Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Mi Band 2 kéne rendelnem, honnan tegyem?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
szabacsik
őstag
Üdv. 1s-em van. Miért lehet az, hogy ma lejártam a lábam mégis csak 250 lépést tettem meg szerinte? Az elmúlt 4 nap eseménye is vacak.
/\____/\
-
szabacsik
őstag
válasz grafnet #14962 üzenetére
Az van, hogy fekve próbálgattam. Kopogtattam, lóbáltam a karom semmi pedig tudom, máskor ilyenkor simán mutatta . Újratelepítettem az appot most úgy fest ez megoldotta a hibát legalábbis már kopogtatásra lóbálásra növekszik . Csak nem értem. Azt hittem az app nem lehet ebben hibás, hisz a karperec számol és szinkronizáláskor csak átküldi azt amit addig számolt. Holnap kiderül.
/\____/\
-
Arcképgyáros
iPhone-on, hogy orvosolható a hiba, hogy semmit nem csinál a karkötő magától?
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam külön topicot erre, így ide írom.
Vettem egy Kaload F1 karkötőt. Nos: MI Band 2-vel összehasonlítva ég és föld. A kapcsolatot általában elveszti, a lépésszámláló nem tudom mi alapján számol, de dupla annyi értéket hoz, mint a MI band. A vérnyomás mérés gagyi, sok köze nincs a valósághoz.Smartos videóteszt alapján rendeltem, kár volt...
UI: Nem beszélve arról, hogy nem is olyan csomagolásban kaptam, mint a videóban. Erre azt mondták, hogy megváltozott a csomagolás és ez biztosan eredeti, mivel a beszállítójuk nem változott! Gagyi az egész...[ Szerkesztve ]
"The Man Who Sold the World"
-
grafnet
veterán
válasz aniko1233456 #14971 üzenetére
Hát, nem hiszem, hogy fog válaszolni... 23 hónappal ezelőtt volt problémája.
A keresőt már tudod használni, olvasgass a hsz körül, hátha megtalálod a választ.Nekem nincs autós kihangosítóm, de az 1S és a Nokia sima füles vagy a sport füles is simán működik együtt vele.
A kocsi kihangosítóban tudtok FW-t frissíteni?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
lacika888
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném.
Mi band 2.Elkezdett egy olyat produkálni, hogya kijelzőn folyamatosan villogtatja az ikonokat, illetve a pulzusmérőt.
Nagyon hamar lemerül, tőltést követően, ismét előjön a hiba.
Találkozott valaki hasonlóval, lehet javítani?
5let?Köszi előre is.
Laci
-
Jabby
őstag
válasz lacika888 #14973 üzenetére
Próbálkozz a saját topcjában, ott nagyobb eséllyel kapsz segítséget.
-
Jabby
őstag
Holnap mutatkozik be a Mi Band 3!
-
B-L-A-C-K
titán
Valami infó van már honnan érdemes rendelni Mi Band 3-at?
-
Basii
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy Mi Band 2-t. Fontos lenne a munkámhoz a hívásértesítés funkciója.
De azt vettem észre, hogy ha kimegyek egy időre a BT hatósugarából akkor már nem jelez., Messenger,sms sem. Ha esetleg találkozott volna valaki a problémával, segítsen legyen szíves. Sokat vártam rá, most nagyon kellene, használni tudjam. Arra is gondoltam a karkötő a hibás, de remélem csak valami beállítási gond van. Két appal is próbáltam(Mi Fit,Notify) az eredmény ugyanaz.
Elvileg frissített a bekapcsolás után.
A telefon ráadásul egy Xiaomi Redmi 3s , Android 6.0.B29M és MIUI 9Global 8.4.12. Béta
.. -
havri1
félisten
3 évig használtam band-et. Sajnos amit leírsz, az általában jellemző. Nagyon sokszor nem kapcsolódik vissza, vagy ha igen, akkor sem jelez. Ilyenkor MiFit-et megnyitom, band, band keresése.
Ha egyből rezeg, akkor jó. Ha vár pár mp-t, akkor nem szokott jelezni az értesítésekre.
Lecseréltem amazfit-re, ennél ilyet nem tapasztaltam. Sőt, wifin keresztül is jön az értesítés, ezzel kitolva a hatósugarat.havri
-
tong
aktív tag
Nekem egy Mi Band 1 van színes leddel, és én is találkoztam ezzel a jelenséggel. Az egyik barátom tanácsára megvettem a Mi Band Tools alkalmazást. A Mi Fit-ben minden tiltva van, minden értesítést a Mi Band Tools-ban állítottam be, amiben van egy lehetőség: Elmulasztott értesítések mutatása kapcsolódás után. Ez segített az én bajomon, de csak akkor, ha valóban kapcsolódik az eszközre, ha az hatótávon belül van.
-
orso0355
őstag
Óóó lehet hogy az én Mi Band 1s-em is feladja? :-(
Szólt, hogy töltsem, rátettem, tölti. Aztán órákig az első led világított második led villogott (mintja töltené). Levettem, és továbbra is ez villog. Nem kapcsolódik.
Viaszatettem tölteni, hátha mire hazaérek, változik valami.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Mi Band 2 vs 3.
Itt amúgy ~40 dollárért már lehet rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Én inkább 2-st szeretnék venni ~15-18$ körül...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest