Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #17699 üzenetére
Hivatalosnak egyértelműen nem az, de lehet nem kamu, hisz max 3-ra már megjelent. Lehet ez egy rosszul informált portolás.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Telefonszámhoz hozzárendeltem a személy fényképét.Be lehet e valahogy állítani azt hogyha hív engem ez a személy akkor megjelenjen a kijelzőn a fényképe? -
Trailblazer
veterán
Egy GDrive-os link, egy screenshot, mindenféle leírás és info nélkül és csumi? Ez elég karesz.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #17699 üzenetére
A legutolsó EU. developerben 12.01-i a biztonsági csomag.
Samsung Galaxy S24
-
őstag
Szevasztok!
Arra van lehetőség, hogy data wipe nélkül történjen a bootloader unlock? -
MODERÁTOR
-
satmen
tag
válasz Balzak83 #17688 üzenetére
Gondoltam, hogy a Turbado-t fogjátok ajánlani... Bp-i és nem naiv lévén ragaszkodom a személyes átvételhez. Ennek praktikus okai vannak, ezt most nem részletezem. Az RN5-öt a Xiaomishoptól vettem, s mivel a rokonomhoz került, én intézem a szervizt. Két év garit ígértek, amit megerősítettek a teló szombati átvételekor is. Eddig nem mondhatok rájuk semmi rosszat, nagyon udvariasak, segítőkészek. A csomag küldözgetés nem az én világom, nyilván mindenkinek más preferenciái vannak.
-
jUUh
addikt
Van rá valami mód, hogy az alkalmazások váltásakor megjelenő képernyőnél (recents, csak nem jut eszembe magyarul...) a felső sávban megjelenő ikonokat eltüntessem? Gondolok itt cleaner, security scan, find apps, manage apps gombokra.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz bebolint98 #17720 üzenetére
Köszi, megvan. Mondjuk én ilyet sose kapcsoltam be, de mindegy
Samsung Galaxy S23+
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Lezárási képernyőhöz hozzárendeltem egy fényképet,de időkőzben meggondoltam magam és szeretném visszaállítani.Segítsetek légyszíves mert nem megy. -
margithid
veterán
Mennyi szabad helyet ajánlatos hagyni a háttértáron?
4 GB szabad jelenleg a 64ből. -
MODERÁTOR
válasz margithid #17735 üzenetére
A tárhely 10%-nak kell szabadon lennie, hogy ne legyen figyelmeztetés.
Tehát min. 6,4 GB.Én szabadítanék fel helyet, mert láttam már olyat, mikor ilyen jelzés volt, hogy nem működtek a telefon bizonyos funkciói.
Más készülék volt, de nem lepődnék meg, ha ez is hasonlóképp' (nem) működne.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
margithid
veterán
válasz Viktor0610 #17736 üzenetére
Oké, köszi
-
satmen
tag
válasz Trailblazer #17624 üzenetére
Nyilván!
Te és a másik nagy tudású (hsz-ed alatti) már úgy születtek, hogy mindent tudnak...
Hogyan is merészel itt halandó tulaj kérdezni? (pláne nem romolgatásról)
A topik csak a tietek, akár zárt körűvé is tehetnétek... -
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Barátnőm szeretne rendelni egy Note 5-öt a turbado vagy b-tel oldalról és eddig nem sok rosszat olvastam az oldalakról. Megerősítést kérnék csak, hogy megéri innen rendelni vagy van jobb oldal is ahonnan Ti rendeltétek? Illetve van e valami amire érdemes mostanság figyelni? Előre is köszönöm!
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
nagyúr
válasz sensejke #17739 üzenetére
sz.tem most a turbado.n a leg érdemesebb megvenni, korrekt cég, gyors, precíz szállítás, és alap garancia is 2.év teljeskörű.
ráadásul árban is szinte itt a leg olcsóbb!Most vettem én is tőlük 1 hete asszonynak egy 4/64.es feketét, és a kiszállítás is ingyenes!
[ Szerkesztve ]
-
sensejke
aktív tag
baitsee23, DroiDMester Köszönöm a segítséget!
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
jUUh
addikt
Aki custom ROM-ot használ, mit ajánl ami jó teljesítményt nyújt? MCAOSP-ra gondoltam első sorban, de nem találom a legfrissebb build-et. TWRP + MIUI Global dev van a telefonon. Format data után csak ROM+GAPPS és happy end?
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #17747 üzenetére
YouTube-on láttam a Havoc OS-t, ott nagyon dicsérték. Te találkoztál buggal? Fluid a rendszer? Kirk-sel hasznalod, vagy stock kernel?
Samsung Galaxy S23+
-
Balzak83
senior tag
válasz baitsee23 #17745 üzenetére
Akkor én sem szóltam, elnézést.
Juuh: mcaosp igen jónak számít, de nem próbáltam, nem is fogom. A többiben (9.0) vannak kisebb-nagyobb hibák. Pár napja a havoc 2.0 van fent, eddig két kisebb hiba jött ki: gps beakadt 1x, nem talált pozíciót. A másik, hogy a fényérzékelő kiakadt, és levitte minimumra a fényerőt navigálas közben. Egy kijelző ki-be meggyógyította. Ettől eltekintve egy rossz szavsm nincs rá. A másik rom, ami tetszett, az a PE extended. Kicsit régi már, októberi, de jön nemsokára az átdolgozása. Megéri talán kivárni. Ha nem ragaszkodsz a 9.0-hoz, akkor 8.1 fronton még nagyobb a választék, és kevesebb a bug.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest