Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvlac
csendes tag
-
dvlac
csendes tag
Üdv A Fórumnak!
Szeretném, hogy a telefonunk a hívásaimat felvegye, és ezeket a felvételeket vissza tudjam játszani. Több Call Recorder -t kipróbáltam, de egyik sem működött (lehet én vagyok a béna…).
Olyantól kérek segítséget, akinek a van működő programja, és nagyra értékelnék ehhez egy letöltési linket, valamint egy szájbarágós beállítást..
Előre is köszönöm.dvlac
-
dvlac
csendes tag
Üdv a Fórumnak!
Kérem szíves infótokat "szájbarágósan", hogyan lehet be/kikapcsolni a hívásoknál a hangszórót (hogyan lehet kihangosítani)
A vas: Redmi Note 3 SE; MIUI 9 Global 4.10.12
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
Üdv a Fórumnak!
Másnak triviális lehet, nekem most nem lehetséges: hogyan kell egy hívó félhez hozzárendelni fényképet? "Szájbarágósan" kérném. Előre is köszönöm.
A legfrissebb fejlesztői ROM (Version: 7.11.2 (MIUI9) van a telefonomon.Előre is köszönöm....
[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
Nem. Eljutva az általad mondott módszerrel az illető névjegyig, hosszan rányomva a fénykép helyére alul megjelenik a Fénykép (Fénykép készítés és Fénykép választása innen: Galéria), de a Galériából hiába választom ki az illető képet, felül az OK gomb csak halvány marad, ezért rányomva nem történik meg a kép kiválasztása. Ugyanide jutok, ha mintha híni akarom a számot, ott hosszan nyomom a fénykép helyét.....
Szóval a fénykép kiválasztása nem lehetséges, mert nem engedi az OK végrehajtását.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
Üdv a Fórumnak!
A Kate -en a Developer ROM van fent (Version: 7.12.28)
Szájbarágós segítséget kérek a hozzáértőktől. Időzített be/ki kapcsolás beállítását keresem. A röhej: egyszer már beállítottam, és azóta megy is, de most átállítani szeretném, de nem találom a lehetőséget a beállításoknál. Nyalván én vagyok a vak, amiért nem találom. Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
Üdv a Fórumnak!
Segítséget kérek a Névjegyzék ABC sorrendbe helyezéshez. MIUI 10 Global 8.8.16 van telómon. Az áprilisi frissítésnél még helyesen jelent meg a Névjegyzék (pld: Ló Kázmér Patajavító, és ilyenkor az L betűs neveknél jelent meg helyesen). Most pedig megjelenés: Patajavító, Ló Kázmér, vagyis a P betűsöknél található, pedig a Rendszeralkalmazások >>> Névjegyek >>> Lista rendezési elve Vezetéknév, Névjegyek neveinek megjelenítése mint Vezetéknév előre van beállítva. Ha azt akarom, hogy helyesen jelenjen meg, kénytelen vagyok egybeírni a nevet LóKármérPatajavító, ami magyar szemnek eléggé baromul néz ki.
Egy szájbarágós javító módszert kérnék, azon kívül, hogy írjam egybe az összes nevet a névjegyzékemből.
Előre is köszönöm.dvlac
-
dvlac
csendes tag
Köszönöm a megoldást: csak a Vezetéknév mezőbe írva minden névre vonatkozó bejegyzést, szépen látható ABC sorrendben a teljes névjegyzék! Biztos Kínában a sorba-rendezés számára ez bonyolult...
Az már hétszentség, hogy minden új névjegy beírásánál ezentúl már én se írok semmit az összes névre vonatkozó helyre, csak a vezetéknévhez.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
Üdv a Fórumnak!
Egy 64 GM –os Samsung micro SD kártyával rendelkező Redmi Note 3 SE telefonomon, a PC hez csatlakozás után, a megszokott „Külső tárhely” megnevezés helyett a memóriakártya neve egy barom „,kapcsoljM-a” névre változott. Kérem hozzáértők tanácsát:
- vissza kehet ezt változtatni
- ha igen, kérnék egy szájbarágós leírást a visszanevezés végrehajtásához
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
dvlac
csendes tag
válasz Surplus #13607 üzenetére
SD kàrtya ki, PC-n megnézni, TC-vel ha kell átnevezni. >>> Nem lehetett átnevezni.
Kikapcsolt állapotban SD kártya ki, vissza >>> Ugyanaz a baromnév („.kapcsolM-a”) maradt a neve.
Tartalom lementését követően telefonnal formázás, adatok visszamásolása (nem nézve az egyes alkönyvtárakat) >>> Nem változott a megnevezés.
Az egyes alkönyvtárakon tételesen végigmenve visszamásolás, ahol az alkönyvtárakban lévő dolgok eddig nem másolódtak, majd újraindítás után a „SanDisk SD-kártya” lett a az SD kártya neve. HURRÁ! Szerencsére a fejvakakarás így elmaradt. Köszönöm Surplus.[ Szerkesztve ]
dvlac
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest