kellett keresni, ami végül az IGO PAL 9.27.719974 lett, maga a program is sokkal jobb mint az elődje, és ami fontos, hogy ennek a "csodálatos" verziónak sincs kifogása ellene. A 10-ben eltüntetett csengőhangokat is sikerült visszaszerezni.
-
Leavemealone
tag
Ha betallóztam a global beta fájlt és frissítettem stable-ről. Uj telefonként állítsam be, vagy betölthetem a biztonsági mentésből?
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
jUUh
addikt
MIUI-ban van az a feature, hogy ha bizonyos helyen vagyok ( például otthon) akkor nem zárja le a telefont? Smart Lock néven custom romokon mintha lett volna, de nem találom.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #17159 üzenetére
Az a baj, hogy még nem találkoztam olyan rommal, ami ötvözi a kettőt. Például MIUI-ból nagyon hiányozna a 3 ujjas screenshot, bár ez sok romba van, de ami még jobban, az a fluid gesztusvezérlés, meg a görgethető screenshot. De ugyanakkor most ez a Smart Lock tök jól jönne most.
Leavemealone: Milyen biztonsági mentést szeretnél visszaállítani?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
rolio1
tag
Nem ezt keresed? Smart lock
-
Trailblazer
veterán
Nekem hiányzik a MIUI-ból az appok full screenre rakásának lehetősége is (gesztusvezérlés nélkül), ami szintén egy feature az AOSP-alapú okosabb romokban. Tehát eltűnteti mind az állapotsort, vagy a navigation bar-t, vagy mindkettőt egyszerre.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Henker2
addikt
Illetve a Note 5 tud olyan lassított videofelvételt csinálni, ahol én állítom, hogy mikor gyorsuljon illetve lassuljon be felvétel közben?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
baitsee23
őstag
Szeretem az EU ROM-okat, de bosszant a bluetooth bug , ami többünknél jelentkezik alatta, miszerint időnként nem lehet bekapcsolni, csak reboot után.
Felraktam egy Global Developer ROM-ot kísérlet képpen, és úgy tűnik, jól emlékszem, és Global ROM-oknál nem tapasztalom ezt.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen particiókról csináljak backupot, hogy ha visszarakok egy EU developert, alá tegyem egy restore-ral. Találtam bluetooth, firmware, boot particiókat, ami szerintem kellhet hozzá. Nem tudom, a 2 verzió között mennyi a különbség. Mennyire lehet eltolni a dolgot egy ilyen manőverrel?!Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
válasz Balzak83 #17177 üzenetére
Emlékeim szerint én a TWRP saját terminal ablakába írtam be ezt a sort, mire lett Camera2 API támogatás. Root nélkül.
setprop persist.camera.HAL3.enabled 1Nem vállalok felelősséget a téglákért!
Előtte azt hiszem, mountolni kellett a system partíciót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #17179 üzenetére
A módosított TWRP tools opció alatt van olyan hogy camera2api enable
Csúszka elhúz jobbra és voálá
Semmit se kell az usernek manuálisan írnia -
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #17180 üzenetére
Jó, hát én a hivatalos TWRP-t használom.
Szeretem a saját dolgom megnehezíteni.Xiaomi 13T
-
Henker2
addikt
-
Balzak83
senior tag
válasz WhiteWalker #17180 üzenetére
Na, akkor eddig ez a legegyszerűbb megoldás, lehet elég csak ideiglenesen mountolni, még a miui recoveryt sem kell leszedni hozzá?
-
jUUh
addikt
válasz Balzak83 #17183 üzenetére
Ez a gyári MIUI recovery helyére kerül fel. Ha arra gondolsz, hogy elég-e csak ideiglenesen bebootolni ADB-vel a recovery-be (mert szerintem lehetséges így is megoldani), aztán bekapcsolni a camera2api-t, akkor a válasz szerintem igen. De ha már ott vagy, miért ne maradhatna a moddolt TWRP?
Samsung Galaxy S23+
-
Henker2
addikt
válasz WhiteWalker #17186 üzenetére
Rootoláshoz nincs ilyen egyszerű megoldás?
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Henker2 #17190 üzenetére
Root nem kell hogy felrakd a TWRP-t. A Bootloadert kell kinyitni a Miflash Unlockal.
Utána TWRP felrak ( összefoglaló) és enjoy.Azt nem tudom , hogy a módosított TWRP által használt camera2api opció hogy csinálja a háttérben , root vagy root nélkül.
De a rootolas is megvan gyorsan , Magisk - t felrakod szintén TWRP alól. Ennyi. -
Trailblazer
veterán
válasz WhiteWalker #17192 üzenetére
Root nélkül persze, mivel a TWRP hozzáfér a rendszerhez azon kívül, saját jogán is. Vélhetőleg azt a bizonyos sort illeszti be és menti el a felhasználó helyett a build.propban.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
madrac
senior tag
Sajnos engem is utolért az encryption átok. Ebből az a fontos tanulság, hogy az ember minden új rom telepítés előtt mentse le a fontos adatait...
MIUI Revolution rom után akartam telepíteni AEX AOSP Pie rom-ot, konkrétan ezt:AospExtended-v6.0-whyred-20181119-2025-OFFICIAL
Ezután az első indításnál már jelszót kért. Utánaolvasva rájöttem, hogy ez lehet hogy a készülék korábbi PIN kódja, ami jónak is bizonyult, de azt írta, hogy korrupt.. Szóval végül TWRP-ben formázni kellett a data partíciót.
Most ott tartok, hogy a Titanium backup 8.2.2 app konkrétan el se hajlandó indulni alatta, mert rögtön Force Close, hiába próbáltam már meg több mindent... -
Becy44
csendes tag
Szasztok!
Most vettem egy Redmi Note 5 telefont.
Minden o.k csak a wifi 6 mb/s cammog.
A redmi Note 4 tudta a 60mb/s.
Próbáltam állítani de nem akar gyorsulni.
Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz ElDiabloo #17195 üzenetére
Én nem tudtam. Erre fel sem hívták a figyelmet a rom xda topikjában...
Úgy néz ki ez egy új PIE rom. Lehet hogy későbbi kiadásban ezt is megoldják benne, legalábbis ezt ígérték.
Mindenesetre sokkal simábbnak tűnik a működése mint a Revo MIUI-nak, csak a Titanium menne...
Ha jó a sejtésem, minden MIUI alapú rom-nál fennáll ez a titkosított data partíció mizéria.. -
Henker2
addikt
Köszi a segítségeket!
-
cs1rk3
tag
Sziasztok elfelejtettem az adatvédelmi jelszómat csak gyári vissza állítással tudom vissza állítani? Mert amikor rámegyek kiírja hogy törli a képeket meg zenéket is és van egy két kép ami rejtve van de ugye nem tudom feloldani mert a jelszót nem.tudom. de azt meg nem.akarom hogy a képeket törölje 😬
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
A telefonom elkezdte furán kezelni a kimenő hívásokat.
A névjegyek között egyébként jól szereplő számokat megvariálja: a +36 után beszúr még egy 6-ost, de csak akkor, ha hívást kezdeményezek. Nem válogat, minden telefonszámmal ezt csinálja, viszont egy újraindítás után normalizálódik a helyzet.
Találkozott már valaki a jelenséggel? Van esetleg olyan megoldás, ami nem igényel visszaállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest