Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Valaki használja fürdéshez, vagy úszásnál leveszi?
Nem tudom, hogy egyedi eset -e de nálam ha vizet ér az érintő akkor érintésnek veszi és futtatja végig a dolgokat. Ilyen alapon egy fél órás medencézés lemerítené a band ot.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Degeczi
nagyúr
Ilyen mindegyik.
Ha folyamatosan víz alatt van, már nem váltogatja a kijelzést, csak ha víz fölé is emeled a kezed, és lepereg róla a víz.
(de azzal legyél tisztában, h a Xiaomi nem szánta ilyen célra, csak cseppállónak specifikálja, amivel max. kezet mosni, zuhanyozni ajánl! Óvatos fürdés, strandolás mondjuk valszeg nem okoz gondot, de vízbe ugrálni vagy pláne merülni semmiképp) -
titán
válasz Degeczi #14503 üzenetére
(#14502) RBJ
Rengetegszer úsztam benne. Se nem merül, és nem is lesz semmi baja. Ha teljesen átnedvesedik, kikapcsolja a kijelzőt, meg kell törölni szárazra, hogy újra lehessen nyomkodni. De amúgy tökéletesen bírja a vizet.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Degeczi
nagyúr
válasz markussandor #14504 üzenetére
Amíg folyamatosan víz alatt van, nem villog, de fürdés vagy strandolás közben gyakran emeled a kezed ki a vízből, és ha épp lepereg a szezorról a víz (nem kell sok hozzá, 2-3 mp is elég), utána merítéskor ismét gombnyomásnak veszi, és bekapcsol a kijelző.
schawo: igen, a tapasztalatok szerint jól bírja, de nyilván oka van, h a gyártó nem vízállóként specifikálja, és max zuhanyozást ajánl vele, úszást semmiképp
-
titán
válasz Degeczi #14506 üzenetére
Ha folyamatosan vízben használod, akkor nem pereg le 2-3 mp alatt. Teljesen bevonja a víz, fél perc is kell neki, míg életre kel.
Nyilván oka van. Az az oka, hogy erre nem tud tesztelni. De mivel ez belülről ki van öntve műgyantával, sok gondja nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Degeczi #14508 üzenetére
Ússz benne. Én már egy csomószor használtam óránkon keresztül termál fürdőkben, úszáskor, Balatonban, tengerben. Van benne többtíz km. Egy kádas fürdés az semmi. Idővel (fél óra) a folyadék teljesen bevonja, úgy kell leimádkozni róla, ha vízben is használnád valamire.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz Degeczi #14510 üzenetére
Főleg a kijelzővédő nem fedi a gombot.
Csak gyerek fürdetéskor figyeltem, hogy kapcsolgatja a víz. Ezért tettem fel a kérdést. Lehet úszáskor is csinálja csak megnézem azt az embert aki úszás közben a kezét tudja nézegetni.
Sőt másik tapasztalat, ha túl száraz a kezed akkor se érzékel.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Upo
addikt
válasz schawo #14507 üzenetére
Nekem egy fehér ledes 1A bánta, magamon felejtettem zuhanyozásnál. Onnantól hülyéskedett, kikapcsolgat, töltést nem veszi, kocogtatva-ütögetve-fél napig töltőn hagyva néha elkapja, fel is tölt. Aztán van hogy pár órát bírja, van hogy 2 napot, aztán elnémul, de nem merülés, mert volt hogy fél órával előtte még 95%-on állt az akku, és ha utána egyszer elkapja a töltést akkor onnan is folytatja. Biztos hogy beázás volt az oka, mert előtte tökéletes volt, de vízbe soha nem került, max kézmosás vagy hasonló fröcsit kapott amit kibírt.
Nem mondom hogy ez üzemszerű állapot, de máshonnan is hallottam hogy szór a minősége az összeszerelésnek, én ha nem muszáj, nem vinném víz alá attól függetlenül, hogy volt akié kibírta. Esetleg még új korában rögtön, aztán ha gond van akkor kicseréltetni garanciában. Bár az enyém is gyanús hogy az öregedés miatt lett tömítetlen, nem úgy sikerült a ragasztás hogy a száradáskor is vízzáró maradjon.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
titán
Igen, ezért lett hivatalosan nem vízálló, mert van egy alacsony százalék, amit elb..ztak. Nem akarják vállalni a hibás darabokért a felelősséget, olcsóbb kiírni, hogy nem vízálló. Az összes kínai (hagyományos) óra is ilyen. Nagy többségük vízálló, pár darabból viszont még a tömítés is kimarad. Az olcsó termékeknek a minőségbiztosítása gyenge, nem a vízállósága. Szóval ha ilyen terméket veszel, 95% eséllyel vízálló, 5% eséllyel meg te fizeted a garanciális cserét gyártó helyett. Ezért adják gombokért.
[ Szerkesztve ]
-
gemini
aktív tag
válasz orso0355 #14500 üzenetére
Indítópultban is engedélyezted a Mi Fitet? A Miui egy idő után kilövi a háttérben futó alkalmazásokat.
Össze-vissza rezgést nálam akkor csinált, amikor a Mi Fitben az alkalmazások kezelésénél a Mi Fit is szerepelt. Amikor azt kikapcsoltam, akkor már normálisan jelzett, és egy frissítés után már hiába aktív újra, normálisan értesít.
Szerk.: Látom megoldódott. (valamiért egy friss hozzászólásnak jelezte nekem a rendszer, pedig nem most történt )
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Vissza kell térnem a gyári MiFit ébresztésre, a Mi band tools sajnos kaotikusan működik.
Mint azt már régebben is mondtam, csak akkor ébreszt (tools), ha bt közelben van a készülék. Viszont valamiért már sokadjára, akkor sem.. Hajnal (éjjel?!) 3-kor ébredek. Tegnap 3:02-kor rezgett, igaz azt se értettem miért 2 perccel a beállított idő után... De rezgett.
Ma 3:03-kor a tools hangos ébresztője szólalt meg (ugyanis ha nem érzékel razassal elutasítást, akkor úgy veszi, elaludtal).
Ez mondható, hogy majdnem minden alkalommal így van.Ellenben a MiFit gyári, ha szinkronizált rendesen (ébresztés beállítása), akkor akármi is történik, lemerül a telefon, hatótávolságon kívülre esik, bármi, rezeg.
Csak hát ugye itt volt egy, bug, miszerint egyszeri alkalommal ez sem ébresztett, csak abban az esetben, hogyha minden napra be volt állítva.
Jól emlékszem?
havri
-
Crytek
nagyúr
Kellene egy kis segítség.
Eddig a karkötöt egy Cubot H2 telefonnal használtam.. (csak a rezgés miatt ,mert a kezemen jobban éreztem ha hívnak mint farmerzsebben ahol totál nem)
Most vettem egy Redmi Note 4-et és valami nem kerek...Értesítéseknál ugyanazokat a progikat lőttem be és nem igen jelez. Mit kéne beállítani vagy valamit kihagytam?
Cubot H2-ről le kéne "választani" előbb? Csak ezzel az a baj hogy azért cseréltem telefont mert a kijelző alsó része halott és az mi fit progiba vissza se tudok lépni mert pont azon a halott részre van a bejelenkezés gomb...
és a kijelző elforgatás a mi fitet nem forgatjaNext PC Upgrade: 2022
-
Degeczi
nagyúr
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Gearbest-ről rendeltem 2db mi band 1s-t. Próbáltam pc-ről, powerbankról, teló töltőről tölteni, semmi. Hűtőben töltőttek 8 órát, utána ismét kísérleteztem vele, de meg se mukkan. Ledek nem világítanak, viszont mindkét kütyü magas hangos sípol picit töltés közben. Van ötletetek, vagy ennyi, 2db szart fogtam ki? -
orso0355
őstag
válasz jackbacsi87 #14528 üzenetére
Hát az érdekes. Sípol???
Mennyit vártál, amikor töltőre tetted? Úgy értem: azonnal kihúztad, vagy azért otthagytad egy pár percig mondjuk a PC-ben?Furcsa lenne, ha rögtön két rosszat kaptál volna, bár nem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Rosszak, írj nekik, készíts videót. Pont így jártam, szarok az akksik valszeg, legalábbis enyémmel ez volt. Sípolt halkan, nagyon magas hangon.
Igaz Banggood, de küldték szó nélkül a másikat.[ Szerkesztve ]
havri
-
SZATA
senior tag
Hi!
Lehet meghalt a Mi Band 1S-em – és talán még rá is segítettem.
Tegnap megszűnt működni a pulzus mérés amit a MI Band Tools-al csináltam x percenként. Próbáltam, a Mi Fit sem tudott pulzust mérni. Telefon BT ki-be, de semmi. Bontottam a Mi Fitben a párosítást, majd BT ki-be után újra párosítottam. Nem elsőre, de sikerült és a pulzus mérés is ment. Ami furcsa volt, hogy véletlenszerűen, kb. negyed óránként vibrált kicsit és a 3 LED futófény szerűen villogni kezdett. Persze azt azért megnéztem, hogy ezt nem app értesítés csinálta – amit a Mi Fit-ben és a MBT-ban be voltak állítva.
Idegesített a dolog, egyszer még eljátszottam a fenti újrapárosítást, de nem segített. Betettem 1 órára a fagyasztóba, mert rémlett, hogy azt olvastam, az reseteli. Talán nem kellett volna. Felmelegedés (több óra) után elkezdtem tölteni PC-ről és töltőről is, de több óra töltés után sem jelzi, hogy felvenné a töltést. Ezt egy USB-s mérő is igazolja. Viszont úgy tűnik, mintha a LED-ek parázslanának, akkor is mikor nincs bent a töltőben.Kinyírtam szegényt? Lehet valahogy segíteni rajta?
[ Szerkesztve ]
-
ghipszjakab
újonc
hasonló sztori, Xiaomi Mi Band 1S, Gearbest stb. ..Még kb. 1 hónappal ezelőtt érkezett meg, de máig nem volt kedvem vele matatni....a régi sima Mi Band még teljesen jó. Ma azonban gondoltam ideje lenne már beüzemelni.....
Ugyan az az eredmény......igaz sípolni nem sípolt csak semmi sehol, kipróbáltam az összes töltővel a házban, mindegyikbe amelyikbe be lehetett dugni a töltőadapterét betettem...semmi. Nyomkodtam ahogy csak tudtam a kütyüt a töltő adapterbe...semmi. Piszkálgattam a két kiálló aranyozott véget, hátha valami oxid van rajta vagy mi...de eredménytelenül. (van a családban már 2 sima Mi band, és 1 Mi band 1s, és használat után sokszor olyan zöldes trutymós oxid van rajtuk, azt le szoktam piszkálni amikor tölteni kell őket)
Végül ott fityegett a képernyőm USB portjában ..gondoltam hagyom egy fél órát és legyen szem előtt is...de nem ment ott sem persze...végül neki veselkedtem és -lesz ami lesz alapon- amilyen erősen csak bírtam nyomtam egy nagyot rajta, hogy abban a keretben a két pólushoz biztos jól hozzá érjen....vagy xarrá menjen az egész...nem fogok vele több időt el cseszni...És láss csodát beindult a töltés...Utána még egyszer kialudt az első led (meglepő, hogy teljesen lemerült volt) de most már egy kisebb nyomkodással is újraindult.
Most már ott tartok, hogy kb. 1 óra után a második led pislog..gondolom, hogy nem lesz baj többet, lassan feltöltődik. -
havri1
félisten
válasz ghipszjakab #14536 üzenetére
Ha sokáig nincs használva, kisül az akkumulátor, azaz egy szint alá csökken, ezzel károsodik. Nem fog valószínűleg már tökéletesen működni.
havri
-
SZATA
senior tag
válasz Criminal017 #14535 üzenetére
Megoldás nincs rá?
-
-
draco31
veterán
Első színes ledes változathoz merre van eredeti szíj?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
havri1
félisten
Miért akarja a MiFit állandóan a GPS-t bekapcsoltatni velem, a program indításakor?
havri
-
Upo
addikt
válasz havri1 #14545 üzenetére
A gps kapcsolóval nem "bekapcsolod" a gps-t, csak engedélyt adsz arra, hogy használja egy app ha szüksége van rá. Tehát amikor "bekapcsolod" a kapcsolóval, akkor nem bekapcsolod, nem kezd el fogyasztani. Ha nem navigálsz, akkor nem fog állandóan menni, fogyasztani. Amikor használja, akkor megjelenik a gps ikon fent, néha csak pillanatokra vagy másodpercekre. Ha nagyon pontosra van állítva, akkor meg van mikor nem is használja a gps chipet, csak a környező mobil tornyokból, wifikből állapítja meg a helyet.
Amikor indítod, akkor csak engedélyt kér hogy használhassa amikor szüksége van rá.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Van egy Kínából vásárolt Mi Band 2 (erdeti MI jelzésű) karkötőm.
Simán működött az Mi Fit progival amíg ki nem töröltem a progit.
Egy másikat próbálta és az azt kérte, hogy előbb távolítsam el az Mi Fit -et.
A karkötőt persze nem távolítottam el és most az Mi Fit vissza telepítése után nem kommunikál a telefonnal.
Bluetooth látja és párosítani is tudja de az Mi Fit-el nem kapcsolódik össze.
Mit kell tennem hogy ismét működjön?Előre is köszönöm a tanácsokat.
“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest