Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
válasz Pityu. #16296 üzenetére
Ezért is csomagolták ki a romot,hátha valami kiderül,olvastam én is pár indiai fórumot főleg a kamera hibát emlegetik,de az ő készülékeiben másik kamera van beépítve.
Ezt a romot az oroszok is feltüntették a 4pda-n,na de mégis várok egy kicsit.
Egyedüli amit még olvastam,hogy mi kapunk Pie frissítést ők pedig nem. -
yanna
addikt
Aszonta PH app, hogy belső hiba történt, erre elküldte kétszer.
Pityu.: Igen, ez a szüneteltetéses móka van mindkét Redmin.
-
ktommy91
addikt
válasz madrac #16298 üzenetére
A telefonunk pedig iphone hamisítvány... Az egy tok ami lehet hogy hasonlít egy másikhoz, de nem fix hogy hamisítvány(lehet, hogy ugyanarról a gyártósorról jött le csak márkajalzés nélkül), azt pedig hogy silány, nem állíthatod, mert nem volt a kezedben.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
madrac
senior tag
válasz ktommy91 #16303 üzenetére
Te komolyan iphone helyett vetted ezt a telót, mert úgy gondoltad hogy hasonlít rá? Mit hamisítottak rajta szerinted és miért nem perelték még be érte?
Végülis kínában tényleg nem valószínű, hogy hamisítványt adnak harmad áron mint az eredeti, márkajelzés nélkül... 5 dollárért kockáztattál! A magyarnál nincs nagyobb fillérbaszó nép, már rájöttem! -
w333
félisten
válasz ktommy91 #16303 üzenetére
Én ezt vettem ... kb. 2 hete van meg és a Spigen minőségét lazán hozza !
Ami olcsón még nagyon ajánlott az a Cafele tok
Szerk.
Mi8 berendelve ... S8 -tól ma elbúcsúztam !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Pityu.
nagyúr
Igazán kidobatnának egy fullos javítást,de félek ha ki jön ténylegesen a 10.0.4.0 se lesz komoly mert amit pl le lehetett tölteni össz vissz 44mega.Anno én is küldtem nekik visszajelzést egy két dologról.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Balzak83
senior tag
Liquid Remixet próbálta valaki?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót két gondom van vele:
1, nem találtom a helyhez kötött automatikus feloldást (smart lock). Ahogy olvastam, ez a funkció hiányzik az emui-ból. Esetleg tudtok rá alternatív megoldást? Ez fáj a legjobban.
2. Nem csatlakozik az autó BT rendszeréhez. Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm
-
Pityu.
nagyúr
válasz Gigicuci #16315 üzenetére
Egyszer nekem is volt,hogy az autó rendszerében el volt mentve a telefon de nem akart automatikusan csatlakozni,aztán az autó menüjében töröltem a készüléket és újra felismertettem,egyenlőre működik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Narxis #16321 üzenetére
Egyenlőre még konkrétumot erre a telefonra nem találtam,csak ugyan azt amit itt valaki valamelyik nap linkelt,hogy meg próbálta felrakni és hibaüzenetet írt ki,hogy valami béta teszt tököm tudja mi.Egykét másik telefonra már elméletileg van ez a frissítés de nem erre.Szóval nem tudom mikor lesz,néha kicsit hiányzik a miui 10 előtti egy két dolog.
-
bbubby00
őstag
válasz Pityu. #16322 üzenetére
Legalább annyira zavaró, mint a muszáJ.
Egyenlőre vs EgyelőreEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
B2man2
aktív tag
válasz ElDiabloo #16323 üzenetére
Igen a Redmi Note 4 Global-omon már 10.1.1.0 van.
Egy két dolog más benne. Pl. az akkumulátor opció a Biztonság app-on belül. A blokada ikonja valamiért nem jelenik meg az értesítési sávban, csak az értesítései.
Arc alapú feloldás, kamera AI nincs. Valami jó kis gesztus vezérlés kéne rá, a Note 5-ön úgy megszoktam, hogy az nagyon hiányzik. -
bbubby00
őstag
Új kijelzővel (gariban cserélt), szinte makulátlan állapotú, 7hónap garanciával, bontatlan gyári tartozékos Note5 fekete 4/64-et (EU Stock) mennyiért lehetne reálisan elpasszolni?
Illetve kis off, Mi Mix 3 mikor lesz global verzióban elérhető?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Leavemealone
tag
válasz bbubby00 #16325 üzenetére
Grammar nazi Szerintem ez felesleges f*szverés, nem lesz több vagy kevesebb egy ember attól, hogy tudja a helyesírást. Értetted, hogy mit akart mondani nem? De. Úgy gondolom ezt egy ismeretlen embertől negatív megnyilvánulásnak és kioktatásnak veszi az ember, de én biztosan annak venném. (Épp napokban kérdezgetett tőlem a kedvesem szavakat, hogy külön vagy egybeírjuk..hát meglepődtem, hogy mennyit nem tudtam, pedig jó helyesírásom van) Folyamatosan változtatgatja az Akadémia a helyesírási szabályokat, egészségére aki ezt folyamatosan követi. De ha valakinek tényleg ez számít, hogy egy szót kötőjellel írok, vagy egybe, az legyen az Ő baja. (Jó, most lehet azt mondani, hogy ez alap hogy tudja az ember mi a különbség az egyenlőre vs. egyelőre közt, de ezt ki dönti el, hogy mi az alap?) Kérem szépen, ne tessék leoltani azt akinek nem jó a helyesírása, mert engem meg ez zavar!
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
Mercutio_
félisten
válasz Leavemealone #16329 üzenetére
Sőt, arra se szóljunk rá, aki köpköd az utcán!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz Leavemealone #16329 üzenetére
Egyáltalán nem értek veled egyet. Attól igenis több lesz valaki, ha helyesen ír. Nem volt bunkó, vagy lenező a kritika. Negatív kritikát csak ismerőstől, vagy rokontól lehet elfogadni? Na ne már.
[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
bbubby00
őstag
válasz Mercutio_ #16330 üzenetére
Manapság ez a trendi.
Pedig csak próbáltam segíteni, nehogy más körökben ezért kigúnyolják.
Egy PH! addikt-tól pedig különösen elvárná az ember, hisz sok helyen hozzászól elég sokat, amit így sokan olvasnak. Lehet épp fiatalabb generáció is, ami majd idővel beléjük rögzül, ROSSZUL.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
szaszab
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telenornál kapható Xiaomi Redmi 5 plus és az eustock-os Xiaomi Redmi Note 5 között mi a különbség?
-
ktommy91
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz gabikiraly2 #16331 üzenetére
Szerintem sem az helyesírástól lesz valaki jó vagy rossz ember,de ti tudjátok.
-
Trailblazer
veterán
válasz WhiteWalker #16339 üzenetére
Belemenni egy szó, ha már itt tartunk. Nem véletlenül írtam a fórumaláírásomat sem...
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Pityu.
nagyúr
válasz WhiteWalker #16339 üzenetére
A kreszt sem tartja be mindenki teljesen,sőt ha betartanád csontra pontosan sokkal veszélyesebb lenne.
-
Géta
csendes tag
válasz Trailblazer #16340 üzenetére
A FÓRUM ALÁÍRÁSOMAT
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Trailblazer #16340 üzenetére
Nem azt írtam , hogy én nem tévedek.
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Érdemes/kell erre a telefonra kijelzővédőt tenni, vagy a GGlass elég strapabíró? Főleg azoktól kérdezem, akik hónapok óta használják kijelzővédő nélkül. Mondjuk vigyázok rá, meg még nincs rajta egy karc sem, de jobb félni, mint megijedni Ha kell rá védő, melyiket javasolnátok? Előre is köszi
-
Balzak83
senior tag
válasz Karima #16346 üzenetére
Nekem kb. 1 hónapig volt fedetlenül, nem lett karcos. Farmerzsebben hordtam, de vigyáztam, hogy még egy pzs se legyen mellette. Másoknak meg szinte egyből karcolódik, igy megoszlanak erről a vélemények. Kicsivel feljebb én ajánlottam egy üveget, de sokan az 5-6-7d üvegekre esküsznek. A semminél minden jobb, de amig nem kapsz rá normálisat, egy peremes tok is sokat segíthet.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz Karima #16346 üzenetére
Én kb két hónapig tg nélkül használtam a hozzá kapott tokkal. Karc nem keletkezett rajta, igaz ingzsebben hordtam, vigyáztam rá. Vettem rá kb 800 forintért ilyen 6D üveget, arra kellett vigyázni, hogy pontosan kerüljön fel. Valahogy jobb a tapintása az üvegnek, kevésbé látszik rajta a tapicskolás, de nincs olyan domború hatása, mint amit a képek sejttetnek az ebayen.
Azt nem mondom hogy feltétlenül kell. Sokat nem érdemes áldozni rá, szerintem egy olcsóbb tg ugyanazt tudja, mint egy többezer forintos.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
törölt tag
válasz F.B.I. #15462 üzenetére
No szinte napra pontosan három hét alatt meg is érkezett a linkelt display, ki is cseréltem ma.
Ezek után azt tudom javasolni mindenkinek, ha összetörik, két ujj közé csippentve egy laza modulattal a kukába landoljon. Az utángyárott cseredisplay egy határ sz@r. Színtelen, szagtalan, kontraszttalan, láthatatlan izé, ami a képernyő tetején még csak-csak érzékeli az érintést, az alján már egyáltalán nem. Biztos ki lehet fogni jobb utángyártottat is, de ez ezek szerint ez így lottó, és amennyibe kerül ez a teló, jobb azonnal a bolt felé venni az irányt, és venni másikat. De legalábbis jelentősen gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest